Ultimate Experience CV9820 Föhn
Ultimate Experience CV9820 Föhn
Ultimate Experience CV9820 Föhn
Ultimate Experience CV9820 Föhn
Ultimate Experience CV9820 Föhn
Ultimate Experience CV9820 Föhn
Ultimate Experience CV9820 Föhn
Ultimate Experience CV9820 Föhn

Ultimate Experience CV9820 Föhn

Ref.: CV9820F0

Voor haar dat tot in de puntjes is verzorgd

  • Beschermt het haar: Een premium föhn, met Air-To-Care Technologie, voor tweevoudige ionische werking die helpt het haar te beschermen tegen stof en vervuiling, terwijl de natuurlijke schoonheid van het haar wordt verbeterd.
  • Geïntegreerde accessoires: Het exclusieve Switch & Style Systeem houdt geïntegreerde functies altijd binnen handbereik, zodat je in een enkele klik van drogen naar stylen kunt overschakelen.
  • Langdurige prestaties: Een uiterst duurzame BLDC-motor van professionele kwaliteit , voor een föhn die dag in, dag uit presteert.
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Ultimate Experience föhn: Geweldige verzorging

De Rowenta Ultimate Experience föhn verzekert een buitengewone verzorging en schitterende resultaten, met al het gemak en weergaloze prestaties van een premium föhn. Nieuwe Air-To-Care Technologie biedt dubbele ionenverzorging om te helpen beschermen tegen stof en vervuiling, terwijl de natuurlijke schoonheid van je haar een boost krijgt en een langdurige glans gegarandeerd is. Het exclusieve Switch & Style Systeem houdt ingebouwde functies altijd binnen handbereik, zodat je in een enkele klik van drogen naar stylen kunt gaan. Ontdek de perfecte mix van verzorging en prestaties: drie snelheids/temperatuurinstellingen om de luchtstroom en de warmte aan te passen aan het haartype, verbeterde ergonomie voor buitengewoon comfort en de koude luchtstoot zorgt voor de perfecte finishing touch voor langdurige resultaten. Trakteer jezelf op ultiem föhnen, dag in, dag uit.

Voordelen van Ultimate Experience CV9820 Föhn

Ultieme bescherming en geweldige resultaten

Ontdek een premium föhn die lucht omzet in verzorging, met de dubbele ionen activatie van de Air-To-Care Technologie: positieve ionen helpen het natuurlijke evenwicht van je haar te herstellen, beschermen tegen stof en vervuiling, terwijl negatieve ionen de statische werking en het pluizenvan het haar beperken voor gladde, soepele resultaten. Klinisch bewezen* voor langdurig stralend haar**.

undefined

Stylen was nog nooit zo eenvoudig

Ga van drogen naar stylen in een enkele klik met het Switch & Style Systeem, met geïntegreerde accessoires voor een ongeëvenaarde styling-ervaring.

undefined

Indrukwekkende, langdurige prestaties

Een uiterst duurzame BLDC-motor verzekert zeer efficiënt drogen en langdurige prestaties volgens compromisloze kwaliteitsnormen.

undefined

Optimale stylingcontrole

Volledige controle over je haarstyling is binnen handbereik. Dankzij de 3 temperatuur- en snelheidsinstellingen kun je de luchtstroom en temperatuur tijdens het drogen aanpassen. De gemakkelijk te gebruiken instelling onthoudt een specifieke luchtstroom en de temperatuurinstelling van de laatste keer dat de föhn werd gebruikt, voor sneller drogen en ultieme precisie.

undefined

Langdurige stijl

De premium koude luchtstoot verschaft een constante koele lucht om je kapsel een finishing touch te geven aan het eind van het föhnen voor langdurige resultaten en een geweldige stijl.

undefined

Slimme technologie

Geavanceerde technologie voor dagelijks slimmer en gemakkelijker drogen, met de Smart Memory-functie die de exacte instellingen van de laatste keer dat je de föhn hebt gebruikt onthoudt.

undefined

Verbeterde ergonomie

Een ongekend hoog comfortniveau, met geavanceerde ergonomie en een compact en lichtgewicht, gemakkelijk te gebruiken styling tool.

undefined

Eenvoudig schoon te maken

Het afneembare raster maakt het eenvoudig om je föhn schoon te maken en te onderhouden voor langdurige prestaties en uitstekend gebruiksgemak.

undefined

Kenmerken

Veelgestelde vragen

* Externe laboratoriumtest, 30 vrouwen, Frankrijk, 2019.

** Vergeleken met een standaard ionische föhn van de fabrikant.