ROWENTA Essential Compact VU2110 tafelventilator

Essential Compact VU2110 tafelventilator
Hoge kwaliteit, 100% veilig, zeer compact

Hoge kwaliteit, 100% veilig, zeer compact

De Essential Compact ventilator heeft een compact, ergonomisch design en zorgt voor krachtige verkoeling. Het compacte design past perfect op een tafel en bespaart ruimte zonder in te leveren op prestaties. De extra-veilige versterkte korf heeft hele kleine rasteropeningen en biedt absolute gemoedsrust.

Artikelnummer : VU2110F0

39,95 €1 EUR 39.95
1. Consumentenadviesprijs

* Veiligere korf vergeleken met Europese veiligheidsnorm EN60335-1 (2012)

*Luchtstroom kan +/- 10% variëren, afhankelijk van het model

Geniet van de verkoeling van deze supercompacte en uiterst veilige ventilator.

De Essential Compact ventilator heeft een ruimtebesparend design met een robuuste korf met zeer kleine rasteropeningen* voor optimale veiligheid en zorgeloos gebruik. De krachtige luchtstroom (van tot wel 20 m³/min**) van dit ergonomische, eenvoudig verplaatsbare model zorgt direct voor verkoeling. Plaats de ventilator op je bureau, nachtkastje of een andere tafel binnenshuis. Je kunt hem ook makkelijk opbergen. Het compacte formaat zegt echter niets over zijn hoogwaardige prestaties. Deze ventilator heeft twee luchtstroominstellingen voor verkoeling zoals jij dat wenst.

Technische specificaties / vergelijking

Type product
Type Traditioneel  
Traditioneel  
Model Tafel  
Onderstel  
Diameter (cm) 25  cm
40  cm
Diameter (inch) 10" (25 cm)  
16  
Maximumhoogte (m) 0.45  m
1,4  m
Minimumhoogte (m) N.v.t.  m
1.2  m
Afmetingen (L x H x D in m) 0.38 x 0.45 x 0.13  m
0.46 x 1.4 x 0.30  m
Lucht prestatie
Max. luchtstroom (m3/min) 20  
60  
Automatische oscillatie    
   
Richting    
   
Aantal waaiers 3  
3  
Gebruiksgemak
Lengte van het elektrische snoer 1,70  m
1,5  m
Bedieningspaneel Mechanisch  
Mechanisch  
Aantal standen 3 snelheden  
3  
Handgreep    
   
Scherm NEE  
NEE  
Stilte
Min. geluidsniveau (dB(A)) N.v.t.  dB(A)
51  dB(A)
Max. geluidsniveau (dB(A)) 54  dB(A)
58  dB(A)
Intelligentie
Andere VEILIGE KORF — OPTIMALE VEILIGHEID; ZELFS VEILIG VOOR KINDEREN  
N.v.t.

Documentatie

FAQ

Controleer altijd de staat van het apparaat, het stopcontact en de voedingskabel. Houd het apparaat 50 cm van eventuele voorwerpen vandaan (gordijnen, muren, etc.). Laat nooit water in het apparaat komen. Raak het apparaat niet aan met natte handen. Voordat je het apparaat gebruikt, controleer of het apparaat op een stabiele, stevige ondergrond is geplaatst en in de juiste gebruiksstand staat (rechtop, op de voet).
Schakel de ventilator uit en haal de stekker uit het stopcontact.
Je moet het apparaat op een afstand van meer dan 50 cm van een voorwerp neerzetten (muren, gordijnen, etc.). Vergeet niet dat er een horizontale en verticale versie is. Beide zijn vaak verstelbaar. Je kunt dus je ventilator kiezen op basis van de beschikbare ruimte en je interieur.
Ja, het systeem is ontworpen voor gebruik met elke soort insecticidetablet.
Het is belangrijk om de stekker van de ventilator uit het stopcontact te halen voordat je onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Je kunt het apparaat schoonmaken met een vochtige, zachte doek. Laat nooit water in het apparaat komen. Gebruik een stofzuiger om het rooster aan de voorzijde schoon te maken. Gebruik nooit schurende schoonmaakproducten die het uiterlijk van het apparaat mogelijk kunnen beschadigen.
Wanneer deze functie is ingeschakeld, beweegt de ventilator automatisch van links naar rechts en dan van rechts naar links, om de lucht zo door de kamer te verspreiden. Schakel deze functie uit als de lucht op slechts één plek moet zijn gericht.
Dit systeem maakt gebruik van de luchtbeweging van de ventilator om tegelijkertijd insecticide tegen muggen te verspreiden.