Silence Force RO7793 Stofzuiger met zak
Silence Force RO7793 Stofzuiger met zak
Silence Force RO7793 Stofzuiger met zak

Silence Force RO7793 Stofzuiger met zak

Ref.: RO7793EA

De beste stille stofzuigprestaties in zijn klasse 5★*

  • Silence Force-stofzuiger met zak met uitzonderlijke prestaties en een hoog niveau van stilte
  • Beste schoonmaakresultaten in zijn klasse: op het gebied van stofopname, stofuitstoot en energiezuinigheid
  • Comfort en extreme stilte: 64 dB(A) op vol vermogen, een geluidsniveau lager dan alledaagse gesprekken, voor een stille stofzuiger met compromisloze reinigingskracht
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

De Silence Force stofzuiger met zak

Profiteer zowel van het comfort en gemak van een stille stofzuiger als van krachtige prestaties en moeiteloos glijvermogen op alle vloeren, dankzij de Power Air zuigmond. Geef je huishoudelijke taak een upgrade met deze krachtige stofzuiger met zak. Geniet van perfect schone vloeren, zeer krachtige stofopname op harde vloeren en tapijt en lage stofuitstoot. Vier verschillende standen zorgen voor vermogen dat je kunt aanpassen aan wisselende omstandigheden. Op vol vermogen wordt er een geluidsniveau van slechts 64 dB(A) geproduceerd — dit is zo stil dat je gewoon een normaal gesprek kunt voeren onder het stofzuigen. De extra grote inhoud van 4,5 liter zorgt ervoor dat je de zak minder vaak hoeft te vervangen. Vier grote wielen die 360° kunnen draaien en een handvat bieden extra gebruiksgemak. Dit model is speciaal voor huis & auto, met accessoires om gemakkelijk je autobekleding schoon te maken. Ervaar het comfort van stil en krachtig stofzuigen, in een nieuw en gestroomlijnd ontwerp!

undefined

Voordelen van Silence Force RO7793 Stofzuiger met zak

Superstille reinigingskracht

De Silence Force garandeert compromisloze resultaten bij het stofzuigen en doet dit zonder lawaai te maken! Hij produceert maar 64 dB(A) op vol vermogen — Op dit geluidsniveau kun je gewoon een gesprek voeren.

undefined

Tegen allergieën

Het unieke Allergy+ filtratiesysteem vangt 99,98% van het stof en allergenen op. Dierenharen, huisstofmijt en andere deeltjes worden geëlimineerd dankzij de krachtige filters en efficiënte Hygiene+ stofzakken. De antiallergische eigenschappen verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor een gezondere en hygiënischer omgeving. De Allergy+ stofzuigers zijn daarom ook geschikt voor mensen met allergieën en ademhalingsproblemen.

undefined

Diepe reiniging: Uitmuntende stofzuigprestaties

Ervaar de uitmuntende prestaties en geniet van een perfect schoon huis.

undefined

Power Air zuigmond voor alle typen oppervlakken

De veelzijdige Power Air zuigmond is voorzien van een stofborstel met twee standen en kan elke schoonmaakuitdaging aan! De grondige reinigingskracht geeft stof geen kans en het soepele glijvermogen zorgt ervoor dat je gemakkelijk over elk oppervlak glijdt.

undefined

EffiTech technologie

De geavanceerde technologie van de nieuwe EffiTech-motor verbruikt minder energie om meer stof op te nemen.

undefined

Extra grote inhoud

De extra grote inhoud van 4,5 liter zorgt ervoor dat je minder vaak de zak hoeft te vervangen en zo meer autonomie ervaart.

undefined

Geweldige bewegingsvrijheid

Beweegt soepel in elke gewenste richting dankzij de vier multidirectionele wielen, die 360° kunnen draaien voor extra bewegingsvrijheid.

undefined

Gloednieuw gestroomlijnd design

Ervaar de perfecte combinatie van een mooie look en gebruiksvriendelijk design! Het nieuwe gestroomlijnde ontwerp heeft een comfortabel te gebruiken handvat.

undefined

Langdurige prestaties met minder onderhoud

Deze stofzuiger is gemaakt om lang mee te gaan, met permanente filters voor langdurige prestaties en minder onderhoud.

undefined

Geen stofwolken bij het verwisselen van de zak

De Rowenta Hygiene+ stofzuigerzak is je geheime wapen voor effectieve filtering en verbeterde hygiëne. Dit is ideaal voor mensen die allergisch zijn: stofwolken en contact met stof worden voorkomen.

undefined

Huis & auto model

Verschillende accessoires maken dit model geschikt om de auto bekleding van je auto grondig schoon te maken.

undefined

Kenmerken

Technologie

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*De beste beoordeling volgens het Groupe SEB label voor de kwaliteit van stofopname op harde vloeren en tapijt