X-Plorer Serie 45 RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8275 Robotstofzuiger

X-Plorer Serie 45 RR8275 Robotstofzuiger

Ref.: RR8275WH

Ervaar het pure gemak van een automatische schoonmaaksessie

 • Automatisch navigatiesysteem met een slimme combinatie van infrarood-, stoot- en valsensoren om obstakels te ontwijken en omvallen te voorkomen 
 • Uitgerust met een turboborstel, een actieve gemotoriseerde centrale borstel, om groter afval op te ruimen 
 • Dweilt de vloer tijdens het stofzuigen, om zelfs de fijnste deeltjes te verwijderen
 • Een gratis speciale app (iOS en Android) die compatibel is met stemassistenten zoals Amazon's Alexa en Google Assistant, met gegevens volledig beschermd en opgeslagen in Europa
Ontdek alle functies

Verzonden door Rowenta Shop - Verzonden door Rowenta Shop - Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Verzonden door Rowenta Accessoires - Levering binnen 4 tot 5 werkdagen. (Gratis levering voor bestellingen boven de € 50). 30 dagen gratis retourneren.

PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Rowenta X-Plorer Serie 45 Robotstofzuiger

De Rowenta X-Plorer Serie 45 Robotstofzuiger, die betrouwbare technologie combineert met zeer efficiënte reinigingsprestaties, is een handige schoonmaakoplossing die jouw hele huis met totaal gemak dekt. Deze automatische stofzuiger die overal stofzuigt, combineert geavanceerde sensoren om botsen en ongelukken te voorkomen met een 4-in-1 reinigingsactie: twee zijborstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen, een turboborstel voor grondige reiniging van haar en pluisjes, een betrouwbare motor voor hoge zuigkracht en het Aqua Power-systeem om oppervlakken schoon te dweilen. Bovendien is hij uitgerust met drie navigatiemodi - Auto, Auto Express en Wall-Follow - om zelfs complexe gebieden schoon te maken, stof langs muren en plinten te verwijderen, en meer. De krachtige lithium-ionbatterij biedt een indrukwekkende autonomie tot wel 150 minuten. Ten slotte is deze robotstofzuiger zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk: eenmaal verbonden met de app, plan en personaliseer je eenvoudig jouw reiniging, waar en wanneer je maar wilt. Het is zelfs compatibel met spraakgestuurde assistenten!

Voordelen van X-Plorer Serie 45 RR8275 Robotstofzuiger

Veilige en eenvoudige navigatie

Met drie belangrijke elementen kan de robot obstakels ontwijken: de infraroodsensoren en de bumper- en valsensoren helpen obstakels te detecteren en te voorkomen dat de robot naar beneden valt.

undefined

4-in-1 reiniging

Twee zijborstels om hoeken en moeilijk bereikbare plekken schoon te maken, de turboborstel om gemakkelijk stof op te zuigen, de motor voor betrouwbaar stofzuigen en het Aqua Power-systeem om oppervlakken te dweilen.

undefined

Totale en veilige connectiviteit

Een gratis app (iOS en Android) biedt eenvoudige planning en meer, met gegevens volledig beschermd en opgeslagen in Europa. Compatibel met spraakbesturingssystemen zoals Amazon's Alexa en Google Assistant.

undefined

Veelzijdige reiniging

Kies de modus die bij jouw behoeften past. Auto-modus, de Auto Express-modus voor snellere sessies (30 minuten) en Wall-Follow-modus voor het reinigen langs muren en plinten.

undefined

Krachtige batterij

De batterij biedt tot wel 150 minuten reiniging na een volledige oplaadbeurt. De robot keert automatisch terug naar zijn dockingstation wanneer de batterij opgeladen moet worden.

undefined

Jouw kit X-Plorer Serie 45 RR8275 Robotstofzuiger

  Inclusief:
 • X-PLORER Serie 45 robotstofzuiger
 • Waterreservoir
 • 2 standaarddweilen
 • Oplaadstation
 • Schoonmaakaccessoire
   
undefined

Kenmerken

Schoonmaak prestaties

Toebehoren

Veelgestelde vragen