ROWENTA Turbo Silence™ Extreme VU2630 tafelventilator

Turbo Silence™ Extreme VU2630 tafelventilator
Krachtige verkoeling die je niet kunt horen

Ervaar effectieve verkoeling die je niet kunt horen.

De Rowenta Turbo Silence Extreme tafelventilator zorgt voor een frisse luchtstroom en produceert dankzij zijn technologie maar heel weinig geluid. Wanneer je gebruik maakt van de geluidsarme nachtstand is de ventilator zelfs zo stil dat je moeiteloos door het geluid heen slaapt. En als de warmte overdag echt niet meer te houden is, gebruik je simpelweg de zeer krachtige turboboost-stand voor directe verfrissing en optimaal comfort.

Artikelnummer : VU2630F0

€ 69,951 EUR 69.95
1. Consumentenadviesprijs

Turbo Silence™ Extreme tafelventilator: krachtige, stille verkoeling

Deze krachtige tafelventilator gaat de hitte tegen met een superlaag geluidsniveau: ervaar heerlijk frisse, koele lucht met een geluidsniveau van slechts 42 dB(A) wanneer de stille nachtstand gebruikt wordt. De ventilator heeft vier snelheidsinstellingen, waaronder de turboboost-stand, die een intense luchtstroom van 45 m3 per minuut mogelijk maakt. De stille nachtstand zorgt ervoor dat je onverstoord kunt slapen. De automatische oscillatie, verstelbare richting en draagbeugel voor eenvoudig transport maken het product helemaal af. Het is ook een compact en ergonomisch design, dat perfect op de tafel past en ruimte bespaard, zonder te compenseren in prestatie. Deze ventilator is tevens Best Reviewed in april 2020 door Kieskeurig. 

Technische specificaties / vergelijking

Type product
Type Traditioneel  
Model Tafel  
Diameter (cm) 30.0  cm
Diameter (inch) 12''  
Maximumhoogte (m) 0.54  m
Afmetingen (L x H x D in m) 0.28x0.54x0.35  m
Lucht prestatie
Turboboost    
Automatische oscillatie    
Richting    
Aantal waaiers 5.0  
Gebruiksgemak
Lengte van het elektrische snoer 1.5  m
Bedieningspaneel Mechanisch  
Aantal standen 4 standen  
Handgreep    
Scherm NEE  
Stilte
Nachtstand    

Documentatie

FAQ

Controleer altijd de staat van het apparaat, het stopcontact en de voedingskabel. Houd het apparaat 50 cm van eventuele voorwerpen vandaan (gordijnen, muren, etc.). Laat nooit water in het apparaat komen. Raak het apparaat niet aan met natte handen. Voordat je het apparaat gebruikt, controleer of het apparaat op een stabiele, stevige ondergrond is geplaatst en in de juiste gebruiksstand staat (rechtop, op de voet).
Schakel de ventilator uit en haal de stekker uit het stopcontact.
Je moet het apparaat op een afstand van meer dan 50 cm van een voorwerp neerzetten (muren, gordijnen, etc.). Vergeet niet dat er een horizontale en verticale versie is. Beide zijn vaak verstelbaar. Je kunt dus je ventilator kiezen op basis van de beschikbare ruimte en je interieur.
Ja, het systeem is ontworpen voor gebruik met elke soort insecticidetablet.
Het is belangrijk om de stekker van de ventilator uit het stopcontact te halen voordat je onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Je kunt het apparaat schoonmaken met een vochtige, zachte doek. Laat nooit water in het apparaat komen. Gebruik een stofzuiger om het rooster aan de voorzijde schoon te maken. Gebruik nooit schurende schoonmaakproducten die het uiterlijk van het apparaat mogelijk kunnen beschadigen.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Wanneer deze functie is ingeschakeld, beweegt de ventilator automatisch van links naar rechts en dan van rechts naar links, om de lucht zo door de kamer te verspreiden. Schakel deze functie uit als de lucht op slechts één plek moet zijn gericht.
Dit systeem maakt gebruik van de luchtbeweging van de ventilator om tegelijkertijd insecticide tegen muggen te verspreiden.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.