Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel
Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel
Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel
Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel
Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel
Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel
Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel
Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel
Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel
 • Tijdelijk 15% extra korting met KACHEL15

Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel

Ref.: HQ8120F0

Verkocht door : Rowenta Shop

De enige zeer stille 3-in-1 torenventilator* die filtert, verkoelt en verwarmt

 • 3-in-1 ventilatorkachel: Filtert de lucht en verkoelt of verwarmt tegelijkertijd, perfect om het hele jaar door te gebruiken
 • Superstil: Slechts 38 dB(A) in de ventilatormodus en 47 dB(A) in de verwarmingsmodus
 • Slimme modus: Detecteert de kamertemperatuur en stelt automatisch het vermogen bij om de gewenste temperatuur te bereiken en te behouden
Ontdek alle functies

15% korting op alle kachels

met de code KACHEL15
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Silent Comfort 3-in-1 zeer stille torenventilatorkachel

 

Geniet het hele jaar door van optimaal comfort met de Silent Comfort 3-in-1, de torenventilatorkachel die de lucht filtert én tegelijkertijd verkoelt of verwarmt. Dankzij de Air-Filtration Technologie filtert hij stof en deeltjes van dierenhaar tot 500 micron, en verzekert zo langdurige prestaties. Silent Comfort 3-in-1 verkoelt geruisloos (38 dB(A) in de ventilatormodus en verwarmt je ruimte snel en stil (2400 W) in de winter. De Slimme modus detecteert de kamertemperatuur en past het vermogen automatisch aan om de gewenste temperatuur te bereiken en te behouden, wat op zijn beurt weer voor energiebesparing kan zorgen. De Eco-verwarmingsmodus gebruikt tot 50% minder energie* om energiekosten te besparen. En om het helemaal af te maken, kun je met een 70° oscillatie-instelling de lucht beter door de ruimte verspreiden en heb je de beschikking over een timer voor automatische uitschakeling en een functie voor een uitgestelde start tot 24 uur voor gemakkelijk kant-en-klaar gebruik, evenals een extra groot touchscreen met afstandsbediening. *vs volledig vermogen/maximale thermostaatinstelling

undefined

Voordelen van Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel

3-in-1-Technologie

De Silent Comfort 3-in-1 torenventilatorkachel geeft je schone en een aangename luchtstroom dankzij zijn 3-in-1-technologie. Met zijn uitwasbare filter vangt hij stof en deeltjes van dierenharen tot 500 micron op, om vervolgens 100% gefilterde lucht te verspreiden. In de zomer heb je het voordeel van een fris briesje, in de winter geniet je van aangename warmte en het hele jaar door adem je gefilterde lucht in.

undefined

Superstil met slechts 38 dB(A) in ventilatormodus*

Omdat het fijn is om ongestoord van verfrissing te genieten, hebben we een superstille torenventilator ontworpen voor vredige nachten en een rustige slaap. Slechts 38dB (A) *, 2 keer stiller dan de vorige serie**.

* Ventilator: op minimale snelheid

** Versus HQ8110F0

undefined

Luchtfilteringstechnologie voor langdurige prestaties

We hebben de Silent Comfort 3-in-1 torenventilatorkachel combinatie voorzien van een filter dat stofdeeltjes en dierenhaar tot 500 micron vangt voor optimale langdurige prestaties, en minder vervelende brandluchtjes. 

undefined

10 snelheden, precies de lucht die je nodig hebt

De Silent Comfort 3-in-1 torenventilator heeft 10 snelheden in de ventilatormodus dankzij zijn borstelloze DC-motor. Hierdoor kan hij voldoen aan al je behoeften: De ventilator heeft drie superstille snelheden, met onder andere een onhoorbare* waardoor je rustig kunt slapen zonder het risico het koud te krijgen dankzij het lichte briesje. De tussensnelheden zijn ideaal om van koele lucht te genieten zonder gestoord te worden door lawaai tijdens een gesprek of als je tv kijkt. Tot slot geeft de Silent Comfort 3-in-1 torenventilator je een extra krachtig briesje als het warm weer is dankzij zijn sterkte luchtsnelheid, nu +20% krachtiger**!

