Pure Air City PU2840 Luchtreiniger
Pure Air City PU2840 Luchtreiniger
Pure Air City PU2840 Luchtreiniger
Pure Air City PU2840 Luchtreiniger
Pure Air City PU2840 Luchtreiniger
Pure Air City PU2840 Luchtreiniger
Pure Air City PU2840 Luchtreiniger

Pure Air City PU2840 Luchtreiniger

Ref.: PU2840F0

De meest compacte luchtreiniger die kan verbinden met de app van Rowenta

 • Krachtige luchtreiniger met 360° HEPA-filtratie om tot 100% van de allergenen* en 99,9% van de virussen in de lucht op te vangen**
 • Een CADR van 240 m3/u voor snelle resultaten en zuivere lucht in slechts 12 minuten in een ruimte van 20 m²***
 • Slimme luchtreiniger met automatische vervuilingsdetectie en snelheidsaanpassing, voor ultieme efficiëntie
 • Speciale app voor geavanceerde monitoring en tracking van luchtbeheer. Compatibel met stemassistenten zoals Alexa en Google Assistant.
Ontdek alle functies

Verzonden door Rowenta Shop - Verzonden door Rowenta Shop - Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Verzonden door Rowenta Accessoires - Levering binnen 4 tot 5 werkdagen. (Gratis levering voor bestellingen boven de € 50). 30 dagen gratis retourneren.

PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Rowenta Pure Air City: Schone lucht voor elke kamer en elk huis

Ontdek de slimme luchtreiniger voor een schone omgeving. Hoewel de Pure Air City compact is, doet hij geen concessies aan kracht en vangt hij tot 100% van de allergenen* en 99,9% van de virussen in de lucht** op dankzij het 360° luchtzuiveringssysteem en de 3 filterniveaus. Begin in slechts 12 minuten schone lucht in te ademen,**** dankzij automatische luchtfiltratie die vervuiling detecteert en de snelheid dienovereenkomstig aanpast. Optimaal rendement in een chique en oogverblindend design!

undefined

Voordelen van Pure Air City PU2840 Luchtreiniger

Geweldige filtratie

Hoogwaardige luchtreiniger met 360° HEPA-filtratie om tot 100% van de allergenen* en 99,9% van virussen in de lucht** op te vangen.

undefined

Slimme luchtreiniging

Automatische vervuilingsdetectie en snelheidsaanpassing - met speciale dag- en nachtmodi - zorgen voor ultieme efficiëntie. Bovendien houden gekleurde luchtkwaliteitsindicatoren jou op de hoogte van de luchtvervuiling.

undefined

Gemakkelijk monitoren

De WiFi-verbinding en speciale app zorgen voor geavanceerde monitoring en tracking, voor totale controle binnen handbereik. Compatibel met spraakassistenten zoals Alexa.

undefined

Extreem stil

Ervaar stille, ongestoorde werking overdag en een bijna onhoorbare zuivering 's nachts, met de eerste drie snelheden onder de 38 dB(A).

undefined

Sneller werking

Een CADR van 240 m3/u garandeert snelle resultaten voor jouw huis en zuivert een kamer van 20 m² in slechts 12 minuten*.

*Oppervlaktedekking geschat met een standaard plafondhoogte van 2,5 m

undefined

Compact

Het lichtgewicht, zeer compacte ontwerp past gemakkelijk overal in jouw huis en neemt net zo weinig ruimte in als een nachtkastje.

undefined

Een moderne look

Een verbluffend ontwerp met een elegante textielafwerking - perfect voor elk interieur.

undefined

Jouw kit Pure Air City PU2840 Luchtreiniger

Inbegrepen product en accessoires:

 • Pure Air City Luchtreiniger
 • 3-in-1 filter (voorfilter, Allergie+ filter, Actief koolstoffilter)
 • undefined

  Kenmerken

  Technologie

  Ervaar het onzichtbare

  Visualiseer de lucht om je heen dankzij de WiFi-verbinding van de Pure Air City en speciale mobiele app. Het biedt in één oogopslag dagelijkse rapporten over de luchtkwaliteit binnen en buiten, stelt jou in staat jouw luchtreinigingsroutine vooraf in te stellen voor direct gebruik en stelt je zelfs in staat jouw Pure Air City in te schakelen wanneer je niet thuis bent. Ontdek hoeveel vervuiling er elke dag is opgevangen - voor totale gemoedsrust voor jou en je gezin.

  undefined

  Aan de slag met jouw Pure Air City

  Alles wat je moet weten, voor optimaal gebruik.

  Hoe moet ik verbinden met mijn Pure Air City?

  Verbind jouw product eenvoudig met je smartphone voor een optimale ervaring.

  undefined

  Toebehoren

  Veelgestelde vragen

  *Test uitgevoerd door extern laboratorium, op berkenallergenen, volledig gebruik op maximale snelheid, 2022. **Test uitgevoerd door extern laboratorium op H1N1-stam, op volledig gebruik op maximale snelheid, 2022; een luchtreiniger alleen maakt aanvullende preventieve maatregelen niet overbodig
  >*Test uitgevoerd door extern laboratorium op berkenallergenen, volledig gebruik op maximale snelheid, 2022 **Test uitgevoerd door extern laboratorium op H1N1-stam, volledig gebruik op maximale snelheid, 2022; een luchtreiniger alleen maakt aanvullende preventieve maatregelen niet overbodig ***Uitgaande van een ruimte van 20 m² en een standaard plafondhoogte van 2,5 m