Luchtkwaliteitsensor SS-7235005651

Ref.: SS-7235005651

Meet de luchtkwaliteit in alle kamers in huis

  • Het gebruik van de luchtkwaliteitsensor bestaat hoofdzakelijk uit twee werkwijzen:
  • 1. Modus display: de luchtkwaliteitsensor is aangesloten op de luchtverfrisser en dient als display om alle functies van de verfrisser (timer, snelheid, modus) af te beelden
  • 2. Modus meting: U kunt de luchtkwaliteit in alle kamers in huis meten dankzij de luchtkwaliteitsensor die gebruik maakt van lasersensortechnologie om realtime vervuiling op te sporen. Is de sensor niet op het stroomnet aangesloten, dan beschikt hij nog over een complete autonomie van 8 uur. De luchtkwaliteitsensor communiceert niet met de luchtverfrisser als de stekker niet in het stopcontact zit.
  • Ter informatie: De luchtkwaliteitsensor werkt op een batterij. Wanneer u de luchtkwaliteitsensor voor het eerst gebruikt kan het gebeuren dat de sensor niet ingeschakeld wordt als u 3 seconden op de OK-toets drukt: het apparaat moet dan eerst worden opgeladen. Schakel de luchtverfrisser in en sluit de luchtkwaliteitsensor aan op de verfrisser voordat u de batterij oplaadt (een volledige laadbeurt duurt ongeveer 2 uur).
Ontdek alle functies

Dit artikel is compatibel met 1 product(en)

Compatibiliteit nagaan

Verzonden door Rowenta Accessoires - Verzonden door Rowenta Shop - Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Verzonden door Rowenta Accessoires - Levering binnen 4 tot 5 werkdagen. (Gratis levering voor bestellingen boven de € 50). 30 dagen gratis retourneren.

PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Gemaakt voor 1 product(en)

Voer het productnummer in de zoekbalk hieronder in of raadpleeg de tabel om er zeker van te zijn dat dit artikel compatibel is met jouw toestel.