X-plorer Serie 75 RR7687 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 75 RR7687 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 75 RR7687 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 75 RR7687 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 75 RR7687 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 75 RR7687 Robotstofzuiger
X-plorer Serie 75 RR7687 Robotstofzuiger

X-plorer Serie 75 RR7687 Robotstofzuiger

Ref.: RR7687WH

Je slimme en krachtige schoonmaakpartner tegen vuil en haren van huisdieren

  • Slimme navigatie: Een robotstofzuiger voor automatisch schoonmaken, overal waar je het nodig hebt, met verbeterde technologie voor super nauwkeurige navigatie, permanente mapping en gepersonaliseerde instellingen
  • Een 4-in-1 schoonmaakervaring: Twee zijdelingse borstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plekken, de Animal Turbo borstel voor het verwijderen van vuil en haren van huisdieren, een BLDC-motor voor betrouwbare zuigkracht en het Aqua Power Systeem om oppervlakken schoon te dweilen
  • Animal Care: Houd je huis brandschoon, zelfs als je huisdieren hebt, met de hoogwaardige Animal Turbo borstel om vuil en haren van huisdieren op te pikken en met de Animal Scrub Mop om hardnekkige vlekken van je huisdieren te lijf te gaan
  • Verbinden met de app: Een automatische stofzuiger met een gratis bijbehorende app (iOS/Android) waarmee je kunt programmeren en nog meer, tevens compatibel met stemassistentie zoals Amazon’s Alexa en Google Assistant
Ontdek alle functies

Verzonden door Rowenta Shop - Verzonden door Rowenta Shop - Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Verzonden door Rowenta Accessoires - Levering binnen 4 tot 5 werkdagen. (Gratis levering voor bestellingen boven de € 50). 30 dagen gratis retourneren.

PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

De Rowenta X-PLORER Serie 75 Robotstofzuiger

De Rowenta X-plorer Serie 75 robotstofzuiger combineert een ultra-high-tech design met een gebruiksvriendelijke bediening en is een specialistische schoonmaakoplossing die elke centimeter van je huis met gemak bereikt. Deze automatische stofzuiger die overal komt biedt een zeer nauwkeurige navigatie en aangepaste home mapping, allemaal binnen handbereik dankzij de gratis app die ook compatibel is met stemassistentie (Google Assistant, Amazon's Alexa). Geavanceerde technologie biedt een 4-in-1-schoonmaakervaring: twee zijdelingse borstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plekken, de Animal Turbo borstel voor vuil en haren van huisdieren, een BLDC-motor voor betrouwbare zuigkracht tot 2.700Pa, en het Aqua Power Systeem om oppervlakken schoon te dweilen. De Auto Boost-instelling past het vermogen automatisch aan voor het grondig reinigen van tapijten en vloerkleden, terwijl de Animal Scrub dweil hardnekkige vlekken van huisdieren op de vloer te lijf gaat. Het resultaat is een buitengewone automatische schoonmaakoplossing die voor een brandschoon huis zorgt, zonder dat jij je daar druk om hoeft te maken.

Voordelen van X-plorer Serie 75 RR7687 Robotstofzuiger

High-tech navigatie

Een robotstofzuiger met verbeterde technologie voor uiterst nauwkeurige lasernavigatie, slimme spotreiniging en permanent in kaart brengen van ruimtes voor een naadloze reinigingservaring.

undefined

4-in-1 schoonmaakervaring

Twee zijdelingse borstels voor hoeken en randen, drie centrale borstels voor alle oppervlakken en behoeften, een de motor zorgt voor een indrukwekkende zuigkracht en de Smart Aqua Force is er om oppervlakken te dweilen.

undefined

Gepersonaliseerde instellingen

Stel no-go-zones in, activeer slimme spotreiniging, beheer de reiniging per kamer en meer, met de aanpasbare instellingen voor jouw behoeften.

undefined

Efficiëntie op alle vloeren

De slimme Auto Boost-functie past automatisch het vermogensniveau aan voor grondige reiniging van vloerkleden of tapijten.

undefined

Charge&Go

Een duurzame batterij maakt het mogelijk om tot 120 m2 schoon te maken in een enkele sessie. Met de Charge & Go-functie gaat de robot automatisch terug naar het oplaadstation wanneer deze weer opgeladen moet worden.

undefined

Stil

Ervaar geruisloos schoonmaken terwijl je de stofzuiger in Eco-modus gebruikt, voor een stillere, comfortabelere en minder gehorige schoonmaakervaring van maar 65 dB(A).

undefined

Jouw kit X-plorer Serie 75 RR7687 Robotstofzuiger

Inclusief:

  • X-PLORER Serie 75 robotstofzuiger
  • Waterreservoir
  • Standaarddweil
  • Animal Scrub-dweil
  • Allergy Electrostatic-dweil
  • Schoonmaakaccessoire
undefined

Kenmerken

Schoonmaak prestaties

Toebehoren

Veelgestelde vragen