X-Plorer Serie 80 RR7747 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 80 RR7747 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 80 RR7747 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 80 RR7747 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 80 RR7747 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 80 RR7747 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 80 RR7747 Robotstofzuiger

X-Plorer Serie 80 RR7747 Robotstofzuiger

Ref.: RR7747WH

De meest geavanceerde robot* voor op maat gemaakte schoonmaakprogramma's

  • Geavanceerde navigatie: Een robotstofzuiger die je huis naadloos schoonmaakt waar je maar wilt, met verbeterde technologie voor zeer nauwkeurige navigatie, permanent in kaart brengen van de ruimte en gepersonaliseerde instellingen.
  • 4-in-1 schoonmaakervaring: Twee zijborstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen, de turboborstel voor haren en pluisjes, een betrouwbare motor voor hoge zuigkracht en het Aqua Power-systeem om oppervlakken schoon te dweilen.
  • Multiroom Management: Stel specifieke reinigingspatronen in voor specifieke kamers dankzij multiroom-reiniging met instelbare instellingen op basis van jouw behoeften.
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

De Rowenta X-Plorer Serie 80 robotstofzuiger

De geavanceerde technologie in combinatie met gebruiksvriendelijke bedieningselementen maakt van de Rowenta X-Plorer Serie 80 een schoonmaak expert voor het gehele huis. Ontdek de uiterst nauwkeurige navigatie, de gepersonaliseerde instellingen en de tijdsbesparing dankzij de eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring. Technologie komt samen met prestatie: het Aqua Force systeem dweilt de vloer terwijl er gestofzuigd wordt en het hoge prestatie filter is ideaal voor mensen die last hebben van allergie. Ervaar grondige schoonmaakresultaten die nog meer binnen handbereik zijn dankzij de Rowenta robot-app (voor iOS en Android), compatibel met spraakbesturingssystemen (Google Assistant, Amazon's Alexa) en automatische WiFi-connectiviteit.

undefined

Voordelen van X-Plorer Serie 80 RR7747 Robotstofzuiger

High-tech navigatie

Een robotstofzuiger met verbeterde technologie voor uiterst nauwkeurige lasernavigatie, slimme spotreiniging en permanent in kaart brengen van ruimtes voor een naadloze reinigingservaring.

undefined

4-in-1 schoonmaakervaring

Twee zijdelingse borstels voor hoeken en randen, drie centrale borstels voor alle oppervlakken en behoeften, een de motor zorgt voor een indrukwekkende zuigkracht en de Smart Aqua Force is er om oppervlakken te dweilen.

undefined

Gepersonaliseerde instellingen

Stel no-go-zones in, activeer slimme spotreiniging, beheer de reiniging per kamer en meer, met de aanpasbare instellingen voor jouw behoeften.

undefined

Allergieverzorging

Bescherm jouw huis tegen allergenen met het hoog presterende HEPA filter, welke zorgt voor een uitstekende scheiding van lucht en stof.

undefined

Charge&Go

Een duurzame batterij maakt het mogelijk om tot 120 m2 schoon te maken in een enkele sessie. Met de Charge & Go-functie gaat de robot automatisch terug naar het oplaadstation wanneer deze weer opgeladen moet worden.

undefined

Stil

Ervaar geruisloos schoonmaken terwijl je de stofzuiger in Eco-modus gebruikt, met verbeterde geluiddempende technologie voor een stillere, comfortabelere en minder gehorige schoonmaakervaring.

undefined

Jouw kit X-Plorer Serie 80 RR7747 Robotstofzuiger

  • X-PLORER Serie 80 robotstofzuiger
  • Waterreservoir
  • Standaarddweil
  • Schoonmaakaccessoire
undefined

Kenmerken

Schoonmaak prestaties

Vergelijken

Belangrijkste kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*Van Rowenta