X-Plorer Serie 20 RR6875 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 20 RR6875 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 20 RR6875 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 20 RR6875 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 20 RR6875 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 20 RR6875 Robotstofzuiger

X-Plorer Serie 20 RR6875 Robotstofzuiger

Ref.: RR6875WH

Ervaar het gemak van het automatisch reinigen van jouw vloer

De Rowenta X-plorer Serie 20 robotstofzuiger is een handige oplossing voor het schoonmaken van jouw huis, uitgerust met betrouwbare technologie voor een fijne en makkelijke schoonmaakervaring. Ontdek een hightech automatische stofzuiger om overal waar je hem nodig hebt gemakkelijk schoon te maken: drie navigatiemodi om jouw huis schoon te maken, geavanceerde sensoren om botsen en vallen te voorkomen, een actieve gemotoriseerde borstel voor zeer efficiënte reiniging en meer.

Toon meer

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Rowenta X-Plorer Serie 20 robotstofzuiger

De Rowenta X-Plorer Serie 20: voor een goede schoonmaakervaring en uitstekende resultaten. Deze automatische stofzuiger combineert kwalitatieve technologie, een actieve gemotoriseerde borstel en borstels aan de zijkanten van de kop. Hierdoor is het de ideale partner voor het opnemen van stof en ander vuil op harde vloeren. Deze gebruiksvriendelijke robotstofzuiger heeft drie reinigingsstanden: 'Random' laat de stofzuiger continu zigzaggen in complex vormgegeven ruimtes; 'Random room mode' waarbij de robot gedurende een korte periode zigzagt; en 'Edge mode' waarmee muren en plinten gereinigd worden. Het ontwerp van deze robot bevorderd vlot en veilig schoonmaken. Hij beweegt zich makkelijk over de vloer dankzij een combinatie van een sensor voor afgronddetectie, sensoren en bumper. Deze autonome stofzuiger heeft een planningssysteem met zeven programma's per week, waardoor je nog minder zelf hoeft te doen. De autonome stofzuiger kan handmatig of met een afstandsbediening bestuurd worden. Bovendien laadt hij zichzelf op: hij gaat automatisch terug naar het oplaadstation.

undefined

Voordelen van X-Plorer Serie 20 RR6875 Robotstofzuiger

Gemakkelijke en veilige navigatie

Automatisch navigatiesysteem met een slimme combinatie van infrarood-, bumper- en valsensoren om obstakels te vermijden en te voorkomen dat de stofzuiger naar beneden valt.

undefined

4-in-1 schoonmaakervaring

Twee zijdelingse borstels voor hoeken en randen, drie centrale borstels voor alle oppervlakken en behoeften, een de motor zorgt voor een indrukwekkende zuigkracht en de Smart Aqua Force is er om oppervlakken te dweilen.

undefined

Drie reinigingsstanden

Pas de drie standen aan je eigen behoeften aan en houd je huis perfect schoon. Gebruik de Random modus voor complexe ruimtes en de Random room modus voor snellere schoonmaaksessies van 30 minuten. Voor het schoonmaken van muren en plinten gebruik je de Edge modus.

undefined

Een schoonmaakplanning voor iedere dag

Je kunt maar liefst 7 programma's voor elke dag van de week inplannen, waardoor jouw huis stofvrij achterblijft.

undefined

Batterij met hoge prestaties

Een duurzame lithium-ionbatterij stelt de robot in staat om tot 150 minuten schoon te maken in een enkele sessie. Met de Charge & Go-functie gaat de robot automatisch terug naar het oplaadstation wanneer deze weer opgeladen moet worden.

undefined

Kenmerken

Schoonmaak prestaties

Toebehoren

Veelgestelde vragen