Infini Pro CV8740 Föhn
Infini Pro CV8740 Föhn
Infini Pro CV8740 Föhn

Infini Pro CV8740 Föhn

Ref.: CV8740F0

Verkocht door : Rowenta Shop

Föhn je haar met professionele kwaliteit voor gezonde glanzende resultaten

 • Elke dag snelle resultaten: een krachtige motor van 2200 W levert lucht met hoge snelheid voor ultrasnel drogen
 • Uitzonderlijke glans: het ionische effect en onze exclusieve Cashmere Keratin-coating om statische elektriciteit te verminderen en het haar te versterken met een stralende glans
 • Totale verzorging: de Advanced Care-instelling levert de ideale temperatuur om de natuurlijke schoonheid van het haar te behouden
Ontdek alle functies
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaarheid

30 dagen retourbeleid

1-2 werkdagen levering

Infini Pro Föhn: duurzaamheid en totale verzorging

Met een zeer duurzame AC-motor voor jarenlange langdurige prestaties, biedt de Rowenta Infini Pro föhn ultrasnelle resultaten met totale zorg. Ervaar de uitzonderlijke droogkracht van 2200 W in combinatie met een professionele AC-motor voor geweldige prestaties. De Advanced Care-instelling voorkomt oververhitting, voor volledig beschermd en gezond haar. De exclusieve Cashmere Keratin-coating in combinatie met de ionengenerator vermindert kroezen voor glad, handelbaar haar met een stralende glans. Twee concentrators zorgen voor onberispelijke resultaten, met een ultradunne concentrator van 6 mm voor een zeer gestructureerde blow-out en een dunne concentrator van 8 mm voor een natuurlijke look met extra volume. Met de echte koude luchtstoot om het kapsel op zijn plaats te houden voor langdurige resultaten, is Infini Pro de perfecte föhn voor dagelijks gebruik.

undefined

Voordelen van Infini Pro CV8740 Föhn

Ionengenerator voor stralende glans

De kroesverminderende voordelen van de ionengenerator komen samen met Rowenta's exclusieve Cashmere Keratine-coating - met keratine, een essentieel pro-eiwitbestanddeel van het haar dat verantwoordelijk is voor kracht en elasticiteit - om glad, handelbaar haar te produceren met een stralende glans.< /p>

undefined

Professionele AC-motor voor langdurige prestaties

Ontdek prestaties die zijn gebouwd om lang mee te gaan, met een zeer duurzame professionele AC-motor die jarenlang langdurige prestaties garandeert.

undefined

Hoge snelheid voor snelle droogresultaten

De krachtige prestaties van een motor van 2200 W zorgen voor lucht met hoge snelheid voor snelle resultaten, waardoor het drogen elke dag gemakkelijker en sneller gaat.

undefined

Geavanceerde zorg zonder oververhitting

De Advanced Care-functie bevordert gezond haar met ultieme glans door de ideale droogtemperatuur in te stellen om de natuurlijke schoonheid van je haar te beschermen en te behouden.

undefined

Twee concentrators voor perfecte resultaten

Voor een glamoureuze styling tot in het laatste detail, biedt een ultradunne 6 mm-concentrator een zeer gestructureerde blow-out, terwijl de 8 mm-concentrator een volledig natuurlijke look met extra volume produceert.

undefined

Accessoire voor volume

De accessoire helpt je om perfecte krullen te vormen en maximaal volume te bereiken, terwijl je je haar een gezondere en rijkere föhnervaring geeft.

undefined

Koude luchtstoot

De cold-air shot-functie houdt het kapsel op zijn plaats aan het einde van de föhnsessie voor langdurige resultaten en een prachtige stijl.

undefined

Extra lang snoer voor bewegingsvrijheid

Een extra lang netsnoer van 1,8 m zorgt voor meer bewegingsvrijheid, voor eenvoudigere en comfortabelere stylingsessies.

undefined

Kenmerken

Vergelijken

Vergelijkingstool

Infini Pro CV8740 Föhn

Infini Pro CV8740 Föhn
Ultimate Experience CV9820 Föhn

Ultimate Experience Scalpe Care CV9240 Föhn

Ultimate Experience Scalpe Care CV9240 Föhn
Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist CV888L Föhn

Belangrijkste kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen