ROWENTA Pure Air Genius PU3080 luchtreiniger

Pure Air Genius PU3080 luchtreiniger
Filtert tot wel 100% van de allergenen*

Verwelkom schone lucht en zeg vaarwel tegen allergieën! Met de Pure Air Genius luchtreiniger kan je eindelijk opgelucht ademhalen! Deze milieuvriendelijke luchtzuiveraar filtert tot wel 100% van de allergenen en fijne deeltjes*. Het resultaat: binnen 4 minuten is de lucht gezuiverd**, dankzij een krachtig filtersysteem met onder andere een Allergie+ filter. De luchtreiniger is slim ontworpen, zodat je hem met je smartphone kan bedienen Geïntegreerde vervuilingssensoren zorgen ervoor dat hij zich automatisch aanpast aan de lucht in je huis voor maximale filtering zowel 's nachts als overdag. *In stand 2 op berkenallergenen, externe test uitgevoerd in december 2019 **Berekend voor een ruimte van 10 m²

Artikelnummer : PU3080F0

€ 329,951 EUR 329.95
1. Consumentenadviesprijs

*In stand 2 op berkenallergenen, externe test uitgevoerd in december 2019

*In stand 2 op berkenallergenen, externe test uitgevoerd in december 2019

*op stand 2 voor berkenallergie, externe test uitgevoerd december 2019 

Productvoordelen

Rowenta Pure Air Genius luchtreiniger: Haal opgelucht adem!

Vanaf nu is allergie in huis verleden tijd! Met de Pure Air Genius luchtreiniger van Rowenta kan je weer opgelucht adem halen in de wetenschap dat de lucht in je huis veilig, schoon en vrij van allergenen is. De vier zeer effectieve filterniveaus garanderen dit door tot wel 100% van de allergenen en fijne deeltjes te filteren*, waaronder formaldehyde, pollen en dierenhaar. Geniet binnen 4 minuten* van schone lucht! Het slimme systeem ontdekt vervuiling via geïntegreerde deeltjes- en gassensoren en past de filtersnelheid daarop aan. Het milieuvriendelijke ontwerp van deze luchtreiniger voor in je huis verbruikt net zo weinig energie als een ledlamp en is superstil op de laagste snelheid, zodat je geen last hebt van lawaai. Het slimme ontwerp met gebruiksvriendelijke app geeft je de mogelijkheid om de luchtkwaliteit buiten- en binnenshuis realtime in de gaten te houden. Houd bij hoeveel deeltjes er zijn weggefilterd, bestuur de luchtreiniger op afstand en stel een op maat gemaakt schema in. Dankzij de samenwerking met het toonaangevende bedrijf Plume Labs, kan je de luchtkwaliteit en realtime rapporten van pollen van je eigen stad bekijken. *In stand 2 op berkenallergenen, externe test uitgevoerd in december 2019 **Berekend voor een ruimte van 10 m²

Technische specificaties / vergelijking

Technologie
Type producten Luchtzuiveraar  
Type technologie Filtering  
Prestatie
Effectief gebied 140 m2  
Aantal snelheden 4  
Geluidsniveau (dB(A)) minimaal 31 dB(A) en maximaal 66 dB(A)  dB(A)
Gebruiksgemak
Timer (h) 1-2-4-8  h
Indicator "filter vervangen"    
Kinderslot    
Overige specificaties
Extra meegeleverde accessoires voor-, koolstof-, Allergie+-, NanoCaptur filter  
Afmetingen ( ...x...x...) 38,5 x 22 x 52,9  cm
Gewicht 6,2  kg
Kleur Wit  

Documentatie

FAQ

Sluit het snoer aan op een stopcontact dat de juiste spanning levert. Druk vervolgens op de Aan/Uit-knop en selecteer de vereiste functie.
Selecteer de relevante werkingsmodus.
Controleer de frequentie waarmee je filters reinigt en vervangt. Reinig of vervang de filters indien nodig.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Als het tijdslot eerder is dan de huidige tijd, dan start het product automatisch de volgende dag.
Mogelijk is de sensorlens bedekt met stof. Als dit het geval is, reinig je de sensorlens.
Controleer hoe vaak de filters moeten worden gereinigd en vervangen en reinig/vervang deze indien nodig.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.