Optiliss SF3232 Stijltang
Optiliss SF3232 Stijltang
Optiliss SF3232 Stijltang
Optiliss SF3232 Stijltang
Optiliss SF3232 Stijltang
Optiliss SF3232 Stijltang
Optiliss SF3232 Stijltang
Optiliss SF3232 Stijltang

Optiliss SF3232 Stijltang

Ref.: SF3232F0

Gemakkelijk en snel stylen voor glad haar met stralende glans

  • IONENGENERATOR: Neutraliseert statische elektriciteit en kroezen voor een stijltang die het haar zacht en handelbaar maakt
  • STRALENDE GLANS: De combinatie van het pro-eiwit keratine en het ion-emitterende mineraal Toermalijn zorgt voor prachtig, glad haar met een prachtige glans
  • HOGE TEMPERATUUR: tot 230 °C voor snelle en efficiënte ontkrulresultaten
  • PERFECTE STIJLPRESTATIES: Ervaar makkelijk glijden met een hoogwaardige coating die is ontworpen voor perfect rechttrekken
Ontdek alle functies

Verzonden door Rowenta Shop - Verzonden door Rowenta Shop - Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Verzonden door Rowenta Accessoires - Levering binnen 4 tot 5 werkdagen. (Gratis levering voor bestellingen boven de € 50). 30 dagen gratis retourneren.

PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Rowenta Optiliss Stijltang

Geef je schoonheidsroutine een upgrade met efficiënte prestaties en een stralende glans. De Rowenta Optiliss stijltang is een high-performance stylingtool met een exclusieve keratine- en toermalijncoating die je haar recht maakt en laat stralen met natuurlijke glanzende resultaten. De ionengenerator neutraliseert statische elektriciteit en kroezen. De 10 temperatuurinstellingen zorgen voor snel en efficiënt ontkrullen, om elk type haar te behandelen en om te voldoen aan jouw dagelijkse stylingbehoeften. De efficiëntie van het zwevende platensysteem wordt gecombineerd met een opwarmtijd van 30 seconden, zodat je er in een mum van tijd op je best uitziet. Gebruiksvriendelijke bedieningselementen en een reeks handige functies ronden het totaal af, voor een uitzonderlijke stijltang die dag na dag een stralende glans geeft.

undefined

Voordelen van Optiliss SF3232 Stijltang

Stralende glans

De exclusieve combinatie van het pro-eiwit keratine en het ion-emitterende mineraal Toermalijn zorgt voor prachtig, glad haar met een prachtige glans.

undefined

Ionengenerator

De ionengenerator verspreidt negatieve ionen om statische elektriciteit en kroezen te neutraliseren. Haar ziet er zachter en glanzender uit!

undefined

Hoge temperatuur

Tot 230°C voor snelle resultaten en zeer efficiënt ontkrullen, zodat je er in een mum van tijd op je best uitziet.

undefined

Gecontroleerde temperatuur

Een krachtige stijltang met constante warmte en perfect gecontroleerde temperatuur met 10 warmte-instellingen van 130 tot 230 °C, die zijn ontworpen voor een breed scala aan haartypes.

undefined

Snelle opwarming

Ontworpen voor maximaal gemak, met een snelle opwarmtijd van 30 seconden voor het stijlen van je haar wanneer je het nodig hebt.

undefined

Efficiëntie

Het zwevende plaatsysteem past beide platen aan de dikte van het haar aan, wat zorgt voor efficiëntie in één beweging en optimale druk bij elke beweging.

undefined

Dunne platen

Efficiënt stijlen is binnen handbereik met dunne platen van 2,5 cm om het stijlen gemakkelijk en nauwkeuriger te maken.

undefined

Eenvoudig opbergen

Het plaatvergrendelingssysteem zorgt voor een veilige en gemakkelijke opslag voor dagelijks gemak.

undefined

Straight & Curl

Ontworpen om aan al jouw stylingbehoeften te voldoen met de veelzijdige Straight & Curl-functie, die elk kapsel biedt dat jij wenst.

undefined

Kenmerken

RESULTAAT/ GEBRUIK

Veelgestelde vragen