ROWENTA Instant Comfort Aqua SO6510 kachel

Instant Comfort Aqua SO6510 kachel
KRACHTIG EN VEILIG, OOK IN DE BADKAMER

De Instant Comfort Aqua badkamerkachel verwarmt elke ruimte op snelle en krachtige wijze. Maak je badkamer in een handomdraai en zorgeloos knusser, dankzij de transparante afdekking van het besturingspaneel en speciale luchtvochtigheidsisolatienorm (IP21); je zal het nooit meer koud hebben als je de douche uitkomt!

Artikelnummer : SO6510F2

€ 60,951 EUR 60.95
1. Consumentenadviesprijs

VEILIG EN GELUIDSARM VERWARMEN

ROWENTA INSTANT COMFORT AQUA BADKAMERKACHEL: SNEL, GELUIDSARM EN VEILIG

Instant Comfort Aqua badkamerkachel zorgt voor krachtige zorgeloze verwarming; zelfs in de badkamer veilig te gebruiken. Twee eenvoudig aanpasbare instellingen zorgen ervoor dat er precies aan je behoeftes voldaan wordt: de geluidsarme instelling is ideaal voor langdurig en zuinig gebruik (bijvoorbeeld terwijl je aan het lezen bent, televisie kijkt of slaapt), en de max-instelling zorgt ervoor dat je in korte tijd een ruimte op kan warmen. In beide gevallen wordt er genoeg warme lucht opgewekt en door een ventilator gelijkmatig door de ruimte verdeeld, voor maximaal comfort. De ventilator is ook uitgerust met een koeloptie om kleine gebieden in het huis fris te houden in de warmere maanden. De compacte maat van de kachel en het ergonomische handvat zorgen ervoor dat kachel handig vervoerd en opgeslagen kan worden.

Technische specificaties / vergelijking

Type product
Type Klassieke ventilator  
Keramische ventilator  
Kleur LICHTGRIJS  
White, brown/beige  
Hoogte 320  m
N.v.t.
Technische eigenschappen
Frequency of use Regular  
N.v.t.
Room coverage 35-40 m2  
N.v.t.
Netspanning 220-230   
N.v.t.
Frequentie 50  Hz
50  Hz
Prestaties
Vermogen 2400  
1000 / 2000  W
Koelventilator    
   
Ideale grootte van de kamer (m2) 30  
20-25  
Veiligheid
Automatische uitschakeling    
   
Controlelampje    
   
Afdekking van het besturingspaneel    
   
IP 21 - gebruik in de badkamer  
21 - gebruik in de badkamer  
Gebruiksgemak
Lengte van het elektrische snoer 1.7  m
1.50  m
Filter    
   
Thermostaat Mechanisch  
Mechanisch  
Handgreep    
   
Scherm NEE  
N.v.t.
Intelligentie
Vorstbeveiliging    
   
Stilte
Min. geluidsniveau 45  dB(A)
50  dB(A)

Documentatie

FAQ

In geval van abnormale oververhitting wordt een geluidsalarm geactiveerd, een lichtsignaal ingeschakeld en de elektriciteit van het verwarmingselement onderbroken. Het apparaat schakelt weer in zodra het is gereset naar een normale stand en nadat deze is afgekoeld.
Dit is om leidingwerk in de winter te beschermen. Als de thermostaat bijvoorbeeld in de anti-vriesstand staat en de temperatuur in de ruimte circa 5°C (41°F) is, zal het apparaat automatisch inschakelen. Deze stand houdt de kamertemperatuur op circa 7°C (45°F) (mits de stroom van het apparaat is aangepast op de omvang van de ruimte).
Het is belangrijk dat je het apparaat laat afkoelen voordat je het snoer oprolt. Zet het apparaat op een droge plek als je het niet gebruikt.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Zet alle schakelaars op de uit-stand en haal de stekker uit het stopcontact.
Nee, het elektriciteitsverbruik is alleen afhankelijk van het vermogen van de verwarming.
De relatie van het spanningsniveau/verwarmde gebied is afhankelijk van de gewenste temperatuur, de buitentemperatuur en de isolatie van het huis. Het gemiddelde verbruik is 100W/m².
De motor van de verwarmingsventilator werkt ook zonder het verwarmingselement.
Nee. Respecteer de veiligheidsmaatregelen voor het gebruik van een verwarmingskachel in een badkamer. Controleer of het apparaat ontworpen werd voor gebruik in een badkamer of op een plaats waar het risico bestaat dat er water op terechtkomt, zoals in keukens of badkamers. Let hierbij op de aanwijzingen in de handleiding.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.