Pure Home PU8080 Luchtreiniger
Pure Home PU8080 Luchtreiniger
Pure Home PU8080 Luchtreiniger
Pure Home PU8080 Luchtreiniger
Pure Home PU8080 Luchtreiniger
Pure Home PU8080 Luchtreiniger
Pure Home PU8080 Luchtreiniger

Pure Home PU8080 Luchtreiniger

Ref.: PU8080F0

Verkocht door : Rowenta Shop

Luchtreiniging zonder beperkingen Filtert tot wel 100% allergenen!*

 • Luchtkwaliteitsmeter: Een luchtreiniger met draagbare luchtkwaliteitsmeter met sensortechnologie om in realtime vervuiling te detecteren - overal in je huis
 • Luchtreiniging met slimme filtering: 360° luchtreinigingssysteem met 4 filterniveaus om luchtvervuiling binnenshuis te verwijderen. Filtert tot 100% van de allergenen en deeltjes in de lucht zo klein als virussen
 • Eenvoudige monitoring: Live on-screen luchtkwaliteitsoverzichten voor de luchtkwaliteit binnen en buiten en weergave van de huidige luchtreiniging
Ontdek alle functies
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Rowenta Pure Home: De slimme luchtreiniger voor het hele huis

Van detecteren en reinigen tot visualiseren en monitoren, Pure Home kent geen grenzen. Het begint allemaal met zijn unieke draagbare luchtkwaliteitsmeter die je van ruimte naar ruimte mee kunt nemen en die heel gemakkelijk luchtvervuiling in realtime detecteert. Pure Home's 360° luchtreinigingssysteem met 4 filterniveaus gaat vervolgens aan het werk: het verwijdert niet alleen tot 100% van de allergenen*, het filtert ook deeltjes zo klein als virussen** in de lucht. Deze luchtreiniger is voorzien van live on-screen overzichten zodat je op de hoogte blijft van de luchtkwaliteit binnen én buiten, terwijl je ook kunt zien hoe het staat met de huidige luchtreiniging in huis. Het resultaat is schone lucht zonder zorgen - allemaal aangepast aan je behoeften, dankzij een allergenenmodus, slimme automatische programma's en persoonlijke programma's die je vooraf in kunt stellen via de Pure Air-app. Met de Pure Home luchtreiniger, kent schone lucht geen grenzen. *In maximale snelheid op berkenallergenen, externe test 2021 **Test uitgevoerd door extern laboratorium op H1N1-stam, op volledig apparaat op maximale snelheid, 2021.

undefined

Voordelen van Pure Home PU8080 Luchtreiniger

Efficiënte verwijdering van luchtvervuiling

Het geïntegreerde 360°-zuiveringssysteem, in combinatie met een krachtige CADR van 515 m3/uur kan het luchtvolume van een kamer van 20 m2 in slechts 6 minuten* reinigen! Ideaal voor alle soorten kamers, van klein tot zeer groot.

In een kamer met een standaard plafondhoogte van 2,5 m.

undefined

Draagbare luchtkwaliteitsmeter

Deze unieke luchtkwaliteitsmeter kan eenvoudig van de ene naar de andere ruimte worden meegenomen zodat je in realtime de luchtkwaliteit binnenshuis kunt traceren, overal in je huis en zonder dat je de hele luchtreiniger moet verplaatsen! In combinatie met sensoren voor gas en vochtigheidssensoren heb je een complete diagnose van de luchtkwaliteit om je heen. Volledig opgeladen heeft de luchtkwaliteitsmeter een autonomie van 8 uur.

undefined

Beste filtratieniveau van Rowenta

Pure Home wordt geleverd met een 3-in-1 360°-filter dat een voorfilterrooster, een actief koolstoffilter en een ultra-efficiënt deeltjesfilter combineert, voor betere filtratieprestaties in de loop van de tijd en continue levering van zuivere lucht.

undefined

Vernietiging van formaldehyde  

Het NanoCaptur+ ™-filter is een exclusieve en gepatenteerde technologie die formaldehyde* permanent vernietigt, de gevaarlijkste verontreinigende stof in huis (aanwezig in schoonmaakproducten, verf, geperste houtmaterialen...).

*Getest in een extern laboratorium, september 2018.

undefined

Moeiteloze controle en bijhouden

Het live on-screen traceren van de luchtkwaliteit stelt je in staat om direct de luchtvervuiling en reiniging aan te tonen, om het onzichtbare zichtbaar te maken. Toont het aantal fijne deeltjes, gassen en VOS’s die dagelijks worden gefilterd, dankzij de dagelijkse overzichten.

undefined

Ontworpen met verschillende standen en snelheden

Pure Home past de zuiveringssnelheid op intelligente wijze aan, afhankelijk van de hoeveelheid fijne deeltjes, waaronder allergenen en gas, gedetecteerd dankzij de 3 speciale automatische modi.

undefined

Bijbehorende Pure Air-app

Als je verbinding hebt met de Pure Air-app kunt je je product altijd op afstand beheren. Stel vooraf je weekprogramma in via de programmeerfunctie van de app voor een probleemloos gebruik van het product. Bekijk de vastgelegde vervuiling en ontvang een melding wanneer je de filters moet schoonmaken of vervangen.

undefined

Praktische functies

Een timer van tot 8 uur en een stille modus van slechts 32 dB(A) bieden comfortabel en ongehinderd gebruik, terwijl handige wieltjes ervoor zorgen dat je de luchtreiniger gemakkelijk van ruimte naar ruimte verplaatst. De indicator voor filtervervanging geeft handig aan, zowel op de Air Quality Box als in de app, wanneer elk filter moet worden schoongemaakt/vervangen.

undefined

Slimme luchtfiltering

Het 360° sterke reiningingssysteem met 4 filterniveaus (Voorfilter, Actieve Koolstoffilter, Allergie+ filter en NanoCaptur+ filter) kan op doeltreffende wijze luchtvervuiling binnenshuis verwijderen en vernieuwt 10 keer per uur het luchtvolume van een ruimte van 20 vierkante meter!

undefined

Tot wel 100% van de allergenen worden gefilterd*  

* Getest in een extern laboratorium op de Allergie+ filter, december 2020.

undefined

Jouw kit Pure Home PU8080 Luchtreiniger

Product en accessoires: 

 • Rowenta Pure Home luchtreiniger
undefined

Kenmerken

Technologie

Aan de slag met je Pure Home luchtreiniger

Alles wat je moet weten voor een optimaal gebruik, het hele jaar lang

Hoe gebruik je het bedieningspaneel

Ontdek hoe het bedieningspaneel werkt en neem je nieuwe apparaat in gebruik.

undefined

Hoe gebruik je de luchtkwaliteitsbox

Leer hoe je de luchtkwaliteitsbox kunt verwijderen en je binnenruimtes kunt reinigen

undefined

Hoe vervang je de filters

Ontdek hoe het product langer meegaat als je de filter vervangt.

undefined

Hoe koppel je het product aan je smartphone

Alle functies van het product binnen handbereik.

undefined

Vergelijken

Vergelijkingstool

Pure Home PU8080 Luchtreiniger

Pure Home PU8080 Luchtreiniger

Eclipse QU5030 2-in-1 Luchtreiniger-Ventilator

Eclipse QU5030 2-in-1 Luchtreiniger-Ventilator

Belangrijkste kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*In maximale snelheid op berkenallergenen, externe test 2021

*Op maximale snelheid, extern getest op allergenen afkomstig van berken, 2021 ** Test uitgevoerd door een extern laboratorium op H1N1-stam, op een compleet toestel op maximale snelheid, 2021.