Dual Force 2-in-1 RH6735 steelstofzuiger
Dual Force 2-in-1 RH6735 steelstofzuiger
Dual Force 2-in-1 RH6735 steelstofzuiger
Dual Force 2-in-1 RH6735 steelstofzuiger
Dual Force 2-in-1 RH6735 steelstofzuiger

Dual Force 2-in-1 RH6735 steelstofzuiger

Ref.: RH6735WH

Maak in no-time overal schoon!

Ervaar de Dual Force 2-in-1: een draadloze steelstofzuiger en een geïntegreerde kruimelzuiger in één, om tijd te besparen en het schoonmaken gemmakkelijker te maken. Een zuigmond met een gemotoriseerde borstel en LED-verlichting, samen met een lithium-ion accu met een hoge autonomie, gecombineerd in een ultralicht design om in no-time moeiteloos schoonmaken.

Toon meer
PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

De 2-in-1 draadloze steelstofzuiger en kruimelzuiger

De Dual Force 2-in-1 draadloze steelstofzuiger en kruimelzuiger; ontworpen voor ultiem gemak, bespaart tijd en zorgt voor gemakkelijker schoonmaken, waar je het maar nodig hebt. Ontdek een weergaloze schoonmaakervaring, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik zodat je in no-time makkelijke en efficiënte resultaten hebt. LED-verlichting zorgt voor een betere zichtbaarheid onder meubels of op andere donkere plekken. De gemotoriseerde zuigmond zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op geweldige schoonmaakprestaties. Een inklapbaar handvat maakt opbergen moeiteloos, terwijl de staande positie voor meer gebruikersgemak zorgt. De Lithium-ion accu heeft een indrukwekkende gebruikstijd tot wel 45 minuten, met een oplaadtijd van 5 uur. Dit alles in een ultralicht design dat schoonmaken een fluitje van een cent maakt, overal waar je het nodig hebt.

undefined

Voordelen van Dual Force 2-in-1 RH6735 steelstofzuiger

2-in-1 steelstofzuiger en kruimelzuiger om tijd te besparen op schoonmaken

Ervaar het ultieme gemak van een draadloze steelstofzuiger met een geïntegreerde kruimelzuiger: licht in gewicht, moeiteloos schoonmaken zonder snoeren of gedoe, overal waar je het nodig hebt.

undefined

Gemotoriseerde zuigmond met LED-verlichting

Ideaal voor donkere plekken en onder meubels, voor efficiënt en makkelijk schoonmaken in elk hoekje of kiertje van elke vloer.

undefined

Ultralicht en comfortabel

Een ultralicht frame met verbeterde ergonomie geeft de schoonmaakervaring optimaal comfort, met gebruiksvriendelijke functies zoals de rechtopstaande parkeerpositie en een ergonomische handgreep.

undefined

Inklapbaar handvat voor opberggemak

Tot slot heeft deze 2-in-1 steelstofzuiger met kruimelzuiger een inklapbaar handvat zodat je hem moeiteloos opbergt voor optimaal gemak.

undefined

Efficiënt, zelfs voor een grondige schoonmaakbeurt

Gebruiksduur tot wel 45 minuten*, ideaal om voor zowel snelle als voor grotere schoonmaakbeurten te gebruiken. *op "Min"-stand

undefined

Langdurige snoerloze prestaties

Voorzien van een 18V Lithium-Ion accu, die zorgt voor langdurige draadloze schoonmaaksessies.

undefined

Geweldige schoonmaakresultaten

De cycloontechnologie zorgt voor optimale scheiding van lucht en stof.

undefined

Moeiteloos schoonmaken

Deze ultralichte, slechts 2,5 kg, compacte, snoerloze steelstofzuiger maakt snel en makkelijk schoon.

undefined

Kenmerken

PRESTATIES

Toebehoren

Veelgestelde vragen