X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger

X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger

Ref.: RH9678WO

Verkocht door : Rowenta Shop

Ervaar krachtige schoonmaakprestaties op alle oppervlakken

 • Krachtige stofzuigprestaties: Een 185 Watt aangedreven motor, voor zuigkracht wanneer jij het nodig hebt, voor snelle reiniging van vloer tot plafond. De Power Led Vision zuigmond is krachtig en geschikt voor alle typen vloeren.
 • Autonomie: De Slide-in verwisselbare 22V batterij levert een hoge en constante zuigkracht tot 45 minuten bij gebruik van de kruimelzuiger in krachtige standaard stand.
 • Flex: Het flexibele ontwerp van de buis zorgt voor tot 4 keer meer bereik* onder lage meubels zonder te hoeven bukken. Daarnaast zie je het stof nog beter dankzij de Power LED zuigmond.
Ontdek alle functies
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Een verbeterde schoonmaakervaring dankzij krachtige schoonmaakprestaties, op alle oppervlakken!

De Rowenta X-Force Flex 8.60 snoerloze steelstofzuiger vindt schoonmaken opnieuw uit door krachtige schoonmaakprestaties te combineren met de beste gebruikservaring dankzij geweldige technologieën. De 185 Watt aangedreven motor in combinatie met de Power LED Vision zuigmond zorgen voor een efficiënte en snelle schoonmaakervaring op alle vloeren. De krachtige verwisselbare batterij zorgt voor een autonomie tot 45 minuten*. Gebruik de boost trigger voor extra vermogen op het moment dat jij het nodig hebt. Nog meer comfort door de flexibele buis, waarmee je tot 4 keer meer bereik* hebt onder laag meubilair zonder te hoeven bukken. De Stop&Go stand zorgt ervoor dat de zuigmond en buis blijven staan wanneer je gebruik wilt maken van de kruimelzuiger. Ervaar het verschil met deze X-Force steelstofzuiger: Technologie voor een efficiënte en snelle schoonmaakbeurt! *bij gebruik van de kruimelzuiger in de krachtige standaard stand. **vergeleken met een niet flexibele buis onder laag meubilair.

Voordelen van X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger

Krachtige schoonmaak resultaten

Diepe reiniging dankzij krachtige technologie: Deze steelstofzuiger, aangedreven door 185 watt, zorgt voor geweldige schoonmaakresultaten van vloer tot plafond. Met zijn unieke Power LED Vision zuigmond stofzuig je alle typen vloeren efficiënt en gemakkelijk zonder dat je van zuigmond hoeft te wisselen.

undefined

Langere gebruiksduur, dankzij de verwisselbare Slide-in batterij

De 22V verwisselbare Slide-in batterij zorgt voor een hoge en constante zuigkracht tot wel 45 minuten bij gebruik van de kruimelzuiger in de krachtige standaard stand. Perfect om jouw huis te stofzuigen zonder dat je tussendoor de stofzuiger moet opladen. Wil je toch nog langer stofzuigen? Verleng dan de autonomie met de aankoop van een extra batterij*, zodat je tot wel 1 uur en 10 minuten aan één kunt stofzuigen. *Wordt apart verkocht

undefined

Flex: Tot 4 keer meer bereik* onder lage meubels

Flexibiliteit en pure zuigkracht zorgen ervoor dat elke centimeter van je huis brandschoon wordt: je bereikt alle hoeken en gaten om effectief te reinigen. Hoe laag of moeilijk te bereiken het ook is, dankzij tot 4 keer* meer bereik kan je overal bij. Daarnaast zorgt de Power LED Vision zuigmond ervoor dat het nog makkelijker wordt om op donkere plekken schoon te maken. *vergeleken met een niet flexibele buis onder laag meubilair.

undefined

Stop&Go stand

De Stop&Go stand zorgt ervoor dat de zuigmond en buis blijven staan, zodat je makkelijk gebruik kan maken van de kruimelzuiger voor het schoonmaken van andere oppervlakken dan de vloer. Ervaar het verschil met deze X-Force steelstofzuiger!

undefined

Boost trigger: Krachtige prestaties binnen handbereik

Met de gepatenteerde boost trigger van Rowenta kun je nu genieten van extra kracht binnen handbereik: Trek de knop naar je toe om extra zuigkracht te krijgen op het moment dat jij dat nodig hebt!

undefined

99% luchtfiltratie

De X-Force Flex 8.60 biedt ultieme hygiëne en filtratie en filtert tot 99% van de deeltjes met zijn allergiefilter. Hij vangt zelfs de kleine deeltjes op en blaast schone lucht uit.

undefined

Makkelijk te onderhouden

Een groot stofreservoir van 0,55L, ideaal voor elke schoonmaak sessie. Hoewel schoonmaken nou eenmaal nodig is, zorgt het ontwerp van deze stofzuiger ervoor dat het stofreservoir gemakkelijk los te koppelen is en in een oogwenk geleegd kan worden. Bovendien zijn de filter en stofcontainer geschikt om met water schoon te maken, waardoor je jouw apparaat gemakkelijk schoon kunt houden.

undefined

Handige accessoires voor onder andere huisdiereigenaren

De mini-turbobrush verwijdert gemakkelijk haar en vuil en met de kierenzuigmond maak je moeilijk bereikbare plekken schoon. De meubelzuigmond is ideaal om meubilair mee schoon te maken en met de 2 geïntegreerde borstels kun je op elk moment elk oppervlak schoonmaken. Daarnaast is er een extra filter inbegrepen.

undefined

Jouw kit X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger

Inclusief:

 • Rowenta X-Force Flex 8.60 snoerloze stofzuiger
 • Oplaadstation voor aan de muur
 • Kierenzuigmond
 • Meubelborstel
 • 2 filters
 • Mini turbobrush
undefined

Kenmerken

Prestatie

Vergelijken

Vergelijkingstool

X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger

X-Force Flex 8.60 RH9678 Steelstofzuiger

X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger

X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger

X-Force Flex 8.60 RH9638 Steelstofzuiger

X-Force Flex 8.60 RH9638 Steelstofzuiger

X-Force Flex 12.60 RH98A8 Steelstofzuiger

X-Force Flex 12.60 RH98A8 Steelstofzuiger

Belangrijkste kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*Wanneer je de kruimeldief gebruikt in de krachtige standaardstand ** Vergeleken met een niet-flexibel apparaat