Onze winnaars op een rij

In 2023 is Rowenta tot Merk van het Jaar uitgeroepen voor de categorie stofzuigers.

Ook onze producten zelf worden vaak en grondig getest, niet alleen door onszelf, maar ook door de Consumentenbond en consumenten zelf. Hier komt Rowenta regelmatig positief uit naar voren. Om het eenvoudig te maken hebben wij al onze winnaars voor je op een rijtje gezet.

Kopie van HDR-Rowenta-Onzewinnaars (2000 x 1125 px) (3).jpg

Best Reviewed & Test Panel:

X-Force Flex 12.60 RH98A8 Steelstofzuiger

Wat zeggen de reviews hierover? Op kieskeurig.nl zijn er verschillende reviews over dit product te lezen waarbij men erg enthousiast is over onder andere de zuigkracht, het gebruiksgemak, het moderne design en de handige accessoires. Bovendien heeft dit model deelgenomen aan het testpanel van Kieskeurig en behaalde daar een indrukwekkende score van 8,4!

Een van de gebruikers schrijft het volgende: "Superstofzuiger! Zuigt zeer Grondig, makkelijk in gebruik, goede accessoires waar je echt wat aan hebt, aan de ietwat prijzige kant maar het absoluut waard! Dit is zonder twijfel de beste stofzuiger die ik in tijden heb gehad, een ‘normale’ stofzuiger ernaast is bij deze variant niet nodig, deze doet absoluut goed zijn werk."

RH98A8 best reviewed juni.png

Beste Koop:

Compact Power XXL RO4B11 stofzuiger zonder zak

Ontdek de kracht en efficiëntie van de Compact Power XXL RO4B11 stofzuiger zonder zak. Met zijn indrukwekkende specificaties is deze Rowenta stofzuiger ontworpen om jouw schoonmaakroutine te optimaliseren.

Wat zegt de Consumentenbond hierover? "De stofzuiger excelleert op verschillende vlakken. Zo gaat het stof uit kieren zuigen uitstekend, wat resulteert in een grondige reiniging van zelfs de moeilijk bereikbare plekken in huis. Bovendien zuigt hij veel stof op van harde vloeren, waardoor je vloeren moeiteloos schoon worden. Ook is de stofuitstoot uitstekend beoordeeld. Een hogere score op stofuitstoot betekent effectievere filters, waardoor er minder stof weer in de lucht wordt geblazen."

Onze-winnaars_RO4B11_BesteKoop_mrt2024 (2).jpg

Best Getest en Groene Keuze:

Silence Force RO7457 Stofzuiger met zak

Wat zegt de Consumentenbond hierover? "De experts van de Consumentenbond hebben deze stofzuiger getest en zijn onder de indruk over zijn prestaties. De Silence Force RO7457 stofzuiger met zak stoot bijna geen stof uit, waardoor de lucht in je huis schoon blijft. Hij zuigt vrijwel al het stof op van harde vloeren, waardoor je vloeren brandschoon worden. Bovendien produceert hij geen storend lawaai, waardoor je in alle rust kunt stofzuigen. De stofzuiger beweegt soepel heen en weer over tapijten voor een grondige reiniging en verbruikt weinig stroom, waardoor het energieverbruik minimaal is. Ook zuigt hij efficiënt stof uit kieren, zodat zelfs de moeilijk bereikbare plekken in huis schoon worden."

Onze-winnaars_RO7457_beste_test-groene-keuze_mrt2024.jpg

Best Getest, Beste Koop en Groene Keuze:

Silence Force RO7740 Stofzuiger met zak

Wat zegt de Consumentenbond hierover? ''Deze Rowenta is zo zuinig dat hij een perfecte 10 krijgt voor zijn energieverbruik. Een fijne afwisseling. We zien namelijk nog steeds veel onzuinige stofzuigers in onze test, zeker sinds het energielabel voor stofzuigers begin 2019 is opgeschort. Bovendien is deze stofzuiger erg stil.

