X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger
X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger
X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger
X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger
X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger
X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger
X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger

X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger

Ref.: RH9958WO

Een extreem krachtige schoonmaakervaring, voor al jouw behoeften!

 • Indrukwekkende en krachtige stofzuigprestaties: Met zijn DigitalForce-motor levert de stofzuiger een zuigkracht tot wel 200 AirWatt voor een grondige reiniging overal in huis.
 • Autonomie: De Slide-in verwisselbare batterij (9-cell/32,4V) levert een hoge en constante zuigkracht tot wel 1 uur en 10 minuten bij gebruik van de kruimelzuiger in krachtige Eco-stand.
 • Efficiëntie binnen handbereik: Een controle display om de resterende autonomie per minuut te zien en de zuigkracht te bedienen, met 4 verschillende standen plus een boost trigger.
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Ongelofelijke prestaties gecombineerd met een geweldige gebruikservaring

De Rowenta X-Force Flex 14.60 snoerloze steelstofzuiger vindt schoonmaken opnieuw uit door krachtige schoonmaakprestaties te combineren met de beste gebruikservaring dankzij geweldige technologieën. De unieke DigitalForce-motor zorgt voor een zuigkracht tot wel 200 AirWatt voor geweldige prestaties en resultaten. De krachtige verwisselbare batterij zorgt voor een autonomie tot 1 uur en 10 minuten*, zodat je gemakkelijk je hele huis kunt stofzuiger zonder tussendoor te hoeven opladen. Bedien de stofzuiger snel en gemakkelijk met het controle display en de boost trigger; Bekijk live de autonomie per minuut en stel gemakkelijk in op welk van de 5 standen jij wilt stofzuigen. De perfecte tools om jouw schoonmaaksessie te optimaliseren! Nog meer comfort door de flexibele buis, waarmee je tot 4 keer meer bereik** hebt onder laag meubilair zonder te hoeven bukken. Ervaar het verschil met deze X-Force Flex 14.60 steelstofzuiger: Technologie voor een efficiënte en snelle schoonmaakbeurt! *bij gebruik van de kruimelzuiger in de krachtige Eco-stand **vergeleken met een steelstofzuiger die niet een flexibele buis heeft

undefined

Voordelen van X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger

DigitalForce motor voor krachtige schoonmaak sessies

Diepe reiniging dankzij de nieuwe DigitalForce motor: deze optimaliseert de zuigkracht en levert een zuigkracht tot wel 200 AirWatt, om grondig het hele huis te reinigen.

undefined

Langere gebruiksduur, dankzij de verwisselbare Slide-in batterij

De verwisselbare Slide-in batterij (9-cell/32,4V) zorgt voor een hoge en constante zuigkracht tot wel 1 uur en 10 minuten bij gebruik van de kruimelzuiger in de krachtige eco-stand. Perfect om jouw huis in één keer te stofzuigen zonder dat je tussendoor de stofzuiger moet opladen. Je kan de batterij gemakkelijk uitnemen en binnen 3 uur is deze weer opgeladen.

undefined

Digitaal controle display: bepaal de zuigkracht

Het controle display geeft live de resterende looptijd in minuten of in % weer, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Pas de 5 verschillende standen voor zuigkracht aan jouw behoeften aan, voor een efficiëntere schoonmaaksessie, overal in jouw huis: van de Surface-stand voor het stofzuigen van meubels tot de Boost-stand, voor uitzonderlijke kracht.

undefined

Flex: Tot 4 keer* meer bereik onder lage meubels

Flexibiliteit en pure zuigkracht zorgen ervoor dat elke centimeter van je huis brandschoon wordt: je bereikt alle hoeken en gaten om effectief te reinigen. Hoe laag of moeilijk te bereiken het ook is, dankzij tot 4 keer* meer bereik kan je overal bij. Daarnaast zorgt de Power LED Vision zuigmond ervoor dat het nog makkelijker wordt om op donkere plekken stof op te sporen. *vergeleken met een steelstofzuiger die niet een flexibele buis heeft

undefined

Boost trigger: Krachtige prestaties binnen handbereik

Met de gepatenteerde boost trigger van Rowenta kun je nu genieten van extra kracht binnen handbereik: Trek de knop naar je toe om extra zuigkracht te krijgen op het moment dat jij dat nodig hebt!

undefined

Deep Power LED Vision zuigmond: Stofzuig op harde vloeren en tapijt, ongeacht de grootte van het vuil

Maak elk oppervlak schoon: van harde vloeren tot tapijt en vloerkleden dankzij de nieuwe unieke Deep Power LED Vision zuigmond, die ook in staat is om grotere stukken zoals cornflakes of pinda's op te zuigen.

undefined

99,9% filtratie: schone lucht

De X-Force Flex 14.60 biedt ultieme hygiëne en filtratie en filtert tot wel 99,9% van de deeltjes. Hij vangt zelfs de kleinste stofdeeltjes op en blaast schone lucht uit.

undefined

Makkelijk te onderhouden

Het grootste stofreservoir van Rowenta's steelstofzuigers vind je bij deze stofzuiger. Het 0,9L stofreservoir zorgt ervoor dat je grote oppervlakken kunt stofzuigen en minder vaak hoeft te legen. Een intuïtieve stofbak die moeiteloos uit elkaar te halen is, waarbij alle drie de onderdelen eenvoudig met water kunnen worden gewassen om jouw apparaat dag in dag uit perfect schoon en in topvorm te houden.

undefined

Handige accessoires voor onder andere huisdiereigenaren

De mini-turbobrush verwijdert gemakkelijk haar en vuil en met de kierenzuigmond maak je moeilijk bereikbare plekken schoon. De meubelzuigmond is ideaal om meubilair mee schoon te maken. Het oplaadstation zorgt ervoor dat je gemakkelijk jouw stofzuiger kunt opbergen en opladen, de 2 geïntegreerde borstels zorgen dat je op elk moment elk oppervlak kunt stofzuigen en er wordt een extra filter bijgeleverd.

undefined

Jouw kit X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger

 • Rowenta X-Force Flex 14.60 snoerloze steelstofzuiger
 • Kierenzuigmond
 • Meubelborstel
 • Mini turbobrush met led
 • 2 filters
undefined

Kenmerken

Prestatie

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*wanneer je de kruimeldief gebruikt in de krachtige Eco-stand