Compact Power Cyclonic RO3786 stofzuiger zonder zak

Ref.: RO3786EA

Krachtige prestaties binnen handbereik!

  • Zakloze sledestofzuiger met hoogwaardige stofopname voor perfecte resultaten op harde vloeren
  • Geavanceerd mono-cyclonisch filtersysteem dat stof en lucht uitstekend scheidt
  • Hoogwaardige prestaties met betrekking tot stofuitstoot, dankzij het efficiënte filter dat allergenen beter vasthoudt en de groei van bacteriën voorkomt
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Topprestaties en topdesign

De Rowenta Compact Power™ Cyclonic stofzuiger combineert efficiënte resultaten en een optimaal design in een compacte, eenvoudig te gebruiken stofzuiger die geweldige prestaties levert aan de top van zijn klasse. Deze zakloze stofzuiger heeft een krachtige, efficiënte zuigmond die ingetrokken vuil verwijdert en grote morserijen aanpakt met de beste prestaties op harde vloeren in zijn klasse. De geavanceerde mono-cyclonische technologie biedt twee filterniveaus en houdt 99,98% van het opgezogen stof vast*. De krachtige prestaties worden geëvenaard door de zeer praktische aard van de stofzuiger en diens gebruiksgemak; een compact formaat maakt hem gemakkelijk op te bergen, verbeterde ergonomie zorgt voor extra comfort, en het Clean Express systeem zorgt voor moeiteloos schoonmaken en onderhoud. Van nu af aan zijn topprestaties binnen handbereik! 

Voordelen van Compact Power Cyclonic RO3786 stofzuiger zonder zak

Prestatie

De Compact Power™ Cyclonic is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en gemakkelijk te gebruiken stofzuiger. Dit nieuwe assortiment biedt prestatie, met de beste resultaten in zijn categorie wat betreft schoonmaakprestaties op harde vloeren, stofuitstoot en energie-efficiëntie. Bovendien biedt de Compact Power™ Cyclonic een verbeterde gebruiksergonomie: hij is eenvoudig in het gebruik, gemakkelijk te verplaatsen en handig op te bergen.

undefined

De beste resultaten in de categorie wat betreft schoonmaakprestaties op harde vloeren

De Compact Power™ Cyclonic heeft een nieuwe, krachtige en zeer efficiënte zuigmond, die de beste resultaten in zijn categorie levert op harde vloeren.

undefined

De beste resultaten wat betreft stofuitstoot

De Compact Power™ Cyclonic is uitgerust met een geavanceerd monocycloonsysteem, waarmee lucht en stof goed van elkaar worden gescheiden. Bovendien heeft het product 2 filtreringslagen: - Een schuimfilter vóór de motor - Een specifiek hoogefficiënt filter dat net voor de luchtuitlaat is geplaatst en zelfs de kleinste stofdeeltjes opvangt die worden uitgeblazen door de motor. 99.98% van het opgezogen stof wordt gefilterd.

 

undefined

Beste resultaten in zijn categorie wat betreft energie-efficiëntie

De geavanceerde technologie van het nieuwe EffiTech motorsysteem zorgt voor verbeterde stofopname en zuinig energieverbruik.

 

undefined

Eenvoudig schoon te maken stofbak

Het Clean Express systeem maakt gemakkelijk stofbeheer mogelijk. Leeg de stofbak in vier simpele bewegingen!

undefined

Eenvoudig te gebruiken, eenvoudig op te bergen en eenvoudig te vervoeren

Compact Power™ Cyclonic kan gemakkelijk worden opgeborgen in een kast dankzij het compacte formaat, maar biedt toch een capaciteit van 1.5 L. De geïntegreerde EASY BRUSH is steeds binnen handbereik. En met de actieradius van 8.8 m heb je een grote bewegingsvrijheid.

undefined

Ideale oplossing voor mensen met dieren

Speciaal ontworpen voor huisdiereneigenaars die op zoek zijn naar efficiënte oplossingen om van dierenharen af te komen. De mini-turboborstel verwijdert dierenharen snel en efficiënt van tapijt en meubels. Een efficiënt filter houdt allergenen en bacteriën beter vast die huisdieren mee naar binnen nemen.

 

undefined

Kenmerken

PRESTATIES

Vergelijken

Vergelijkingstool

Compact Power XXL RO4825 Stofzuiger zonder zak

Verlaagde prijs € 79,99 Adviesprijs* € 129,99

Op voorraad

Compact Power XXL RO4825 Stofzuiger zonder zak

Belangrijkste kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen

* op harde vloeren