• €50 retour

X-Plorer Serie 60 RR7447 Robotstofzuiger

Ref.: RR7447WH

De dunste 4-in-1 robotstofzuiger* die op elke plek, zelfs onder laag meubilair, voor topprestaties zorgt

  • Het hele huis schoon: Deze robotstofzuiger is maar 6 cm hoog en daarmee ideaal voor je hele huis, zelfs onder laag meubilair
  • Smart Exploration 4.0 automatisch navigatiesysteem: Slimme combinatie van exclusieve gyroscooptechnologie, een speciale laterale 'time of flight'-camera en infraroodsensoren voor perfect intelligente navigatie
  • 4-in-1 reiniging: Twee zijborstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen, de turboborstel voor haar en pluisjes, een BLDC-motor voor betrouwbare zuigkracht en het Aqua Force-systeem om oppervlakken schoon te dweilen
Ontdek alle functies

Nu €50 retour

Cashback via registratie na aankoop

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

NU TOT €100 RETOUR

Profiteer van deze aantrekkelijke actie! Ontvang van 1 juli 2024 t/m 28 juli 2024 tot €100 retour bij aankoop van geselecteerde Rowenta robotstofzuigers.

undefined

Rowenta X-Plorer Serie 60 robotstofzuiger

Door geavanceerde technologie samen te brengen met een ultradun ontwerp, is de Rowenta X-plorer Serie 60 Robotstofzuiger een deskundige schoonmaakoplossing die met gemak jouw hele huis schoonmaakt. Het gestroomlijnde, compacte formaat is ultradun, met een hoogte van slechts 6 cm - ideaal voor het opsporen van stof onder lage meubels en in smalle, moeilijk bereikbare plaatsen - een automatische stofzuiger die je overal kunt gebruiken en die ongeëvenaard gemak biedt. Ontdek slimme navigatie, met verbeterde gyro-technologie en infraroodsensoren voor betrouwbare navigatie die het huis schoonmaken moeiteloos maakt. De gratis app met uitgebreide rapportage zorgt ervoor dat het huis eenvoudig kan worden schoongemaakt en is volledig compatibel met spraakassistenten (Google Assistant, Alexa van Amazon). Verbeterde functies maken het compleet: het HEPA-filter zorgt voor een gezondere thuisomgeving voor mensen met allergieën, de gemotoriseerde turboborstel zorgt voor efficiënte dieptereiniging op alle oppervlakken, en meer.

Voordelen van X-Plorer Serie 60 RR7447 Robotstofzuiger

De dunste 4-in-1 robotstofzuiger*

Met een hoogte van slechts 6 cm kan hij zelfs onder laag meubilair door en moeilijk te bereiken gebieden aanpakken om verborgen stof makkelijk op te zuigen en allergie tegen te gaan.

undefined

Slimme navigatie

Verbeterde technologie zorgt voor een slimme navigatie met verbeterde gyro-technologie en infraroodsensoren voor betrouwbare automatische navigatie en moeiteloze reiniging in jouw huis.

undefined

Allergieverzorging

Bescherm jouw huis tegen allergenen met het hoog presterende HEPA filter, welke zorgt voor een uitstekende scheiding van lucht en stof.

undefined

Veelzijdige bediening

Drie navigatiemodi: Methodisch, Spot en langs de muur - om complexe gebieden te stofzuigen en overal vuil op te sporen.

undefined

Stil

Ervaar geruisloos schoonmaken terwijl je de stofzuiger in Eco-modus gebruikt, met verbeterde geluiddempende technologie voor een stillere, comfortabelere en minder gehorige schoonmaakervaring.

undefined

Langdurige batterij

Een duurzame lithium-ionbatterij stelt de robot in staat om tot 90 minuten schoon te maken in een enkele sessie. De robot gaat automatisch terug naar het oplaadstation wanneer deze weer opgeladen moet worden.

undefined

Jouw kit X-Plorer Serie 60 RR7447 Robotstofzuiger

  • X-PLORER Serie 60 robotstofzuiger
  • Waterreservoir
  • 2 standaarddweilen
  • Schoonmaakaccessoire
undefined

Kenmerken

Schoonmaak prestaties

Vergelijken

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*Vegen, centrale borstel, stofzuigen en dweilen - vergeleken met de top 15 bestsellers in Europa (14 landen) + Rusland, onafhankelijk panel data 2019, waarde en volumeverkoop.
*Vegen, centrale borstel, stofzuigen en dweilen - vergeleken met de top 15 bestsellers in Europa (14 landen) + Rusland, onafhankelijk panel data 2019, waarde en volumeverkoop.