X-plorer Serie 95 RR7987 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 95 RR7987 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 95 RR7987 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 95 RR7987 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 95 RR7987 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 95 RR7987 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 95 RR7987 Robotstofzuiger
 • Top

X-plorer Serie 95 RR7987 Robotstofzuiger

Ref.: RR7987WH

Verkocht door : Rowenta Shop

10 keer krachtiger* om geen één schoonmaakuitdaging uit de weg te gaan

 • Buitengewone schoonmaakkracht: Het volledige gemak van automatisch schoonmaken met geweldige prestaties, met een BLDC-motor die sterke zuigkracht biedt tot 12000Pa
 • Een 4-in-1 schoonmaakervaring: Twee zijdelingse borstels voor hoeken en randen, drie centrale borstels voor alle oppervlakken en behoeften, een BLDC-motor voor betrouwbare zuigkracht en de Smart Aqua Force om oppervlakken te dweilen
 • Smart Exploration 8.0: Een robotstofzuiger met geavanceerde technologie voor zeer nauwkeurige navigatie, slim reinigen van vlekken en het permanent in kaart brengen van ruimtes en no-go zones waar niet te stofzuigen en gepersonaliseerde instellingen
Ontdek alle functies
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

De Rowenta X-Plorer Serie 95 Robotstofzuiger

De Rowenta X-plorer Serie 95 robotstofzuiger brengt een ultrahightech design samen met extra krachtige schoonmaakprestaties en is een uitstekende schoonmaakoplossing die premium resultaten met modern gemak biedt. Deze innovatieve stofzuiger die overal komt is voorzien van geavanceerde technologie voor een 4-in-1-schoonmaakervaring: twee zijdelingse borstels voor hoeken en randen, drie centrale borstels voor alle oppervlakken en schoonmaakbehoeften, een extra sterke BLDC-motor voor betrouwbare zuigkracht tot 12000Pa voor grondige reiniging, en de Smart Aqua Force om oppervlakken schoon te dweilen. De gratis app geeft je zeer nauwkeurige navigatie en de mogelijkheid jouw ruimtes in huis in kaart te brengen en is volledig compatibel met stemassistentie (Google Assistant, Amazon's Alexa). Een indrukwekkende reeks geavanceerde functies zijn samengevoegd in een automatische grondig reinigende robot voor weergaloze kwaliteit en een brandschoon huis, dag na dag.

undefined

Voordelen van X-plorer Serie 95 RR7987 Robotstofzuiger

Beste uit de Test

In mei 2023 is de Rowenta X-Plorer 95 RR7987 Robotstofzuiger uitgeroepen als Beste uit de Test door de Consumentenbond.

undefined

Geweldige prestaties

Het beste van beide werelden: al het gemak van een robotstofzuiger en buitengewone grondig reinigende prestaties dankzij een sterkte BLDC-motor die zuigkracht biedt tot 12000Pa.

undefined

Gepersonaliseerde instellingen

Stel no-go-zones in, activeer slimme spotreiniging, beheer de reiniging per kamer, sla tot 4 verschillende permanente kaarten op en meer, met aanpasbare instellingen.

undefined

Total Care set

Met de Animal Turbo borstel en Animal Scrub dweil zorg je dat vlekken verwijderd worden. De Precision Turbo borstel zorgt dat lange haren verwijderd worden en de Downy Turbo borstel en Allergy Electrostatic dweil zorgen dat kleine deeltjes verwijderd worden.

undefined

Langdurige batterij

Een duurzame batterij maakt het mogelijk om tot 220 m2 schoon te maken in een enkele sessie. Met de Charge & Go-functie gaat de robot automatisch terug naar het oplaadstation wanneer deze weer opgeladen moet worden.

undefined

Efficiëntie op alle vloeren

De slimme Auto Boost-functie past automatisch het vermogensniveau aan voor grondige reiniging van vloerkleden of tapijten.

undefined

Scrub modus

Voor een intensieve reiniging van een bepaald gebied (bijvoorbeeld na het ontbijt) activeer je de scrub modus en zie je de robot heen en weer bewegen totdat het vuil verwijderd is.

undefined

Jouw kit X-plorer Serie 95 RR7987 Robotstofzuiger

  Inclusief:
 • X-PLORER Serie 95 robotstofzuiger
 • Waterreservoir
 • 3 dweilen: Standaard, Animal Scrub en Allergy Electrostatic
 • 3 borstels: Animal Turbo, Downy Turbo en Precision Turbo
 • Oplaadstation
 • Schoonmaakaccessoire
undefined

Kenmerken

Schoonmaak prestaties

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*Maximale motorzuigkracht van 12000Pa vs. 1200Pa voor de X-plorer Serie 20