X-Force Flex 11.60 Aqua RH9898 Steelstofzuiger

Ref.: RH9898WO

Simpelweg de beste schoonmaakervaring*

  • Een zuigkracht tot wel 130 AirWatt voor een grondige reiniging overal in huis.
  • Een hoge en constante zuigkracht tot 45 minuten bij gebruik van de kruimelzuiger in krachtige Eco-stand.
  • Een Aqua zuigmond om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen.
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Geweldige gebruikservaring gecombineerd met krachtige technologie

De Rowenta X-Force Flex 11.60 snoerloze steelstofzuiger vindt schoonmaken opnieuw uit door krachtige schoonmaakprestaties te combineren met de beste gebruikservaring dankzij geweldige technologieën. De unieke DigitalForce-motor zorgt voor een zuigkracht tot wel 130 AirWatt voor een efficiënte en snelle schoonmaakervaring van vloer tot plafond. De krachtige verwisselbare batterij zorgt voor een autonomie tot 45 minuten*. Bedien de stofzuiger snel en gemakkelijk met het controle display en de boost trigger; Bekijk live de autonomie en stel gemakkelijk in op welk van de 3 standen jij wilt stofzuigen. De perfecte tools om jouw schoonmaaksessie te optimaliseren! Met de Aqua zuigmond bespaar je tijd doordat je tegelijkertijd kunt stofzuigen en dweilen. Nog meer comfort door de flexibele buis, waarmee je tot 4 keer meer bereik** hebt onder laag meubilair zonder te hoeven bukken. De Stop&Go stand zorgt ervoor dat de zuigmond en buis blijven staan wanneer je gebruik wilt maken van de kruimelzuiger. Ervaar het verschil met deze X-Force steelstofzuiger: Technologie voor een efficiënte en snelle schoonmaakbeurt! *bij gebruik van de kruimelzuiger in de krachtige Eco-stand.

Voordelen van X-Force Flex 11.60 Aqua RH9898 Steelstofzuiger

DigitalForce motor voor krachtige schoonmaak sessies

Diepe reiniging dankzij de nieuwe DigitalForce motor: deze optimaliseert de zuigkracht en levert een zuigkracht tot wel 130 AirWatt.

undefined

Langere gebruiksduur, dankzij de verwisselbare Slide-in batterij

De 25,2V verwisselbare Slide-in batterij zorgt voor een hoge en constante zuigkracht tot wel 45 minuten bij gebruik van de kruimelzuiger in de krachtige eco-stand. Perfect om jouw huis te stofzuigen zonder dat je tussendoor de stofzuiger moet opladen. Wil je toch nog langer stofzuigen? Verleng dan de autonomie met de aankoop van een extra batterij*, zodat je tot wel anderhalf uur aan één kunt stofzuigen. *Wordt apart verkocht

undefined

Controle display: pas jouw zuigkracht en autonomie in een oogwenk aan

Kracht en autonomie altijd inzichtelijk: het controle display laat jou live zien wat het vermogen en de autonomie is en zorgt zo voor de meest effectieve schoonmaak sessies. De 3 geavanceerde standen voldoen aan al jouw behoeften. De eco-stand is ideaal voor de dagelijkse schoonmaak sessies en gemakkelijk te gebruiken op alle oppervlakken. Daarnaast kun je tot wel 45 minuten stofzuigen in deze stand met gebruik van de kruimelzuiger. De Max stand zorgt ervoor dat je nog krachtiger stofzuigt, bijvoorbeeld handig op tapijt, om groter vuil op de zuigen of om beter (dieren)haren te verwijderen. De boost trigger zorgt voor nog meer zuigkracht indien nodig.

undefined

Flex: Tot 4 keer* meer bereik onder lage meubels

Flexibiliteit en pure zuigkracht zorgen ervoor dat elke centimeter van je huis brandschoon wordt: je bereikt alle hoeken en gaten om effectief te reinigen. Hoe laag of moeilijk te bereiken het ook is, dankzij tot 4 keer* meer bereik kan je overal bij. Daarnaast zorgt de Power LED Vision zuigmond ervoor dat het nog makkelijker wordt om op donkere plekken schoon te maken. *vergeleken met een niet flexibele buis onder laag meubilair.

undefined

Aqua zuigmond

De vloer reinigen door tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen in één beweging, om tijd te besparen.

undefined

Boost trigger: Krachtige prestaties binnen handbereik

Met de gepatenteerde boost trigger van Rowenta kun je nu genieten van extra kracht binnen handbereik: Trek de knop naar je toe om extra zuigkracht te krijgen op het moment dat jij dat nodig hebt!

undefined

Deep Power LED Vision Zuigmond

Maak elk oppervlak schoon: Van harde vloeren tot tapijt en vloerkleden dankzij de nieuwe unieke Deep Power LED Vision zuigmond, die ook in staat is om grotere stukken zoals cornflakes of pinda's op te zuigen. Een zuigmond die tot 180 ° draait met zijn nieuwe ontwerp, waardoor je gemakkelijk elke plek kunt bereiken!

undefined

Filtratie voor schone lucht

De X-Force Flex 11.60 biedt ultieme hygiëne en filtratie en filtert tot wel 99,9% van de deeltjes. Hij vangt zelfs de kleinste stofdeeltjes op en blaast schone lucht uit.

undefined

Makkelijk te onderhouden

Het grootste stofreservoir van Rowenta's steelstofzuigers vind je bij deze stofzuiger. Het 0,9L stofreservoir zorgt ervoor dat je grote oppervlakken kunt stofzuigen en minder vaak hoeft te legen. Hoewel schoonmaken nou eenmaal nodig is, zorgt het ontwerp van deze stofzuiger ervoor dat het stofreservoir gemakkelijk los te koppelen is en in een oogwenk geleegd kan worden. Bovendien zijn de filter en stofcontainer geschikt om met water schoon te maken, waardoor je jouw apparaat gemakkelijk schoon kunt houden.

undefined

Aqua Kit: Veel extra accessoires

Een aqua zuigmond met 2 dweiltjes om te dweilen tijdens het stofzuigen. De mini-turbobrush verwijdert gemakkelijk haar en vuil en met de kierenzuigmond maak je moeilijk bereikbare plekken schoon en de meubelzuigmond is ideaal om meubilair mee schoon te maken. Het oplaadstation zorgt ervoor dat je gemakkelijk jouw stofzuiger kunt opbergen en opladen en de 2 geïntegreerde borstels zorgen dat je op elk moment elk oppervlak kunt stofzuigen.

undefined

Kenmerken

Prestatie

Aan de slag gaan was nog nooit zo eenvoudig

Alles wat je nodig hebt om in een mum van tijd aan de slag te gaan met je draadloze stofzuiger.

Reinig de borstel

Een eenvoudig manier om je borstel schoon te maken en dag na dag een optimale zuigkracht te behouden.

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*van Rowenta
*bij gebruik van de kruimelzuiger in de krachtige Eco-stand. **vergeleken met een niet flexibele buis onder laag meubilair.