X-Force Flex 8.60 Aqua RH9690 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 Aqua RH9690 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 Aqua RH9690 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 Aqua RH9690 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 Aqua RH9690 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 Aqua RH9690 Steelstofzuiger
X-Force Flex 8.60 Aqua RH9690 Steelstofzuiger

X-Force Flex 8.60 Aqua RH9690 Steelstofzuiger

Ref.: RH9690WO

Ervaar krachtige schoonmaakprestaties op alle oppervlakken

  • Krachtige stofzuigprestaties: Een 185 Watt aangedreven motor, voor zuigkracht wanneer jij het nodig hebt, voor snelle reiniging van vloer tot plafond. De Power Led Vision zuigmond is krachtig en geschikt voor alle typen vloeren.
  • Autonomie: De Slide-in verwisselbare 22V batterij levert een hoge en constante zuigkracht tot 45 minuten bij gebruik van de kruimelzuiger in krachtige standaard stand.
  • Flex: Het flexibele ontwerp van de buis zorgt voor tot 4 keer meer bereik* onder lage meubels zonder te hoeven bukken. Daarnaast zie je het stof nog beter dankzij de Power LED zuigmond.
  • Aqua zuigmond: Met de aqua zuigmond bespaar je tijd door in één beweging te stofzuigen en te dweilen.
Ontdek alle functies

Verzonden door Rowenta Shop - Verzonden door Rowenta Shop - Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Verzonden door Rowenta Accessoires - Levering binnen 4 tot 5 werkdagen. (Gratis levering voor bestellingen boven de € 50). 30 dagen gratis retourneren.

PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Een verbeterde schoonmaakervaring dankzij krachtige schoonmaakprestaties, op alle oppervlakken!

De Rowenta X-Force Flex 8.60 snoerloze steelstofzuiger vindt schoonmaken opnieuw uit door krachtige schoonmaakprestaties te combineren met de beste gebruikservaring dankzij geweldige technologieën. De 185 Watt aangedreven motor in combinatie met de Power LED Vision zuigmond zorgen voor een efficiënte en snelle schoonmaakervaring op alle vloeren. De krachtige verwisselbare batterij zorgt voor een autonomie tot 45 minuten*. Gebruik de boost trigger voor extra vermogen op het moment dat jij het nodig hebt. Een aqua zuigmond om in één beweging te stofzuigen en te dweilen. Nog meer comfort door de flexibele buis, waarmee je tot 4 keer meer bereik* hebt onder laag meubilair zonder te hoeven bukken. De Stop&Go stand zorgt ervoor dat de zuigmond en buis blijven staan wanneer je gebruik wilt maken van de kruimelzuiger. Ervaar het verschil met deze X-Force steelstofzuiger: Technologie voor een efficiënte en snelle schoonmaakbeurt! *bij gebruik van de kruimelzuiger in de krachtige standaard stand. **vergeleken met een niet flexibele buis onder laag meubilair.

undefined

Voordelen van X-Force Flex 8.60 Aqua RH9690 Steelstofzuiger

Krachtige schoonmaak resultaten

Diepe reiniging dankzij krachtige technologie: Deze steelstofzuiger, aangedreven door 185 watt, zorgt voor geweldige schoonmaakresultaten van vloer tot plafond. Met zijn unieke Power LED Vision zuigmond stofzuig je alle typen vloeren efficiënt en gemakkelijk zonder dat je van zuigmond hoeft te wisselen.

undefined

Langere gebruiksduur, dankzij de verwisselbare Slide-in batterij

De 22V verwisselbare Slide-in batterij zorgt voor een hoge en constante zuigkracht tot wel 45 minuten bij gebruik van de kruimelzuiger in de krachtige standaard stand. Perfect om jouw huis te stofzuigen zonder dat je tussendoor de stofzuiger moet opladen. Wil je toch nog langer stofzuigen? Verleng dan de autonomie met de aankoop van een extra batterij*, zodat je tot wel 1 uur en 10 minuten aan één kunt stofzuigen. *Wordt apart verkocht

undefined

Flex: Tot 4 keer meer bereik* onder lage meubels

Flexibiliteit en pure zuigkracht zorgen ervoor dat elke centimeter van je huis brandschoon wordt: je bereikt alle hoeken en gaten om effectief te reinigen. Hoe laag of moeilijk te bereiken het ook is, dankzij tot 4 keer* meer bereik kan je overal bij. Daarnaast zorgt de Power LED Vision zuigmond ervoor dat het nog makkelijker wordt om op donkere plekken schoon te maken. *vergeleken met een niet flexibele buis onder laag meubilair.

undefined

2-in-1: Tegelijkertijd stofzuigen en dweilen

Probleemloos schoonmaken met een tijdbesparend Aqua zuigmond waarmee je in één beweging kunt stofzuigen en dweilen, voor maximaal gemak.

undefined

Stop&Go stand

De Stop&Go stand zorgt ervoor dat de zuigmond en buis blijven staan, zodat je makkelijk gebruik kan maken van de kruimelzuiger voor het schoonmaken van andere oppervlakken dan de vloer. Ervaar het verschil met deze X-Force steelstofzuiger!

undefined

99% luchtfiltratie

De X-Force Flex 8.60 biedt ultieme hygiëne en filtratie en filtert tot 99% van de deeltjes met zijn allergiefilter. Hij vangt zelfs de kleine deeltjes op en blaast schone lucht uit.

undefined

Makkelijk te onderhouden

Een groot stofreservoir van 0,55L, ideaal voor elke schoonmaak sessie. Hoewel schoonmaken nou eenmaal nodig is, zorgt het ontwerp van deze stofzuiger ervoor dat het stofreservoir gemakkelijk los te koppelen is en in een oogwenk geleegd kan worden. Bovendien zijn de filter en stofcontainer geschikt om met water schoon te maken, waardoor je jouw apparaat gemakkelijk schoon kunt houden.

undefined

Kenmerken

Prestatie

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*Bij gebruik van de kruimelzuiger, op krachtige standaard stand ** Vergeleken met een niet-flexibele stofzuiger