Dit is een fijne stofzuiger voor op harde vloeren. Hij zuigt namelijk goed vuil op van deze ondergrond én hij rijdt er licht en soepel overheen. Ook zuigt hij goed stof van harde vloeren. En hij behoudt zijn zuigkracht naarmate de stofzak voller wordt.

Hij houdt vrijwel alle stof die hij opzuigt binnen de stofzuiger. Dat is goed nieuws voor als je een stofallergie hebt."

RO7740 Groene keuze en Beste uit de Test-01.jpg

Best Reviewed:

X-Force Flex Aqua 14.60 RH99C0 Steelstofzuiger

Wat zeggen de reviews hierover? Op kieskeurig.nl zijn er verschillende reviews over dit product te lezen waarbij men erg enthousiast is over onder andere de zuigkracht, de dweilfunctie en de meegeleverde accessoires.

Een van de gebruikers schrijft het volgende: "Ik heb een Rowenta stofzuiger gekocht en ben er zeer tevreden mee. Hij is licht, heeft een sterke zuigkracht en is erg mooi. Ik vind het ontwerp leuk en de accessoires zijn handig. Ik raad het iedereen aan."

RH99CO BR JAN 2024.jpg

Best Reviewed:

X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger

Wat zeggen de reviews hierover? Op kieskeurig.nl zijn er verschillende reviews over dit product te lezen waarbij men erg enthousiast is over onder andere het moderne design, eenvoudige installatie van de app en de dweil functie.

Een van de gebruikers schrijft het volgende: "Stofzuiger nu een week in bezit. Maakt de ruimte goed schoon. Eerste installatie duidelijk en eenvoudig via de bijgeleverde handleiding. App installatie ook prima te doen en zodra de batterij volledig opgeladen is de ruimte laten verkennen. Voor mijn gevoel ging dit wat te snel, maar daarna de robot aangezet en echt alle hoekjes neemt hij mee. Dankzij de borstels komt hij mooi onder de poten van de tafel etc. Wij zijn er erg content mee."

RR9075 BR JAN 2024.jpg

Best Reviewed:

Pure Home PU8080 Luchtreiniger

Wat zeggen de reviews hierover? Op kieskeurig.nl zijn verschillende reviews over dit product te lezen waarbij men erg enthousiast is over onder andere de stilte van het product, gemakkelijke bediening, bedienbaarheid met smartphone en een snelle werking.

Er wordt onder andere geschreven: “Dankzij de WiFi hoef je niet altijd bij het apparaat te staan om het te bedienen. Met de schema stand kan je zelf instellen hoe lang en wanneer en met welke stand je het apparaat wil inschakelen.”, “De lucht wordt snel van vervuild naar schone lucht gefilterd.”, “De wieltjes onder het apparaat zijn heel praktisch”, “Een groot pluspunt is dat het apparaat vrijwel geruisloos is.”

PU8080_onze-winnaars_Row.jpg

Best Reviewed:

Ultimate Experience CV9920 Föhn

Wat zeggen de reviews hierover? Op kieskeurig.nl zijn verschillende reviews over dit product te lezen waarbij men erg enthousiast is over onder andere het lichte gewicht, de kracht van het product, verschillende standen, het design, snoerlengte en stilte.

Er wordt onder andere geschreven: “De luchtstroom is echt fantastisch.”, “Hij maakt aanzienlijk minder geluid dan ik gewend ben.”, “Het resulaat is glanzend haar, wat ik bijzonder blijf vinden dat een fohn dit kan.”, “Stil, sterk en goed warm.”, “Ligt enorm lekker in de hand en is enorm licht van gewicht.”, “De föhn hangt bij ons nu prominent aan de muur zodat iedereen in het gezin hem makkelijk kan gebruiken maar ook omdat het een plaatje is om te zien.”

CV9920_onze-winnaars_Row.jpg