Air Force™ Flex 560 RH9474WO

Air Force™ Flex 560 RH9474WO

FLEX: De stofzuiger die topprestaties biedt waar andere falen

De Rowenta Air Force Flex draadloze stofzuiger biedt een geheel nieuw niveau van autonomie. Het geavanceerde, flexibele design van deze nieuw steelstofzuiger zorgt voor een tot 5x zo groot bereik onder laag meubilair, met ongeëvenaarde prestaties en flexibiliteit. Stofzuigen is nog nooit zo eenvoudig geweest! In combinatie met tot wel 100 Airwatt aan zuigkracht kan je zonder enige beperking in elk hoekje stofzuigen en je huis sneller dan ooit tevoren schoonmaken!

Referentie : RH9474WO

€ 499,951 EUR € 499,95
1. Adviesprijs, geen minimum of verplichte prijs. Inclusief verwijderingsbijdrage.

 
Meer weten over de refundactie?
Lees verder

Productvoordelen

De AIR FORCE Flex draadloze stofzuiger

Ervaar het flexibele design van de Air Force Flex steelstofzuiger: de inventieve, flexibele buis zorgt voor een tot 5x zo groot bereik onder laag meubilair; je hoeft niet eens voorover te buigen! Deze draadloze stofzuiger zorgt ervoor dat je je huis in een handomdraai schoon hebt gemaakt, dankzij een zuigkracht van 100 Airwatt en een lithium-ionbatterij voor 35 minuten aan autonome werking.* De Air Force Flex is ontworpen om je versteld te doen laten staan; dankzij het flexibele ontwerp is deze steelstofzuiger snel én wendbaar en biedt onovertroffen resultaten. De unieke zuigmond, met ledverlichting die ervoor zorgt dat stof duidelijk zichtbaar is en geïntegreerde borstels, zorgt ervoor dat je elke centimeter van je huis brandschoon kunt maken. De stofzuiger is te gebruiken om zowel de vloer, het plafond als meubilair te reinigen en kan gebruikt worden op ieder vloertype. Dit model wordt geleverd met accessoires die ideaal zijn voor mensen met huisdieren, waaronder een elektrische mini-borstel en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om dierenharen volledig te verwijderen uit je huis!

Technische specificaties / vergelijking

Formaat Standaard
Andere Laadstation Up-Top hulpstuk
Batterijtype Lithium-ion
Benaming van de zuigmond Slimme kracht
Borstelstangreinigingssysteem
Categorie snoerloze steelstofzuiger Alles in 1 steelstofzuiger
Geluidsniveau 82 dB(A)
Indicator werkingsduur 1
Inhoud van de stofbak 0,4 L
Kleuren Wit en oranje
Mini Turbobrush
Motorisering Borstelloze motor
Accuspanning 21.9V
Oplaadtijd 3
Parkeerstand
Powerspeed-stand 2
Technologie Cycloontechnologie
Type opladen Muur gemonteerd
Verlichtingssysteem: 'ledverlichting'
Vorm van de zuigmond Rechthoekig
Up-top gereedschap
Oplaadstation
Gewicht zonder accessoires 3 kg
Accuduur (op de meest krachtige standaard positie) 35
XL tool
Meubelzuigmond
Up Top Tool

FAQ

Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.

Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.