Stil stofzuigen met Rowenta

Stofzuigers, we kunnen niet meer zonder in ons dagelijks leven en ze worden met de dag efficiënter. Ze zuigen stof, zand, haren en allerlei allergenen op. In het dagelijks leven is het een garantie voor een gezondere omgeving. Het nadeel is alleen dat stofzuigers zoveel lawaai maken.

Lawaai is het grootste ongemak dat we ervaren als we stofzuigen (volgens het Usage & Attitudes onderzoek in Frankrijk, Italië en Duitsland, uitgevoerd in juni 2013). Met een geluidsniveau van 80 decibel bij traditionele modellen, doet een stofzuiger niet onder voor je favoriete televisieserie of radiozender. Rowenta heeft het geluidsniveau van haar stofzuigers echter verminderd met 3 decibel, waardoor het lawaai ongeveer gehalveerd wordt. Hierdoor hoef je je met de stofzuigers van Rowenta niet langer zorgen te maken dat je de buren stoort - je kunt ook buiten kantoortijden gewoon stofzuigen. Feit is dat de consument over het algemeen denkt dat de kracht van een stofzuiger hand in hand gaat met het lawaai. Maar dat is niet helemaal waar: Rowenta heeft extreem stille stofzuigers ontworpen zonder concessies te doen op het gebied van prestaties.

 • Vacuum_in_Silence_80db.jpg
 • Vacuum_in_Silence_3db.jpg

Vergelijk de verschillende geluidsniveaus

 • vacuuminsilence_icon1.png

  140 db(A)

  Starten van een vliegtuig

 • vacuuminsilence_icon2.png

  90 db(A)

  Grasmaaier

 • vacuuminsilence_icon3.png

  70 dB(A)

  Televisie

 • vacuuminsilence_icon4.png

  60/65 dB(A)

  Gesprek tussen twee personen

 • vacuuminsilence_icon5.png

  62 dB(A)

  Silence Force Extreme stofzuiger

Rowenta : 15 jaar Silence-onderzoek

Met 15 jaar Silence-onderzoek, heeft Rowenta drie belangrijke elementen voor haar stofzuigerontwerp geoptimaliseerd om stilte te bereiken.

1 De Silence-technologie is bereikt door een hangende, geïsoleerde motor in een dubbele schaal om trillingen te verminderen en een heleboel accessoires met grote, wachterdichte buizen om geluid door de luchtstroom te verminderen. Bovendien zorgt het voor een efficiënte, discrete verwijdering van stof en het gebruik van een stille stofzuigerborstel.

2 we moeten ook rekening houden met de vorm van de kop en het ontwerp van de buis.

3 De apparaten zijn voorzien van grote wielen van zacht rubber. Daardoor draaien ze discreet, zelfs op tegels of parketvloeren.

SILENCE FORCE MULTI CYCLONIC RO8340

Bij de Silence Force Extreme modellen is het geluidsniveau nog eens vier keer gereduceerd in vergelijking met het gemiddelde geluidsniveau van andere producten op de markt.

SILENCE FORCE EXTREME UPGRADE RO5950

Hetzelfde geldt voor stofzuigers met zakken, gezien het verbruik is verminderd terwijl de kracht van de stofzuiger behouden is gebleven. Het Eco Silence Force Extreme model is een perfect voorbeeld. Met een motor van slechts 750 watt, is deze net zo efficiënt als een stofzuiger van 2.200 watt. Alle elementen zijn ontworpen voor een beter resultaat. En dat is helemaal het geval met de stofzuigerborstel.