Header_desktop_90dagen.png

Probeer jouw Rowenta product 90 dagen uit

Probeer jouw Rowenta product 90 dagen uit

Rowenta maakt van jouw huis een thuis. Het brede assortiment voorziet je in iedere situatie van het ideale huishoudelijke product of verzorgingsapparaat. Voor een (extra) schone woonruimte, perfect gereguleerde temperatuur in huis of juist de ideale tool voor stylen van je haar: wat je ook zoekt, Rowenta heeft het voor je!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten, dat je deze 90 dagen mag testen. Ben je in deze testperiode toch niet 100% overtuigd, dan mag je het aangekochte apparaat altijd naar ons terugsturen!

Deelnemende categorieën

Stofzuigers

Of je nu huisdieren of allergieën hebt, voel je goed in je eigen huis met onze veelzijdige, innovatieve en duurzame oplossingen

1ia.jpg

Luchtreinigers

Luchtreinigers houden je huis gezond, zodat je je beter voelt. Ze nemen kleine deeltjes, allergenen virussen op en verwijderen formaldehyde permanent

0co.jpg

Haarstyling

Rowenta begrijpt precies wat jouw haar nodig heeft. Van drogen tot stylen, toon jouw unieke stijl en schoonheid

Ontwerp zonder titel.png

Hoe stuur ik mijn product terug?

1. Meld je product aan via de Self Service Module.
Dat kun je hier doen. Hiermee wordt je retourzending in behandeling genomen en volg je de status van je zending. Na aanmelding van je retourzending ontvang je automatisch per e-mail een verzendlabel.

2. Stuur je product retour

Stuur het product in originele verpakking (inclusief streepjescode) retour naar onze service afdeling. Gebruik hiervoor het ontvangen verzendlabel.

3. Ontvang het aankoopbedrag retour.

Indien de retourzending voldoet aan de onderstaande actievoorwaarden, ontvang je het volledige aankoopbedrag binnen 6 weken terug (excl. verzendkosten).


terugsturen.jpg

Actievoorwaarden 90 dagen op proef

 • Deze ’90 dagen op proef’ actie geldt tot en met 31 december 2024.
 • De ‘90 dagen op proef’ actie geldt voor het assortiment Rowenta stofzuigers (stofzuigers met en zonder zak, steelstofzuigers, robotstofzuigers, kruimelzuigers en vloerreinigers), luchtreinigers en haarstyling producten.
 • Deze ‘90 dagen op proef’ actie geldt alleen voor producten die gekocht zijn door consumenten in Nederland en niet voor producten die aangeschaft zijn via spaarprogramma’s (zoals Airmiles, etc.) of aankopen in het buitenland.
 • Rowenta accepteert maximaal 1 (één) aanmelding per deelnemer voor deze actie. 
 • Deelname aan deze actie is alleen mogelijk binnen 90 dagen na de aankoopdatum van het betreffende product, zoals vermeld op het aankoopbewijs. 
 • Deze actie geldt in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, maar bij deelname aan deze ‘90 dagen op proef’ actie zal de eventueel ontvangen cashback of gratis product verrekend worden op basis van het hoogste cashback bedrag op het betreffende model en/of de adviesprijs van het gratis product.
 • Het product dient in goede staat geretourneerd te worden in de originele verpakking inclusief alle bijbehorende accessoires. Indien de originele EAN code niet aanwezig is op de verpakking, zal het hoogste cashback bedrag op het betreffende model ingehouden worden. 
 • De retourzending dient voorzien te zijn van het originele aankoopbewijs. 
 • De verzendkosten worden niet vergoed door Rowenta. 
 • Wij streven er naar het volledige aankoopbedrag binnen 6 (zes) weken op jouw bankrekening te storten. Dit bedrag kan enkel per bankoverschrijving worden overgemaakt. 
 • De minimale leeftijd voor deelname aan de ‘90 dagen op proef actie’ is 18 (achttien) jaar. Wil je deelnemen aan deze actie en ben je nog geen 18 (achttien) jaar? Laat dan een ouder of wettelijk vertegenwoordiger jouw aanvraag indienen. 
 • Rowenta behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen of te stoppen, zonder opgaaf van redenen.