* 38dB (A) op minimumsnelheid

** Maximale luchtsnelheid: 2,6m / sec, versus de vorige generatie HQ8110F0

undefined

Slimme modus

Wil je je lekker voelen in je huis, zonder dat je hoeft na te denken over het instellen van je apparaat, terwijl je ook nog energie bespaart? Daar is de Slimme modus ideaal voor.
In de zomer zorgt de slimme modus voor een optimaal briesje door de 10 ventilatorsnelheden aan te passen aan de omgevingstemperatuur.
In de winter stel je de temperatuur in die je in je ruimte wilt behouden, en dan doet je Silent Comfort 3-in-1 torenventilatorkachel combinatie de rest. Dankzij zijn sensor voor de omgevingstemperatuur, verwarmt hij jouw ruimte tot de gewenste temperatuur en stelt die zo nodig bij, zodat je gegarandeerd een ruimte op de gewenste temperatuur hebt, zonder energie te verspillen en zonder dat je erover na hoeft te denken!

undefined

Laag energieverbruik in ventilatormodus

Dankzij de borstelloze DC-motor is de Silent Comfort 3-in-1 torenventilator nog zuiniger: op de minimale ventilatorsnelheid verbruikt je apparaat evenveel - of zelfs minder - dan een zuinige LED-lamp (slechts 2,3 Watt) en op maximale snelheid verbruikt het 3 maal minder dan een gewone ventilator* (slechts 25 Watt).

*Versus VU5770F0 statiefventilator

 

 

undefined

Verwarmen in Ecostand

Met de Silent Comfort 3-in-1 torenventilator kun je tot 50%* energie besparen als je de verwarming in ecostand zet (1200W), terwijl je de ruimte op een comfortabele temperatuur van 19°C houdt.

*Versus volledig vermogen/maximale thermostaatinstelling (2400W).

 

 

undefined

Timer met automatische uitschakeling

Je gaat weg, maar er zijn nog mensen in huis en je bent bang dat ze vergeten het apparaat uit te zetten? Probleem opgelost: programmeer je timer van 15 minuten tot 24 uur in de verwarmings- en ventilatormodus. Het zal vanzelf stoppen wanneer jij dat wilt zodat je zonder zorgen kunt vertrekken.

undefined

Startuitstel functie

Je wilt geen energie verspillen door je verwarming aan te laten staan als je op je werk bent, maar wil je wel graag binnenkomen in een warm en comfortabel huis als je ‘s avonds thuiskomt? Programmeer je Silent Comfort 3-in-1 torenventilatorkachel zo in dat hij start op de tijd dat je wilt, dankzij de programmeerbare startuitstel functie van 15 minuten tot 24 uur.

undefined

Beter luchtverspreiding voor een groter bereik in jouw ruimte

Dankzij zijn hoge vermogen van tot wel 2400W kan de Silent Comfort torenventilator een gebied tot 40m2*** bereiken. Bovendien biedt hij je, om nog meer efficiëntie te garanderen, de mogelijkheid om voor een ruime oscillatie te kiezen, tot 70°. Hetzelfde verbruik, maar een grotere oscillatiecapaciteit, dus een groter bereik.

***In een pas gebouwde, goed geïsoleerde ruimte die overeenkomt met de Franse energienorm RT2012

 

 

undefined

Afstandsbediening

Voor optimaal comfort is de Silent Comfort 3-in-1 torenventilatorkachel combinatie voorzien van een afstandsbediening. Je hoeft dus niet langer op te staan om je apparaat te programmeren, want je hebt vanaf een afstandje toegang tot alle functies!

undefined

Makkelijk verplaatsbaar

De Silent Comfort 3-in-1 torenventilatorkachel combinatie is geschikt voor alle situaties om te voldoen aan al je behoeften. Dankzij zijn lichte gewicht*, zijn lange snoer** en zijn geïntegreerde handvat om hem te dragen kun je hem zonder moeite verplaatsen en integreren in welke ruimte jij wilt: in je slaapkamer voor de nacht, in je woonkamer voor gezellige momenten en in je eetkamer voor tijdens de maaltijden.

* 4,4kg

** 1,9m

undefined

Product 10 jaar lang repareerbaar

 • Ontworpen voor eenvoudige reparatie
 • Binnen 10 jaar na aankoop zijn er goedkoop en snel onderdelen te bestellen
 • 6500 reparatiecentra wereldwijd

undefined

Kenmerken

Type product

Vergelijken

Vergelijkingstool

Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel

Silent Comfort 3-in-1 HQ8120 ventilatorkachel
Intense Comfort Hot SO9420 keramische kachel

Air Force Intense 2-in-1 HQ7152 ventilatorkachel

Air Force Intense 2-in-1 HQ7152 ventilatorkachel

Belangrijkste kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*van Rowenta