Power XXL RO3125 Stofzuiger met zak
Power XXL RO3125 Stofzuiger met zak
Power XXL RO3125 Stofzuiger met zak
Power XXL RO3125 Stofzuiger met zak
Power XXL RO3125 Stofzuiger met zak
Power XXL RO3125 Stofzuiger met zak

Power XXL RO3125 Stofzuiger met zak

Ref.: RO3125EA

XXL prestaties

  • Geweldige reinigingskracht: De EffiTech-motor garandeert topresultaten met minder energieverbruik
  • XXL inhoud: De indrukwekkende inhoud van 4,5 liter is genoeg voor grote woonruimtes — ervaar extra autonomie en gebruiksgemak met deze stofzuiger met zak
  • XL snoer: Ervaar maximale bewegingsvrijheid dankzij deze stofzuiger met een snoer van 6,2 meter zonder dat je de stekker uit het stopcontact moet halen
  • Stil vermogen: Maximale reinigingskracht bij een geluidsniveau van maar 79 dB(A), voor een combinatie van comfort en schoonmaakkracht
Ontdek alle functies

Verzonden door Rowenta Shop - Verzonden door Rowenta Shop - Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Verzonden door Rowenta Accessoires - Levering binnen 4 tot 5 werkdagen. (Gratis levering voor bestellingen boven de € 50). 30 dagen gratis retourneren.

PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Rowenta Power XXL stofzuiger met zak:

Ervaar extra veel kracht en bewegingsvrijheid in stilte: de Rowenta Power XXL stofzuiger met zak biedt topresultaten voor grote woonruimtes. Deze krachtige stofzuiger wordt geleverd met een snoer van 6,2 m die zorgt voor een indrukwekkende bewegingsvrijheid zonder dat je de stekker uit het stopcontact hoeft te halen. De XXL inhoud van wel 4,5 liter maakt stofzuigen makkelijker omdat je hem minder vaak hoeft te legen. De EffiTech-motor en effectieve zuigmond zorgen elke dag voor geweldige en diepreinigende schoonmaakresultaten. Ook is de stofzuiger uitgerust met handige functies, zoals de zelfsluitende opening van de Hygiene+ zakken die contact met stof voorkomt. Daarnaast zorgt het verbeterde geluidsniveau voor een soepele schoonmaakervaring met compromisloze resultaten.

undefined

Voordelen van Power XXL RO3125 Stofzuiger met zak

XXL schoonmaak prestaties

De geavanceerde technologie van het EffiTech-motorsysteem zorgt voor meer stofopname met minder energieverbruik, voor diepe reinigingskracht waar je elke dag weer op kunt rekenen.

undefined

XXL inhoud

De inhoud van de stofzak van 4,5 liter biedt gebruiksgemak en autonomie voor grote woonruimtes, voor makkelijker schoonmaken en minder vaak vervangen van de stofzak.

undefined

Zuigkracht en glijvermogen

De efficiënte zuigmond glijdt soepel over alle vloeren, voor diepe reiniging en een comfortabele schoonmaakervaring.

undefined

Stiller stofzuigen

Dankzij het geluidsniveau van maar 70 dB(A), biedt deze stofzuiger indrukwekkende prestaties zonder lawaai te maken.

undefined

Krachtige filtering

De duurzame Hygiene+ zak heeft een zelfsluitende flap om ervoor te zorgen dat je niet in contact komt te staan met stof — voor extra hygiëne en comfort.

undefined

Geweldige ergonomie

Het ergonomische ontwerp en 4 wendbare wielen maken het mogelijk om soepel in elke richting te bewegen, voor extra bewegingsvrijheid. Daarnaast komt deze stofzuiger met een staande parkeerstand voor nog meer comfort tijdens het opbergen.

undefined

Telescopische buis

Schoonmaken met extra comfort, gemak en flexibiliteit, met een telescopische buis, die in hoogte verstelbaar is, zodat je overal makkelijk bij kunt.

undefined

Jouw kit Power XXL RO3125 Stofzuiger met zak

  • Rowenta Power XXL stofzuiger met zak
  • Kierenzuigmond 2-in-1
  • Meubelzuigmond
  • Parketborstel
undefined

Kenmerken

Technologie

Toebehoren

Veelgestelde vragen