ROWENTA Pure Air Essential PU2530 luchtreiniger

Pure Air Essential PU2530 luchtreiniger
Jouw bescherming tegen luchtvervuiling binnenshuis 

Haal opgelucht adem en bescherm jouw huis met de Pure Air Essential luchtreiniger van Rowenta. Met een snelle, efficiënte luchtzuivering, hoge prestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp, verwijderen de drie filterniveaus tot 99,98% van de fijne deeltjes* en is deze luchtreiniger jouw wapen tegen luchtvervuiling binnenshuis. *Getest op 0.25-0.3UM deeltjes, volgens externe laboratoriumtest volgens EN1822-5: 2009 protocol in juni 2020

Artikelnummer : PU2530F0

€ 169,991 EUR 169.99
1. Consumentenadviesprijs

* Tested on 0.25-0.3UM particles, according to external laboratory test following EN1822-5:2009 protocol in June 2020

Pure Air Essential Air Purifier: Protect your home

Pure Air Essential luchtreiniger: Bescherm de lucht in jouw huis

Met 90% van ons leven binnenshuis **, is thuis meer dan alleen een plek om tot rust te kokmen. Maar met tot wel vijf keer meer vervuiling binnenshuis dan daarbuiten ***, is een luchtreiniger een essentiële aanvulling in ieder huis. Met de Pure Air Essential luchtreiniger van Rowenta kun je opgelucht ademhalen en genieten van schone lucht dankzij snelle, efficiënte luchtzuivering en een hoogwaardige CADR - ideaal voor ruimtes tot 90 m2. De 3 filterniveaus bestaan uit een voorfilter en een 2-in-1 actief kool- en deeltjesfilter om tot 99,98% van de fijne deeltjes* te verwijderen, van rook en geuren tot pollen, allergenen, schimmels en meer. Deze zeer gebruiksvriendelijke luchtreiniger beschikt over drie aangepaste snelheden, waaronder een stille modus voor ongestoord gebruik, een filtervervangingsindicator en een handige timer. Dit alles zorgt voor geweldige prestaties, elke dag weer!

Technische specificaties / vergelijking

Technologie
Type producten Luchtzuiveraar  
Type technologie Filtering  
Prestatie
CADR-waarde voor rook 230  
Aantal snelheden 3  
Geluidsniveau (dB(A)) 41  dB(A)
Filtration levels 3 filtratieniveaus  
Power max 50  W
Overige specificaties
Effectief gebied 90 m2  
Afmetingen ( ...x...x...) 32*19,2*52  cm
Gewicht 5.3  kg
Kleur Wit en zwart  
Aantal filters 3  
Filters Voorfilter, actief koolstoffilter, Allergie+ filter  
Intelligentie
Nachtstand    
Sensoren Nee  
Gebruiksgemak
Bedieningspaneel Elektronisch  
Timer (h) 1-2-4-8  h
Vertraagde start Nee  
Indicator "filter vervangen"    
Hendel Geïntegreerd  
Kinderslot    
Type stekker EUR  
Stekkervorm Straight Plug  

Documentatie

FAQ

De ontgeuringsfilters en de HEPA-filter kunnen niet worden schoongemaakt en teruggeplaatst: deze filters moeten worden vervangen. De voorfilter is herbruikbaar (verwijder het stof met een stofzuiger of reinig hem met water).
De HEPA-filter moet om de 6 maanden worden vervangen; de ontgeuringsfilter om de 3 maanden. De voorfilter moet om de 2 tot 4 weken worden schoongemaakt. De genoemde frequenties gelden voor een gebruik van 8 uur per dag op snelheid 1 en kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomgeving.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.