Hoe kies je de juiste robotstofzuiger?

Zeg gedag tegen jouw huishoudelijke taken door ze over te dragen aan jouw robotstofzuiger. Dankzij de 4-in-1 technologie kan de robotstofzuiger tegelijk stofzuigen en dweilen, voor een perfect resultaat op elk moment van de dag.

Bekijk hieronder de uitleg en informatie voor het maken van de juiste keuze op basis van jouw behoeften.

undefined

Onze bestsellers

Top

€100 retour - exclusief op Rowenta.nl

X-Plorer Serie 75 S RR8567 Robotstofzuiger

X-Plorer Serie 75 S RR8567 Robotstofzuiger

Top

€100 retour - exclusief op Rowenta.nl

X-Plorer Serie 75 S+ RR8585 Robotstofzuiger

X-Plorer Serie 75 S+ RR8585 Robotstofzuiger

Top

X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger

X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger

Welke robotstofzuiger past bij jou?

Volledige schoonmaaksessie

In één keer je huis schoonmaken? Kies een robotstofzuiger met willekeurige of methodische navigatie om al je vloeren te stofzuigen en schoon te maken.


Beheer jouw robotstofzuiger vanuit de intuïtieve en gratis app door schoonmaaksessies te bepalen of te kiezen uit 3 modi. Sommige van onze robotstofzuigers zijn uitgerust met methodische navigatie, waarmee je de schoonmaakvoortgang via een kaart kunt volgen. Je kunt ook de assistenten van Alexa en Google vragen om je de voortgang te laten zien!


Bekijk de X-Plorer Serie 45 , Serie 50 en Serie 60 voor een gebruiksvriendelijke oplossing. 

Rowenta-robot-volledigeschoonmaaksessie-975x975.png

Gepersonaliseerde schoonmaaksessie

Wil jij je schoonmaaksessies personaliseren? Kies dan voor een robotstofzuiger voorzien van intelligente navigatie (lasertechnologie).

Bewerk en benoem jouw kamers via de gratis en intuïtieve app. Reinig het hele huis of kies specifieke gebieden. En ga zelfs nog verder door gebieden te definiëren en uit te sluiten van de schoonmaaksessie!

Ontdek de X-Plorer Serie 75S , Serie 95 en Serie 130AI voor een ervaring op maat.

Rowenta-robots-gepersonaliseerd-975x975.jpg

Hoe kies je jouw robotstofzuiger?

Optimale oppervlaktedekking

Er zijn drie soorten navigatie met ieder een ander niveau van precisie:

RANDOM - De robotstofzuiger verandert van richting zodra hij een obstakel tegen komt.
METHODISCH - De robotstofzuiger gebruikt een gyroscoop om zijn weg te vinden, waardoor hij nauwkeuriger kan navigeren dan een robotstofzuiger die willekeurige navigatie gebruikt. Je kunt de voortgang zelfs live op de kaart volgen.
INTELLIGENT - De robotstofzuiger maakt gebruik van lasertechnologie om een kaart te maken, zodat je specifieke gebieden kunt schoonmaken of no-go-zones kunt instellen. Lasertechnologie vormt de beste navigatie technologie en garandeert ultranauwkeurige reiniging. 

De hoogte van de robotstofzuiger is ook een van de belangrijkste criteria voor een optimale oppervlaktedekking. Hoe dunner de robot, hoe beter het bereik onder lage meubels! De X-Plorer Serie 60 is de dunste 4-in-1 robotstofzuiger van Rowenta met een hoogte van slechts 6 cm! 
Rowenta-robots-oppervlaktedekking-975x975.jpg

Reinigingsprestaties

Onze robots beheersen drie van de belangrijkste criteria op het gebied van reinigingsprestaties.

ZUIGKRACHT : hoe hoger de zuigkracht, hoe efficiënter het apparaat. Om deze reden biedt Rowenta een breed assortiment met modellen met een verschillend niveau van zuigkracht, passend bij ieders specifieke behoefte. Onze de X-Plorer Serie 95. ons model met de hoogste zuigkracht van wel 12.000.
BORSTELS : al onze robotstofzuigers hebben een centrale turboborstel om haar en stof op te zuigen. Sommige modellen zijn uitgerust met een speciale turboborstel van twee materialen die nog gemakkelijker dierenharen verwijdert.
DWEILEN : de meeste robotstofzuigers uit ons assortiment zijn voorzien van een 4-in-1 technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de robotstofzuiger naast borstelen, stofzuigen, vegen ook kan dweilen. Hiermee zorgt een Rowenta stofzuiger voor een complete schoonmaak van jouw huis!
Rowenta-robots-Reinigingsprestaties-975x975.jpg

Gemak en performance

Verbeter je schoonmaakervaring dankzij ingebouwde functies:

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE : Stop met het verspillen van tijd via je smartphone, de app zal de beste programma's voor jouw huis aanbevelen en zelfs beperkte gebieden voorstellen!
STEMASSISTENT : Al onze robotstofzuigers zijn compatibel met spraakassistenten zoals Alexa en Google Assistant.
AUTOMATISCH LEEGSTATION : De X-Plorer Serie 75S+ heeft een automatisch leegstation. Uitgerust met de nieuwe Auto Empty-functie, leegt deze robotstofzuiger zijn eigen stofreservoir in slechts 20 seconden aan het einde van elke schoonmaaksessies. De capaciteit van de stofzak van tot wel 60 dagen zorgt voor een totale gemoedsrust.
Rowenta-robots-gemakenperformance-975x975.jpg