X-Touch AC9736 kruimeldief
X-Touch AC9736 kruimeldief
X-Touch AC9736 kruimeldief
X-Touch AC9736 kruimeldief
X-Touch AC9736 kruimeldief
X-Touch AC9736 kruimeldief
X-Touch AC9736 kruimeldief
 • Top

X-Touch AC9736 kruimeldief

Ref.: AC9736WO

Verkocht door : Rowenta Shop

Ongelofelijk krachtig. Verrassend klein.

 • Compact schoonmaken: De Rowenta X-Touch kruimelzuiger, de nieuwe generatie in snel en makkelijk schoonmaken met de modernste innovatie voor last-minute klusjes, het schoonmaken na de maaltijd en dagelijkse schoonmaakklusjes
 • Altijd paraat: Een handig oplaadstation dat eveneens de perfecte houder is om hem in op te bergen en zorgt daarmee dat de kruimelzuiger altijd opgeladen en klaar voor gebruik is
 • Stofzuiger met high-tech motor: Innovatieve Nano Digitale Motor-technologie die een indrukwekkend schoonmaakvermogen tot 80000 RPM en zuigkracht van 492 L/min garandeert
Ontdek alle functies
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

De Rowenta X-Touch kruimelzuiger

De Rowenta X-Touch kruimelzuiger is ontworpen om de schoonmaakervaring naar een hoger niveau te tillen en combineert de geavanceerde zuigtechnologie met een ultralichtgewicht, compact design. Het beste van beide werelden is nu binnen handbereik: de buitengewone technologie van een Nano Digitale Motor, met 80000 RPM en 480 L/min, allemaal in een gestroomlijnde cilindervormig ontwerp met verbeterde ergonomie. Ervaar het verschil met kracht in combinatie met een lichtgewicht ontwerp, binnen handbereik. De kruimelzuiger weegt slechts 0,6 kg, terwijl deze wel snelle en moeiteloze resultaten garandeert bij al die last-minute klusjes, ongelukjes en om na de maaltijd snel schoon te maken. Tevens heeft de kruimelzuiger een basisstation met twee functies: opbergen en opladen, zodat hij altijd opgeladen en klaar voor gebruik is. Deze ultramoderne kruimelzuiger is een echte game-changer, compleet met handige functies: twee gemakkelijke en hygiënische manieren om de stofbak leeg te maken zonder contact met het stof, LED-verlichting om de autonomie te beheren, eenvoudige bediening met één knop, en nog veel meer.

undefined

Voordelen van X-Touch AC9736 kruimeldief

Altijd opgeladen en klaar voor gebruik

Het handige compacte laadstation is de perfecte houder om deze stijlvolle, zeer intuïtieve en ergonomische kruimelzuiger in op te bergen zodat hij altijd opgeladen en klaar voor gebruik is.

undefined

Geweldige schoonmaakkracht

De innovatieve technologie van de Nano Digitale Motor verzekert een indrukwekkende zuigkracht - tot 80000 RPM en 480 L/min - voor al die dagelijkse ongelukjes en klusjes, zodat je je huis en auto brandschoon houdt.

undefined

Ultraslank compact formaat

Een uitzonderlijk gestroomlijnd cilindervormig design, ultraslank en uiterst licht (slechts 0,6 kg) voor makkelijke schoonmaakkracht met een verbeterde ergonomie.

undefined

Gemakkelijk hygiënisch leegmaken

Twee verschillende manieren om de stofcontainer leeg te maken, beide gegarandeerd zonder contact met stof, voor totale hygiëne en ongeëvenaard gemak.

undefined

10 jaar te repareren product

Rowenta is toegewijd om alle losse technische onderdelen voor bijna haar hele assortiment producten nog gemiddeld 10 jaar na aankoop aan te bieden, om zo ook aandeel te bieden aan het beschermen van het milieu en te strijden tegen verspilling.

undefined

LED-oplaadverlichting

Hou zicht op het gebruik van je kruimelzuiger, met een groen lichtje als je kruimelzuiger klaar is voor gebruik en een rood lichtje als je hem op moet laden.

undefined

Handige accessoires

Een complete schoonmaakset, met een kleine borstel voor het voorzichtig schoonmaken van kwetsbare oppervlakken en een accessoire voor grenzeloos schoonmaken in kieren en op al die moeilijk bereikbare plekken

undefined

Extra oplaadcontact bovenop het handvat

Laad je product gemakkelijk overal op dankzij zijn laadstation en een extra oplaadcontact bovenop het handvat

undefined

Best Reviewed

In mei 2021 is de Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger uitgeroepen tot Best Reviewed door Kieskeurig.

undefined

Jouw kit X-Touch AC9736 kruimeldief

Inclusief:

 • X-Touch kruimeldief
 • Oplaadstation
 • Kierenzuigmond
 • Geïntegreerde borstel
 • Filter
undefined

Kenmerken

Prestaties

Vergelijken

Vergelijkingstool

X-Touch AC9736 kruimeldief

X-Touch AC9736 kruimeldief

X-Nano RH1128 Steelstofzuiger

X-Nano RH1128 Steelstofzuiger

X-Trem Compact RH1238 Steelstofzuiger

X-Trem Compact RH1238 Steelstofzuiger

Belangrijkste kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen