ROWENTA Smart Force™ Essential Aqua RR6971 Robotstofzuiger

Smart Force™ Essential Aqua RR6971 Robotstofzuiger
Mijn favoriete schoonmaakpartner, die zelfs de vloer kan dweilen!

De Rowenta Smart Force™ Essential is een autonome robotstofzuiger die stof en vuil geen kans geeft op harde vloeren. Geniet van deze automatische schoonmaakervaring die niet alleen ultiem gebruiksgemak biedt, maar ook nog eens voor grondige reiniging zorgt. Hoogwaardige technologie wordt gecombineerd met een gebruiksvriendelijk bediening, voor bevredigende resultaten. Kortom; een must voor alle harde vloeren.

Artikelnummer : RR6971WH

€ 279,951 EUR 279.95
1. Consumentenadviesprijs

Productvoordelen

Robotstofzuiger: Een zelstandige partner voor dagelijks schoonmaakwerk

Geniet van een gebruiksvriendelijke schoonmaakervaring en bevredigende resultaten met de Rowenta Smart Force™ Essential, een automatische stofzuiger die hoogwaardige technologie combineert met een actieve gemotoriseerde borstel en zijborstels. Dit maakt het dé perfecte partner als het gaat om het verwijderen van stof en vuil van harde vloeren. Deze eenvoudig te gebruiken stofzuiger heeft drie reinigingsprogramma's: 'Willekeurig' laat de stofzuiger continu zigzaggen op complexe ondergronden; 'Willekeurige kamer modus' waarbij de robot telkens gedurende korte periodes zigzagt; en 'Rand modus' waarmee muren en plinten gereinigd worden. Dankzij de afstandssensoren, en laser- en bumpersensoren beweegt de robotstofzuiger moeiteloos door huis.. Deze autonome stofzuiger heeft een planningssysteem met 7 programma's per week, wat de werking nog meer vergemakkelijkt. De stofzuiger werkt zeer autonoom dankzij de keuze tussen manuele besturing en besturing op afstand en het automatische oplaadsysteem; de robot keert zelf automatisch terug naar het oplaadstation.

Technische specificaties / vergelijking

Technologie Roterende centrale borstel  
Type borstel Haar  
Zijborstel 2  
Motorisering Universele motor  
Reinigingsstanden 3: Willekeurig, vlekken, willekeurig kamer  
Energieniveaus 1  
Soort navigatie Methodisch  
Geschikt voor obstakels Sensoren voorzijde  
Geschikt voor trappen Ja: 3 valsensoren  
Planning Dagelijks rooster  
Batterijtype Lithium-ion  
Gebruiksduur (min. stand) tot 150 minuten  
Oplaadtijd 6 uur  
Type opladen Dockingstation  
Zelfladend    
Toepassing Nee  
Bedieningssysteem Ja: afstandsbediening  
Inhoud van de stofbak 0,25  L
Geluidsniveau 65  dB(A)
Afmetingen ( ...x...x...) 32,5 x 8  cm

Documentatie

FAQ

Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.