ROWENTA Waves Addict CF4710 Haarstyler

Waves Addict CF4710 Haarstyler
1 Apparaat met eindeloze haarstijlen 
Rowenta introduceert zijn eerste haarstyler voor eindeloze haarstijlen. Dit product is veelzijdig en past zich aan aan alle haartypes voor perfecte resultaten en een natuurlijk effect. Zorg voor krullen waar je altijd al van gedroomd hebt. Je hebt de keuze tussen losse krullen, een licht gekrulde bob, beach look krullen, chique krullen of je eigen stijl. Bij dit product wordt een handleiding geleverd om je te helpen deze vier looks te creëren. Zie er elke dag weer op je best uit!

Artikelnummer : CF4710F0

€ 64,991 EUR 64.99
1. Consumentenadviesprijs

Endless wavy styles with Waves Addict

Rowenta Waves Addict haarstyler - Een innovatieve en creatieve haarstyler om makkelijk mooie krullen mee te creëren

De innovatieve en universele haarstyler van Rowenta past zich aan aan alle haartypes voor perfecte resultaten en een natuurlijk effect. Je hebt de keus tussen een dagelijkse stijl met losse krullen voor naar het werk, een zomerse look met golvende 'beach waves', een chique ‘red carpet’ hollywood look of de nieuwste trendy look met bijvoorbeeld een lange bob. Waves Addict wordt geleverd met een handleiding die je helpt om de looks die je wilt te creëren. De haarstyler is geschikt voor dun en dik haar. De haarstyler heeft een ophanglus en een snoer van 1,8 meter waardoor hij nog beter hanteerbaar is als je hem gebruikt.

Technische specificaties / vergelijking

RESULTAAT/ GEBRUIK
Temperatuurinstellingen 120°-210°  
Soft air N.v.t.  
Koude luchtstoot N.v.t.  
Coating Keramisch  
Functies Slag  
Vrijgavefunctie krullen N.v.t.  
Verschillende diameters    
Regelbare krultijd Nee  
Automatische rotatie N.v.t.  
Regelbare temperatuur (°C) 120° - 210°  °C
BESCHERMING VAN HET HAAR EN ERGONOMIE
Doeltreffend bij lage temperatuur N.v.t.  
Temperatuurinstellingen naargelang het haartype    
Cooltip    
ERGONOMIE/GEBRUIKSCOMFORT
Automatische uitschakeling JA  
Display Led  
Verwarmingsindicator    
Opwarmtijd 60  s
Afneembaar raster N.v.t.  
Ophangoog    
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Voltage (V) 220-230  V
360°-snoer    

Documentatie

FAQ

Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Om brandwonden te vermijden, kun je dit het best doen wanneer het apparaat koud is. Druk op de 'lipjes' op de zijkant van de platen en schuif ze eruit. Wanneer je de platen er weer insteekt, schuif je ze zo ver mogelijk. Controleer of ze goed vastzitten zodat ze niet loskomen.
Gebruik altijd hetzelfde deel van het apparaat wanneer je de haarlokken er rond draait. Probeer niet de hele lengte te gebruiken. Houd het koude uiteinde vast met je vrije hand.
De cilinders van de krultang worden tijdens gebruik heel heet. Wees dus voorzichtig: vermijd contact met de huid en zorg ervoor dat het snoer nooit in contact komt met de hete onderdelen van het apparaat.
Als je eenmaal de gewenste instelling hebt geselecteerd, zul je nog 1 of 2 minuten moeten wachten voordat het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt.
Gebruik de grote borstel voor algemeen stylen en de kleine borstel voor finishing touches (sterkere krullen, naar binnen of naar buiten).
Je haar moet schoon, droog en ontklit zijn, anders kun je het beschadigen.
Trek de stekker altijd uit het stopcontact en laat het apparaat in zijn veiligheidsstand afkoelen. Als het helemaal koud is, veeg je de cilinder af met een vochtige doek. Opgelet, er mag geen water of andere vloeistof in de handgreep komen!
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Nee. Gebruik geen chemische haarproducten. Breng deze aan nadat het haar volledig afgekoeld is en de sessie voorbij is na het stylen. Gebruik het apparaat ook niet op synthetisch haar zoals extensions of pruiken.
Ja. Leg het haar aan de wortel tussen de lepel en cilinder, en sluit de lepel om het haar zo vast te klemmen. Schuif de krultang voorzichtig naar de haarpunt om zo glad, steil haar te krijgen.
Ja. Wikkel het haar rond het apparaat en wacht ongeveer 20 seconden voor u de lok loslaat. Herhaal dit over het hele haar. Borstel het haar pas als het volledig afgekoeld is om een meer natuurlijke gegolfde look te krijgen.
Gebruik lokken die niet breder zijn dan 2-3 cm.