Smart Force™ Essential RR6927 Robotstofzuiger

Smart Force™ Essential RR6927 Robotstofzuiger
Mijn favoriete schoonmaakpartner op harde vloeren!

De Rowenta Smart Force™ Essential is een autonome robotstofzuiger die stof en vuil geen kans geeft op harde vloeren. Geniet van deze automatische schoonmaakervaring die niet alleen ultiem gebruiksgemak biedt, maar ook nog eens voor grondige reiniging zorgt. Hoogwaardige technologie wordt gecombineerd met een gebruiksvriendelijk bediening, voor bevredigende resultaten. Kortom; een must voor alle harde vloeren.

Artikelnummer : RR6927WH

€ 229,951 EUR 229.95
1. Consumentenadviesprijs

Productvoordelen

Robotstofzuiger: Een zelfstandige partner voor dagelijks schoonmaakwerk

Geniet van een gebruiksvriendelijke schoonmaakervaring en bevredigende resultaten met de Rowenta Smart Force™ Essential, een automatische stofzuiger die hoogwaardige technologie combineert met een actieve gemotoriseerde borstel en zijborstels. Dit maakt het dé perfecte partner als het gaat om het verwijderen van stof en vuil van harde vloeren. Deze eenvoudig te gebruiken stofzuiger heeft drie reinigingsprogramma's: 'Willekeurig' laat de stofzuiger continu zigzaggen op complexe ondergronden; 'Willekeurige kamer modus' waarbij de robot telkens gedurende korte periodes zigzagt; en 'Rand modus' waarmee randen en plinten gereinigd worden. Dankzij de afstandssensoren, en laser- en bumpersensoren beweegt de robotstofzuiger moeiteloos door huis.. Deze autonome stofzuiger heeft een planningssysteem met 7 programma's per week, wat de werking nog meer vergemakkelijkt. De stofzuiger werkt zeer autonoom dankzij de keuze tussen manuele besturing en besturing op afstand en het automatische oplaadsysteem; de robot keert zelf automatisch terug naar het oplaadstation.

Technische specificaties / vergelijking

Technologie Roterende centrale borstel  
Roterende centrale borstel  
Type borstel Haar  
Haar  
Zijborstel 2  
2  
Motorisering Universele motor  
Universele motor  
Reinigingsstanden 2 schoonmaak standen: Willekeurig, willekeurig kamer en randen  
3: Willekeurig, vlekken, willekeurig kamer  
Energieniveaus 1  
1  
Soort navigatie Methodisch  
Methodisch  
Geschikt voor obstakels Sensoren voorzijde  
Sensoren voorzijde  
Geschikt voor trappen Ja: 3 valsensoren  
Ja: 3 valsensoren  
Virtuele wanden Nee  
N.v.t.
Planning Dagelijks rooster  
Dagelijks rooster  
Batterijtype Lithium-ion  
Lithium-ion  
Gebruiksduur (min. stand) tot 150 minuten  
tot 150 minuten  
Oplaadtijd 6 uur  
6 uur  
Type opladen Dockingstation  
Dockingstation  
Zelfladend    
   
Toepassing Nee  
Nee  
Bedieningssysteem Ja: afstandsbediening  
Ja: afstandsbediening  
Inhoud van de stofbak 0,25  L
0,25  L
Sprekende robot No  
N.v.t.
Geluidsniveau 65  dB(A)
65  dB(A)
Afmetingen ( ...x...x...) 32.5 x 8  cm
32,5 x 8  cm

Documentatie

FAQ

Gebruik het apparaat niet op natte oppervlakken of voor het opzuigen van vloeistoffen, hete stoffen (gloeiende kooltjes, sigaretten), uiterst fijne deeltjes (plaaster, cement, as, enz.), grof afval met scherpe randen (glas), schadelijke producten (oplosmiddelen, schuurmiddelen, enz.), bijtende producten (zuren, schoonmaakproducten, enz.), licht ontvlambare en explosieve producten (op basis van olie of alcohol).
Plaats het laadstation tegen een muur, op een vlakke ondergrond, op een plaats die de robotstofzuiger gemakkelijk kan vinden.
Deze plaats moet vrij zijn van obstakels (waaronder vloerkleden). Laat links en rechts van het laadstation minstens 1 meter, en vóór het laadstation minstens 2 meter ruimte vrij. Als het laadstation in een hoek is geplaatst of moeilijk te vinden is, zal de robotstofzuiger het niet kunnen bereiken.
Leg het netsnoer van het laadstation langs de muur.
Raadpleeg de gebruiksaanwijzing in de handleiding voor meer informatie.
Laat de stekker van het laadstation altijd in het stopcontact zitten (de automatische oplaadfunctie is niet beschikbaar als het laadstation niet aangesloten is).
Plaats het apparaatje voor het installeren van een virtuele muur ongeveer 30 cm voor de ruimte waarvoor je de toegang wilt blokkeren. Plaats het in de richting van de plaats waar je de virtuele muur wilt instellen, en zorg ervoor dat er zich voor het apparaatje geen obstakels bevinden. De achterkant van het apparaatje voor het installeren van een virtuele muur moet tegen een echte muur worden geplaatst. De afstand tussen de virtuele muur en het laadstation moet meer dan 3 meter bedragen. Als de virtuele muur zich te dicht bij het laadstation bevindt, wordt het laadstation geblokkeerd door het signaal van de virtuele muur en kan de robot niet naar het laadstation terugkeren.
Gebruik niet meer dan twee virtuele muren tegelijkertijd. Bovendien kan het gebruik van meerdere virtuele muren op een kleine oppervlakte de werking van het apparaat verstoren.
Raadpleeg de gebruiksaanwijzing in de handleiding voor meer informatie.
Gebruik je apparaat niet. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, moet je deze onderdelen laten vervangen door een erkend reparatiebedrijf voor stofzuigers.
Gebruik je apparaat niet. Raak de contactpunten niet aan om gevaarlijke situaties te voorkomen. Haal de stekker van het laadstation uit het stopcontact en laat het vervangen door een erkend reparatiebedrijf voor stofzuigers.
Leeg de stofbak na elk gebruik in de vuilnisbak. Maak de sluitingen van de stofbak schoon met een doek.
Je kunt de volgende controles uitvoeren:
Zet de hoofdschakelaar op STOP en daarna op START.
Koppel het snoer los van het laadstation en steek het er vervolgens weer in.
Controleer of de contactpunten en de sensorvensters niet zijn geblokkeerd en maak de robot en het laadstation vervolgens schoon met een droge doek. Vergeet niet om de hoofdschakelaar uit te zetten en de robot uit te schakelen voordat je alles grondig afdroogt.
Controleer of er in de buurt van het laadstation obstakels aanwezig zijn zoals een reflecterend voorwerp, een stoel, enz.
Als de automatische oplaadfunctie na deze controles nog steeds niet goed werkt, moet je je robotstofzuiger laten controleren door een erkend reparatiebedrijf voor stofzuigers.
Controleer:
of de stofbak niet te vol is;
of de filters schoon zijn;
of de zuigopening aan de onderkant van de robot wordt geblokkeerd door een voorwerp of door viezigheid.
Met de virtuele muur kun je de zones afbakenen die de robot moet schoonmaken.