X-Force Flex Aqua 14.60 RH9990 Steelstofzuiger
X-Force Flex Aqua 14.60 RH9990 Steelstofzuiger
X-Force Flex Aqua 14.60 RH9990 Steelstofzuiger
X-Force Flex Aqua 14.60 RH9990 Steelstofzuiger
X-Force Flex Aqua 14.60 RH9990 Steelstofzuiger
X-Force Flex Aqua 14.60 RH9990 Steelstofzuiger
X-Force Flex Aqua 14.60 RH9990 Steelstofzuiger
X-Force Flex Aqua 14.60 RH9990 Steelstofzuiger

X-Force Flex Aqua 14.60 RH9990 Steelstofzuiger

Ref.: RH9990WO

Zorg voor ultieme zuigkracht en een geweldige gebruikservaring!

  • INDRUKWEKKENDE EN KRACHTIGE ZUIGKRACHT: Een draadloze steelstofzuiger met DigitalForce-motor, voor maximale zuigkracht tot 200 Airwatt en biedt een grondige reiniging in het hele huis
  • LANGE LOOPTIJD: De verwisselbare batterij (9-cell/32.4V) zorgt voor een hoge en constante zuigkracht tot 70 minuten bij gebruik van de kruimeldief op de krachtige Eco-stand
  • EFFICIËNTIE BINNEN HANDBEREIK: Een digitaal bedieningsdisplay om van minuut tot minuut de resterende autonomie weer te geven en om het vermogen aan jouw behoeften aan te passen met zijn 4 verschillende niveaus plus de boost-trigger
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Uitstekende prestaties en een geweldige gebruikservaring

Rowenta X-Force Flex Aqua 14.60 snoerloze steelstofzuiger zorgt voor een nieuwe manier van schoonmaken: het samenbrengen van hogere stofzuigprestaties met ultieme gebruikservaringstechnologieën. De unieke DigitalForce-motor levert een zuigkracht tot wel 200 Airwatt voor uitstekende prestaties en resultaten. Nu uitgerust met een verwisselbare batterij met looptijd tot 1 uur en 10 minuten*, kun je gemakkelijk je hele huis stofzuigen zonder dat je een oplaadpauze nodig hebt. Regel al het vermogen binnen handbereik dankzij het digitale bedieningsdisplay met zijn 5 vermogensmodi, evenals de resterende looptijd per minuut, voor de perfecte balans om jouw reinigingssessie te optimaliseren. Verbeter jouw schoonmaakervaring met flextechnologie, waardoor je tot 4 keer verder** onder lage meubels kunt reiken zonder te hoeven bukken. Daarnaast wordt deze stofzuiger geleverd met een Aqua zuigmond, om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen in één beweging! Ervaar het verschil met de nieuwe X-Force flex 14.60 draadloze steelstofzuiger: Technologieën voor een efficiënte en snelle reiniging. *Als kruimeldief in krachtige eco-stand **Vergeleken met niet flexibel apparaat

Voordelen van X-Force Flex Aqua 14.60 RH9990 Steelstofzuiger

DigitalForce-motor: krachtige reiniging

Reinig grondig met de nieuwe DigitalForce-motor: dankzij het slimme elektronische systeem, dat automatisch de snelheid aanpast aan het vloertype, om de zuigkracht te optimaliseren. Deze technologie levert een maximale zuigkracht tot wel 200 Airwatt en zorgt voor een grondige reiniging in het hele huis.

undefined

Meer dan een uur aan autonomie, met de verwisselbare batterij

Met zijn 9-cels en zijn 32,4V-vermogen zorgt de batterij voor een hoge en constante zuigkracht tot wel 70 minuten, bij gebruik van de kruimeldief op krachtige Eco-positie. Perfect om je huis in één keer te stofzuigen. Uitneembaar, gemakkelijk en snel op te laden binnen 3 uur.

undefined

Digitaal controledisplay

Geeft live de resterende looptijd per minuut of in % weer, zodat je nooit verrast zult worden. Pas de 5 verschillende vermogens aan jouw behoeften aan, voor een efficiëntere schoonmaaksessie, overal in jouw huis: van het stofzuigen van de vloer, tot de meubels, tot de Boost voor uitzonderlijke kracht.

undefined

Flex: Reinig tot 4 keer verder onder laag meubilair*

Flexibiliteit gaat samen met geweldige zuigkracht om elke centimeter van jouw huis te bereiken, en biedt ultieme toegang om stof in elk hoekje en gaatje op te vangen. Je stofzuiger gaat tot 4 keer verder* zonder te bukken, waardoor stof geen kans heeft. En dankzij de Power LED Vision-zuigmond ontdek je zelfs het verborgen stof. *Vergeleken met een niet-flexibel apparaat onder lage meubels

undefined

2-in-1 Aqua-zuigmond: Dweil en stofzuig tegelijkertijd

Probleemloze reiniging met een tijdbesparend Aqua-zuigmond waarmee je in één beweging kunt stofzuigen en dweilen, voor gelijktijdige reiniging met maximaal gemak.

undefined

Boosttrigger

Met de gepatenteerde Boost-trigger van Rowenta kun je nu genieten van de kracht binnen handbereik: voor alle dagelijkse ongelukken of een extra stroombehoefte, haal de trigger over om de kracht te krijgen die je nodig hebt op het juiste moment! Spaar je batterij, maar niet je kracht.

undefined

Deep Power Led Vision zuigmond: van vloeren tot tapijten, van klein tot groot afval

Maak overal schoon, van harde vloeren tot tapijt en vloerkleden en grote oppervlakken, dankzij een nieuwe unieke Deep Power LED Vision-zuigmond, die zelfs grotere stukken vuil opstofzuigt!

undefined

99,9% filtratie: Zuivere lucht

X-Force Flex Aqua 14.60 biedt ultieme hygiëne en filtratie dankzij de 99,9% filtratietechnologie. Vangt alle deeltjes op en laat zuivere lucht vrij.

undefined

Makkelijk te onderhouden

Rowenta biedt zijn grootste stofcontainer op veelzijdig, tot 0,9L, ontworpen voor grote oppervlakken en minder legen. Een intuïtieve stofbak die moeiteloos uit elkaar kan worden gehaald, waarbij alle drie de onderdelen eenvoudig met water afwasbaar zijn om uw apparaat dag na dag perfect schoon en in topvorm te houden.

undefined

Meerdere accessoires

Twee dweiltjes voor de Aqua-zuigmond, Mini Flex & kierenzuigmond voor alle moeilijk bereikbare plaatsen, Mini turbobrush om haar en vuil te verwijderen, meubelzuigmond, een oplaadstation om jouw apparaat gemakkelijk op te laden en op te bergen, een extra filter en twee geïntegreerde borstels voor onmiddellijke en vlekkeloze reiniging.

undefined

Kenmerken

Prestatie

Toebehoren

Veelgestelde vragen