X-Plorer Serie 45 RR8227 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8227 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8227 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8227 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8227 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8227 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8227 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 RR8227 Robotstofzuiger

X-Plorer Serie 45 RR8227 Robotstofzuiger

Ref.: RR8227WH

Ervaar het pure gemak van een automatische schoonmaaksessie

  • Veilige en eenvoudige navigatie: Automatisch navigatiesysteem met een slimme combinatie van infrarood-, bumper- en valsensoren om obstakels te vermijden en te voorkomen dat de robot naar beneden valt. 
  • Efficiënte reinigingsprestaties: Uitgerust met een turboborstel, een gemotoriseerde centrale borstel, om groter stof en vuil op te ruimen. 
  • Totale connectiviteit en veiligheid: Een gratis app (iOS en Android) die compatibel is met spraakbesturingssytemen zoals Amazon's Alexa en Google Assistant, met gegevens volledig beschermd en opgeslagen in Europa.
  • Reiniging op alle vloeren: Deze robotstofzuiger kan ook schoonmaken op tapijten en vloerkleden die tot 15 mm hoog zijn.
Ontdek alle functies

Verzonden door Rowenta Shop - Verzonden door Rowenta Shop - Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Verzonden door Rowenta Accessoires - Levering binnen 4 tot 5 werkdagen. (Gratis levering voor bestellingen boven de € 50). 30 dagen gratis retourneren.

PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Rowenta X-Plorer Serie 45 Robotstofzuiger

De Rowenta X-Plorer Serie 45 Robotstofzuiger, die betrouwbare technologie combineert met zeer efficiënte reinigingsprestaties, is een handige schoonmaakoplossing die jouw hele huis met totaal gemak dekt. Deze automatische stofzuiger die overal stofzuigt, combineert geavanceerde sensoren om botsen en ongelukken te voorkomen met een 3-in-1 reinigingsactie: twee zijborstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen, een turboborstel voor grondige reiniging van haar en pluisjes en een betrouwbare motor voor hoge zuigkracht. Bovendien is hij uitgerust met drie navigatiemodi - Auto, Auto Express en Wall-Follow - om zelfs complexe gebieden schoon te maken, stof langs muren en plinten te verwijderen, en meer. De krachtige lithium-ionbatterij biedt een indrukwekkende autonomie tot wel 150 minuten. Ten slotte is deze robotstofzuiger zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk: eenmaal verbonden met de app, plan en personaliseer je eenvoudig jouw reiniging, waar en wanneer je maar wilt. Het is zelfs compatibel met spraakgestuurde assistenten!

undefined

Voordelen van X-Plorer Serie 45 RR8227 Robotstofzuiger

Veilige en eenvoudige navigatie

Met drie belangrijke elementen kan de robot obstakels ontwijken: de infraroodsensoren en de bumper- en valsensoren helpen obstakels te detecteren en te voorkomen dat de robot naar beneden valt.

undefined

3-in-1 reiniging

Twee zijborstels om hoeken en moeilijk bereikbare plekken schoon te maken, de turboborstel om gemakkelijk stof op te zuigen en de motor voor betrouwbaar stofzuigen.

undefined

Totale en veilige connectiviteit

Een gratis app (iOS en Android) biedt eenvoudige planning en meer, met gegevens volledig beschermd en opgeslagen in Europa. Compatibel met spraakbesturingssystemen zoals Amazon's Alexa en Google Assistant.

undefined

Veelzijdige reiniging

Kies de modus die bij jouw behoeften past. Auto-modus, de Auto Express-modus voor snellere sessies (30 minuten) en Wall-Follow-modus voor het reinigen langs muren en plinten.

undefined

Jouw kit X-Plorer Serie 45 RR8227 Robotstofzuiger

  • X-PLORER Serie 45 robotstofzuiger
  • Schoonmaakaccessoire
     
undefined

Kenmerken

Schoonmaak prestaties

Toebehoren

Veelgestelde vragen