X-Ô 90 IX7767 Snoerloze Sledestofzuiger
X-Ô 90 IX7767 Snoerloze Sledestofzuiger
X-Ô 90 IX7767 Snoerloze Sledestofzuiger
X-Ô 90 IX7767 Snoerloze Sledestofzuiger
X-Ô 90 IX7767 Snoerloze Sledestofzuiger
X-Ô 90 IX7767 Snoerloze Sledestofzuiger
X-Ô 90 IX7767 Snoerloze Sledestofzuiger

X-Ô 90 IX7767 Snoerloze Sledestofzuiger

Ref.: IX7767EA

Rowenta X-Ô: Niets houdt je nu nog tegen

 • Hoge zuigkracht tot 230 AW met een baanbrekende technologie en permanente magneten geïnspireerd op de auto-industrie.
 • Een snoerloze sledestofzuiger met een gebruiksduur tot 1 uur en 30 minuten, genoeg om je hele woning (tot 140 m2) te stofzuigen zonder dat je tussendoor op hoeft te laden.
 • Met een uitstekende 360° bewegingsvrijheid dankzij de 58 wielen kan je elk oppervlak schoon maken.
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

De snoerloze sledestofzuiger biedt een grondige reiniging daar waar die nodig is

De Rowenta X-Ô snoerloze sledestofzuiger combineert alle prestaties van een traditionele sledestofzuiger met de voordelen van een steelstofzuiger. Ontdek de voordelen van snoerloos gemak en de grondige reinigingsresultaten waar je op hebt gewacht: zuigkracht tot 230 Airwatt, verwisselbare batterij voor een gebruiksduur tot 1 uur en 30 minuten, een hightech systeem dat 58 wielen combineert met de Flex technologie voor een ultieme bewegingsvrijheid, en nog veel meer.

undefined

Voordelen van X-Ô 90 IX7767 Snoerloze Sledestofzuiger

Hoge zuigkracht

De krachtigste digitale motor van Rowenta, met een baanbrekende technologie zorgt voor een zuigkracht tot 230 Airwatt.

undefined

Autonomie tot 1 uur en 30 minuten

De duurzame verwijderbare lithium-hexafluorofosfaatbatterij zorgt dat je tot 1 uur en 30 minuten kunt stofzuigen - genoeg om je hele huis gronding schoon te maken zonder tussendoor te hoeven opladen.

undefined

Onbeperkte wendbaarheid & bewegingsvrijheid

360° bewegingsvrijheid dankzij een innovatief ontwerp met 4 grote wielen met 54 zijwieltjes dat zorgt voor een soepele en vloeiende bediening op alle oppervlakken.

undefined

De stilste snoerloze stofzuiger

Stofzuigen zonder gesprekken, tv of muziek te overstemmen dankzij een stil borstelloos motorblok, een op maat gemaakte zuigmond en drielaags akoestisch schuim dat zorgt voor een geluidsniveau van slechts 69 dB(A) in de Boost-stand.

undefined

Bereik elke plek

Dankzij de Flex technologie kun je op moeilijk bereikbare plekken schoonmaken zonder te hoeven bukken. Hierdoor reinig je moeiteloos elke hoek van je huis.

undefined

Maak vloeren en andere oppervlakken schoon

Super efficiënt om hardhouten vloeren, tegels of tapijt grondig te reinigen dankzij een 180° wendbare zuigmond en de geïntegreerde borstels kunnen met één klik gebruikt worden om plafonds of ander oppervlakken schoon te maken.

undefined

Moeiteloze bediening

Een naadloze schoonmaakervaring binnen handbereik: een gemakkelijk te gebruiken afstandsbediening, een ultramoderne en gebruiksvriendelijke bediening, en een gemakkelijk vast te pakken, ergonomische handgreep.

undefined

Lichtgewicht ontwerp

Een vederlichte en comfortabele stofzuigsessie, ook als die lang duurt, dankzij een optimale gewichtsverdeling en een ultralichte steel.

undefined

Geschikt voor mensen met allergieën

Filtratie in drie stappen met een hoogwaardige HEPA-filtering om tot 99,98% van alle micro- & fijne deeltjes op te vangen. Ideaal voor het schoonhouden van elk huis en voor mensen die last hebben van allergieën.

undefined

Eenvoudig onderhoud

Dankzij de grote inhoud van 1 liter hoef je het stofresevoir minder vaak te legen en met de klitvrije zuigmond blijft de stofzuiger langer perfect werken, zonder onderhoud.

undefined

Eenvoudig op te bergen

Dankzij het gestroomlijnde en compacte ontwerp kun je het apparaat zelfs in de kleinste ruimte opbergen. De accessoires kunnen makkelijk worden ingeklapt.

undefined

Beproefde en geteste duurzaamheid

Extreme duurzaamheid wordt gegarandeerd met 6500 reparatiecentra wereldwijd en reserveonderdelen zijn verkrijgbaar voor minimaal tien jaar om een maximale levensduur van het product en minimale verspilling te garanderen.

undefined

Gemaakt in Frankrijk

Geproduceerd door Rowenta in Normandië in Frankrijk, met optimaal vakmanschap en expertise. Vertrouw op een apparaat dat in elk productiestadium uitgebreide tests en controles heeft doorstaan.

undefined

Jouw kit X-Ô 90 IX7767 Snoerloze Sledestofzuiger

 • Rowenta X-Ô Snoerloze Sledestofzuiger
 • Meubelborstel
 • Kierenzuigmond
 • Twee geïntegreerde borstels
 • Oplader
undefined

Kenmerken

Gemaakt in Frankrijk

Geproduceerd door Rowenta in Normandië in Frankrijk, met optimaal vakmanschap en expertise. Vertrouw op een apparaat dat in elk productiestadium uitgebreide tests en strenge controles heeft doorstaan.

undefined

Toebehoren

Veelgestelde vragen