X-Plorer Serie 120 AI RR7877 Robotstofzuiger

Ref.: RR7877WH

Een robot met kunstmatige intelligentie staat voor je klaar!

  • Smart Exploration AI: Kunstmatige intelligentie voor gepersonaliseerde reiniging, zoals gepersonaliseerde aanbevelingen, automatische no-go-zones gebaseerd op eerdere sessies, compatibiliteit met spraakbesturingssystemen en smart home-integratie*. [*Beschikbaar in 2022]
  • Veilige gegevensbescherming: 100% van de consumentengegevens wordt opgeslagen in datacenters van de Europese Unie, voor een robotstofzuiger die totale bescherming en respect voor privacy belooft.
  • Uitzonderlijke automatische reiniging: Ontdek geweldige reiniging met totale precisie en controle, dankzij de geavanceerde realtime sensor en laser + camera technologie voor een nog lagere obstakeldetectie vergeleken met andere Rowenta modellen.
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice

Rowenta X-Plorer Serie 120 AI Robotstofzuiger

De Rowenta X-Plorer 120 AI Robotstofzuiger maakt gebruik van geavanceerde technologie voor al jouw schoonmaakbehoeften en is een hightech reinigingsoplossing als geen ander. Hightech navigatie aangedreven door AI-technologie biedt ongeëvenaarde personalisatie, met persoonlijke aanbevelingen, automatische no-go-zones op basis van eerdere sessies, moeiteloze reinigingsroutines en compatibiliteit met stemassistenten en smart home-integratie*. Deze geavanceerde automatische stofzuiger biedt ultramoderne reiniging die eenvoudig is gemaakt: laser- en cameratechnologie en een realtime sensor detecteren lage obstakels, voor ultraprecieze beweging met een totale gemoedsrust. Ontdek het eenvoudig in kaart brengen van jouw huis, beheer van meerdere kamers/verdiepingen, automatisch aanpassen van de zuigkracht en meer. Technologie wordt geëvenaard door prestaties, met de 4-in-1 reinigingsactie die jouw huis vlekkeloos achterlaat met een indrukwekkende reeks verbeterde functies. *Beschikbaar in 2022

undefined

Voordelen van X-Plorer Serie 120 AI RR7877 Robotstofzuiger

Smart Exploration AI

Ontdek gepersonaliseerde reiniging verrijkt met kunstmatige intelligentie: aanbevelingen op basis van gewoonten, automatische no-go-zones op basis van eerdere sessies, compatibiliteit met smart home/spraakbesturingssystemen, en meer.

undefined

Veilige gegevensbescherming

Schoonmaken met totale gemoedsrust. 100% van de consumentengegevens wordt opgeslagen in datacenters van de Europese Unie. Voor een robotstofzuiger die totale bescherming en respect voor privacy belooft.

undefined

Moeiteloos zelfstandige schoonmaaksessies

Geavanceerde realtime sensor en laser+ cameratechnologie voor obstakeldetectie lager dan andere Rowenta robotstofzuigers, voor een eenvoudige reiniging met totale gemoedsrust.

undefined

Uiterst nauwkeurige navigatie

Laser- en cameratechnologie zorgen voor ultra nauwkeurige navigatie, met beheer van meerdere kamers/verdiepingen, automatische aanpassing van de zuigkracht per kamer, en meer.

undefined

4-in-1 reiniging

2 zijborstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plekken, een centrale borstel voor groter stof en vuil, een motor van 2700 Pa voor betrouwbare zuigkracht en het Aqua Force-systeem om oppervlakken te dweilen.

undefined

Krachtige batterij

Een krachtige, duurzame lithium-ionbatterij die tot wel 120 minuten autonomie biedt op een enkele lading - genoeg om tot 150 m2 schoon te maken.

undefined

Stille ervaring

Ervaar een stille reiniging terwijl je de stofzuiger gebruikt in de Eco-modus. Een comfortabele schoonmaakervaring voor het hele gezin.

undefined

Eenvoudig legen

Een stofcontainer van maar liefst 0,7 L om minder vaak te legen, met een handgreep bovenop de robot en een gemakkelijk toegankelijk ontwerp.

undefined

10 jaar Repareerbaarheid

10 jaar lang repareerbaar product - met goedkope, snelle levering door 6500 reparatiecentra over de hele wereld - onderdeel van onze toewijding om te helpen het milieu te beschermen en te zorgen voor minder afval.

undefined

Kenmerken

Schoonmaak prestaties

Vergelijken

Vergelijkingstool

X-Plorer Serie 75 S+ RR8585 Robotstofzuiger

Verlaagde prijs € 379,99 Adviesprijs* € 499,99

Op voorraad

X-Plorer Serie 75 S+ RR8585 Robotstofzuiger

Belangrijkste kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen