OVER ONS

Over Rowenta

In 1901 betrad het Duitse Rowenta de markt met kwalitatief hoogwaardige producten die een perfect resultaat genereren voor de meest veeleisende consumenten.

Rowenta biedt vele producten die ongekende technologische prestaties, een verfijnd design en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid met elkaar combineren.

Het is de missie van Rowenta om voor een dagelijks welbevinden van haar gebruikers te zorgen dankzij de intelligente oplossingen voor stofzuigers, strijkijzers, stoomgenerators, haardrogers en epilators. Rowenta is een ware pionier op de markt en werkt al meer dan 10 jaar aan de ontwikkeling van economisch intelligente producten. Rowenta blijft haar eigen waarden trouw en is gaan samenwerken met het WNF om milieuvriendelijke producten te ontwerpen en te blijven innoveren op dit gebied.

Innovators

Elk jaar lanceert Groupe SEB meer dan 250 producten.

Dit innovatietempo is mogelijk gemaakt door ons R&D-team, maar ook door onze "open innovatie” aanpak. Ga naar onze speciale website als je je wilt aanmelden bij onze community.

www.innovate-with-groupeseb.com

Groupe SEB

Ontdek Groupe SEB, wereldleider op het gebied van kleine huishoudelijke apparaten.

Groupe SEB is actief in bijna 150 landen en is marktleider in alle continenten, dankzij haar brede en zeer diverse productaanbod en haar uitstekende portfolio merknamen.

www.groupeseb.com