X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger

X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger

Ref.: RR9075WH

De dunste laser robot ooit*

 • Ultradun ontwerp met Rowenta-technologie voor methodische reiniging die elke plek bereikt
 • Gratis app voor op maat gemaakte functies zoals permanent mapping, specifieke/no-go zones, intensieve schoonmaak en meer
 • Artificial intelligence zorgt ervoor dat de robot leert terwijl hij schoonmaakt, compatibel met spraakbesturingssystemen
 • 4-in-1 reinigingsactie: vegen, borstelen, stofzuigen en dweilen
Ontdek alle functies

Verzonden door Rowenta Shop - Verzonden door Rowenta Shop - Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Verzonden door Rowenta Accessoires - Levering binnen 4 tot 5 werkdagen. (Gratis levering voor bestellingen boven de € 50). 30 dagen gratis retourneren.

PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Schoonmaken zonder moeite met de dunste laserrobotstofzuiger ooit*

De Rowenta X-Plorer Serie 130 AI Robotstofzuiger biedt een optimale schoonmaak dankzij een ultradun design die wordt aangedreven door de allernieuwste technologie. Deze robotstofzuiger die elke plek bereikt, zorgt voor een ultramoderne schoonmaaksessie: lasernavigatie, het permanent in kaart brengen van kamers, artificial intelligence voor een op maat gemaakte reinigingservaring als geen ander, en nog veel meer. Dit alles gecombineerd met 4-in-1 reiniging, 3 dweilen om uit te kiezen en een hoogwaardig filter voor een schoon huis, vrij van allergenen en huisdierenharen.

undefined

Voordelen van X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger

Bereik elke plek

Ultra dunne robotstofzuiger van slechts 8 cm hoog - past zelfs onder de laagste meubels - met slimme lasernavigatie voor methodische reiniging.

undefined

Op maat gemaakte schoonmaak inclusief dweilfunctie

Ontdek het permanent in kaart brengen van schoonmaaksessies in de gratis app met geavanceerde, op maat gemaakte schoonmaakfuncties zoals schoonmaken per kamer, het instellen van no-go-zones, schoonmaken zonder dweilen, intensieve schoonmaakzones en meer.

undefined

Artificial intelligence

Een robotstofzuiger die leert tijdens het schoonmaken dankzij artificial intelligence. Dit zorgt voor een betere autonomie, aanbevelingen op basis van gewoonten, automatische no-go zones van eerdere schoonmaaksessies en veel meer.

undefined

Compatibel met spraakbesturingssystemen

Een schoonmaaksessie starten was nog nooit zo makkelijk: Activeer jouw spraakbesturingssysteem (Amazon Alexa of Google Home) en laat jouw robotstofzuiger het werk doen.

undefined

4-in-1 schoonmaakoplossing

2 zijborstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen, een centrale borstel voor stof en vuil, een krachtige motor voor een betrouwbare zuigkracht en het Aqua Power-systeem om vloeren te dweilen.

undefined

Animal & Allergy Care

Gebruik de Animal Turbo-borstel in combinatie met de standaard dweil voor normaal gebruik. Gebruik de Animal Scrub dweil om vuil van huisdieren te verwijderen en gebruik de Allergy Electrostatische dweil om fijne deeltjes te verwijderen. Bovendien zorgt het hoogwaardige filter ervoor dat je jouw huis beschermt tegen allergenen door tot wel 99,9% van de allergenen op te vangen.

undefined

Batterij met hoge autonomie

De krachtige en duurzame lithium-ionbatterij biedt tot wel 120 minuten aan autonomie na het volledig opladen. Genoeg om tot 120 m2 schoon te maken. De charge&go functie zorgt ervoor dat wanneer de batterij bijna leeg is hij zelfstandig oplaadt en daarna de schoonmaaksessie voorzet daar waar hij gebleven was.

undefined

Stille schoonmaaksessies

Ervaar een stille schoonmaaksessie dankzij de stille modus: slechts 60 dB(A) en daarmee stiller dan alledaagse gesprekken. Voor een comfortabele schoonmaaksessie voor het hele gezin.

undefined

Veilige gegevensbescherming

Schoonmaken met totale gemoedsrust. Servers gevestigd in de EU voor EU landen. App volledig ontwikkeld in de EU. WiFi software volledig ontwikkeld in de EU en intelligence technologie volledig ontwikkeld in de EU.

undefined

Jouw kit X-Plorer Serie 130 AI RR9075 Robotstofzuiger

geleverde product en accessoires:
 • Robotstofzuiger
 • Oplaadstation
 • Waterreservoir
 • Standaard dweil
 • Animal scrub dweil
 • Allergie dweil
 • Schoonmaak accessoire
undefined

Kenmerken

Schoonmaak prestaties

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*Vergeleken met de TOP 15 best-sellers onder laser robots in Europa (23 landen). Onafhankelijk panel data 2021, in verkoop volume en waarde
*Vergeleken met de TOP 15 best verkochte laserrobots in Europa (23 landen), onafhankelijk paneldata 2021 in waarde en verkoopvolume