Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger
Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger
Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger
Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger
Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger
Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger
Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger
Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger

Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger

Ref.: PU4020F1

Verkocht door : Rowenta Shop

Filtert tot wel 99,99% van allergenen & fijne deeltjes*

 • Zeer geschikt wanneer je last hebt van allergenen, pollen of gevoelig bent voor huisstofmijt en huisdieren
 • Intense Pure Air, een luchtreiniger die tot wel 99,99%* van allergenen en fijne deeltjes uit de lucht filtert
 • 4 filteringsniveaus halen allerlei soorten verontreinigende stoffen uit de lucht, zelfs de allerfijnste
Ontdek alle functies
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Zuivere lucht voor een gezonder leven

Haal opgelucht adem met de Rowenta Intense Pure Air luchtzuiveraar! Als je gevoelig bent voor pollen of allergenen, is deze luchtzuiveraar een aanrader. Vier filteringsniveaus met allemaal een specifieke functie zorgen ervoor dat zelfs de kleinste deeltjes worden opgenomen, en dat formaldehyde (de meest schadelijke vervuilende stof die men binnenshuis tegenkomt) permanent vernietigd wordt. De slimme technologie waarmee deze luchtreiniger is gemaakt, zorgt ervoor dat de verontreiniging in huis gedetecteerd wordt en dat de filteringssnelheid vervolgens op deze informatie wordt afgestemd. Het kwaliteitsniveau van de lucht wordt tegelijkertijd aangegeven door middel van een controlelampje dat van blauw naar paars naar rood gaat. Zo weet je altijd de luchtkwaliteit in huis. De efficiënte werking van dit apparaat wordt verder geïllustreerd door de stille werking (een geluidsniveau van 22 dB(A)***) en de gemakkelijk te onderhouden filters. Een aanpasbare luchtuitlaat zorgt voor optimale prestaties en comfort, terwijl een speciale automatische nachtstand voor extra gebruiksgemak zorgt.

undefined

Voordelen van Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger

Ultieme prestaties en langdurige efficiëntie

Formaldehyde is de meest schadelijke stof die je binnenshuis tegenkomt, Dankzij het exclusieve en gepatenteerde NanoCaptur-filter wordt deze stof voorgoed vernietigd. Klassieke filteringstechnologieën houden formaldehyde alleen maar vast in het filter en wanneer het filter verzadigd is, kan tot wel 99,99% van de formaldehyde ontsnappen.

undefined

Krachtige filtering

Tot wel 99,99% van de fijnste deeltjes worden uit de lucht gefilterd dankzij de vier filterniveaus. Elk niveau is gericht op het filteren van een specifiek soort vervuilende stof: 1 - Het voorfilter stopt de grootste deeltjes (stof, menselijk en dierenhaar, etc.) 2 - Het koolstoffilter vangt luchtjes, gas en vluchtige organische stoffen. 3 - Het Allergie+ haalt tot 99,99% van de allergenen en fijne deeltjes, die zo klein kunnen zijn als pollen, dierenharen, mijt, schimmel of bacteriën uit te lucht 4 - Het exclusieve, gepatenteerde NanoCaptur-filter zorgt ervoor dat formaldehyde vernietigd wordt.

undefined

Automatische filtering


De Intense Pure Air is uitgerust met twee vervuilingsssensoren (een deeltjessensor en een gassensor) die de mate van luchtvervuiling meten in je huis.
Afhankelijk van het vervuilingsniveau dat vastgesteld wordt, verandert het indicatielampje van kleur en wordt de filtersnelheid op basis van de luchtkwaliteit aangepast. Het gevolg is dat er voor een optimale luchtkwaliteit gezorgd kan worden.

undefined

Stille nachten  

Deze Rowenta Pure Air luchtreiniger is ook 's nachts in de slaapkamer te gebruiken dankzij de stille stand. Wanneer je gevoelig bent voor huisstofmijt is deze luchtreiniger dus ideaal, omdat de slaapkamer een plaats is waar huisstofmijt veel voorkomt. Deze luchtreiniger heeft twee standen die 's nachts gebruikt kunnen worden. Snelheid 1 is de allerstilste stand. Snelheid 2 kan gebruikt worden wanneer de lucht erger vervuild is, maar ook deze stand is zeer stil.

undefined

Geoptimaliseerde luchtstroming


Verstelbare luchtuitlaat voor optimale prestaties en comfort:
45°-richting voor geoptimaliseerde luchtcirculatie en gelijkmatige, zuivere lucht in de kamer.
90°-richting voor maximaal gebruiksgemak.

undefined

Super stil

De Intense Pure Air is een krachtige luchtzuiveraar die zeer geluidsarm is. Ideaal voor op de slaapkamer. Op de langzaamste snelheid produceert de luchtzuiveraar slechts 22dB(A) aan geluid en op de maximale snelheid 45dB(A).***

undefined

Eenvoudig filteronderhoud

De filterlampjes knipperen wanneer de Allergie+ en koolstoffilters vervangen moeten worden. De mechanismes achter deze controlelampjes houden rekening met hoe lang het filter al in gebruik is en met het vervuilingsniveau in de ruimte.

undefined

Kenmerken

Technologie

Vergelijken

Vergelijkingstool

Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger

Intense Pure Air PU4020 Luchtreiniger

Pure Air Genius PU3080 Luchtreiniger

Pure Air Genius PU3080 Luchtreiniger

Eclipse QU5030 2-in-1 Luchtreiniger-Ventilator

Eclipse QU5030 2-in-1 Luchtreiniger-Ventilator

Belangrijkste kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*Getest in een extern laboratorium t.o.v. de voornaamste concurrerende filtratietechnologieën – november 2014

*Getest door een extern laboratorium met het Allergie+ filter op de mimimale stand, 2018 

** Externe test op de Allergy+ filter bij minimale luchtsnelheid, 2018. Filtert tussen 99,98% en 99,99% van de fijnstofdeeltjes. *** Getest in een extern laboratorium, september 2018