ROWENTA FOR ELITE Powerline CV5912 haardroger

Powerline CV5912 haardroger
Supersnel en met precisie drogen met prachtig glanzend haar als resultaat

De Rowenta Powerline Föhn is ontworpen om je supersnel vol vertrouwen en glanzend haar de deur uit te laten gaan. De Ionische Booster Technologie zorgt dat miljoenen negatieve ionen direct op je haar afgegeven worden en daarmee de statische werking vermindert. Het haar blijft daardoor glad, handelbaar en krijgt een stralende glans. Zeer efficiënt drogen is nu gemakkelijk met de energiebesparende Effiwatts-technologie en een complete reeks slimme functies en design.

Artikelnummer : CV5912F0

€ 29,991 EUR 29.99
1. Consumentenadviesprijs

Productvoordelen

Rowenta Powerline Haardroger: Een prachtige glans

Voor prachtige looks vol geweldige glans biedt de Rowenta Powerline Haardroger met het grootste gemak een onberispelijk föhnresultaat. De Ionische Booster Technologie vermindert kroeshaar en statische werking en geeft je stijl een boost zodat het glad en behandelbaar is en een sublieme glans krijgt. Een indrukwekkende DC-motor met Effiwatts-technologie verzekert geweldige prestaties en efficiëntie, voor energiebesparend drogen, elke dag weer. Ontdek verbeterde functies die zijn ontworpen om je dagelijkste schoonheidsroutines te vergemakkelijken: zes snelheids/temperatuurinstellingen brengen eenvoudig aangepast stylen binnen handbereik, de Thermo Control-functie beschermt het haar, de koude luchtstoot fixeert het haar als perfecte finishing touch voor langdurig resultaat, en nog veel meer. Rowenta Powerline: een buitengewone haardroger in een complete set die je haar een stralende glans geeft.

Technische specificaties / vergelijking

Prestatie
Vermogen 2100  W
Performance 2300  Effiwatts
Afmetingen van het mondstuk (mm) 12  mm
Snelheid / Temperatuurinstellingen 6  
Koude luchtstoot    
Type diffusor Standaard  
Diffuser    
Technische specificaties
Voltage (V) 220-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1.8  m
Kleur Zwart  
Afneembaar snoer    
Eigenschappen
Ionengenerator    
Gebuiksgemak
Motortype DC  
Afneembaar raster    
Ophangoog    
Drying    
Fast drying    

Documentatie

FAQ

Gebruik de hoogste luchtstand om het haar te drogen; dit gaat sneller. Gebruik voor het stylen van je haar een lagere stand om te voorkomen dat je haren in de war raken.
Richt de fohn op het gedeelte dat je wilt stylen (op hoge temperatuur), schakel de koude luchtstand in voor een snelle afkoeling. De koude luchtstand fixeert het haar en houdt de vorm van het haar na het stylen beter in model.
Met een blaasmond kunt u een specifiek gedeelte van het haar drogen. Richt de blaasmond met de hete lucht op het gedeelte dat u wilt drogen.
De diffusor zorgt voor meer volume in je haar.
Deze functie selecteert automatisch het perfecte evenwicht tussen temperatuur en luchtsnelheid om te vermijden dat je haar uitdroogt.
Deze functie schakelt de haardroger automatisch uit wanneer hij niet meer in beweging is en schakelt hem weer in zodra je hem weer gebruikt.
Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Haardrogers hebben heel weinig onderhoud nodig. Maak ze schoon met de desbetreffende accessoires of een licht bevochtigde doek. Verwijder haar of andere dingen die in het beschermingsrooster achteraan vastzitten. Reinig je apparaat nooit met alcohol of door het volledig in water onder te dompelen. (Denk eraan altijd eerst de stekker uit het stopcontact te trekken.)
Dit is volkomen normaal. Een beveiligingssysteem schakelt het apparaat automatisch uit in geval van oververhitting (omdat er bijvoorbeeld haar of vuil in het rooster aan de achterzijde zit). Wacht tot je haardroger is afgekoeld (20 minuten).
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Een Categorie I-apparaat moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-apparaat hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Met de knop voor koude lucht (afhankelijk van het model) kun je het haar beter in model brengen en het fixeren.
Als je haardroger over deze functie beschikt, maak er dan gebruik van in combinatie met de diffusor met beweeglijke pinnen. Hierdoor krijgt je haar van de wortels tot de puntjes meer volume.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.