Een "respect"-serie voor gestyled, gezond haar

Haar kan wel eens het slachtoffer zijn van temperatuurswisselingen, luchtvervuiling en droogheid door verwarmde omgevingen of ruimtes met airconditioning.

Hierdoor wordt het futloos, broos en statisch. Heel lang werden haaraccessoires en haarstylingstraighteners beschouwd als versterkende factoren, vooral als deze vaak worden gebruikt. Maar dat klopt niet helemaal.

  • Respect_Range_180C.jpg
  • Respect_Range_230C.jpg

gemaakt door rowenta

Met betrekking tot stylers, hebben we een technologie ontworpen waardoor straighteners stylen op een temperatuur van 170°C voor een resultaat dat net zo goed is als wanneer men op 230°C stylet.

Om de gewenste warmte te kiezen, zijn straighteners voorzien van een verstelbare temperatuurfunctie op het handvat. Ook is het mogelijk om een temperatuur te kiezen tussen de 130°C en 230°C.

De platen van de straightener zijn vervolgens voorzien van een keramische laag. Keramiek is een materiaal dat de warmte zacht en gelijk verdeelt, waardoor het over alle haartypen heen glijdt en perfect stylet voor zacht en glanzend haar.

Om je haar het respect te geven dat het verdient, is de Respectissim haardroger met de “Respect” functie verkrijgbaar in de winkel. Hierdoor komt een luchtstroom van 15 m/seconde vrij op een temperatuur van 65°C. Een gegarandeerd resultaat van 25% minder uitdroging!

Je kunt het prachtige haar krijgen dat je verdient door de volgende eenvoudige regels. 

1 Haarstraighteners en stijlborstels mogen niet worden gebruikt op vochtig haar omdat de haarvezels hierdoor op lange termijn uitdrogen. 

2 Het drogen vindt plaats op een middelhoge temperatuur en snelheid. Het kost wat meer tijd, maar het resultaat is prachtig. Alleen tijdens het stylen met de haardroger kun je de temperatuur verhogen en de luchtstroom verlagen. 

3 De perfecte afwerking wordt verzorgd door de “koude lucht” knop om eventuele gespleten haartjes opnieuw te sluiten en je geföhnde haarstijl langer mee te laten gaan.

 

Effectieve haarstylingapparaten die zacht zijn voor je haar. Is dat niet wat we nodig hebben om de aandacht te trekken?