Aqua Boost HU4020 Luchtbevochtiger
Aqua Boost HU4020 Luchtbevochtiger
Aqua Boost HU4020 Luchtbevochtiger
Aqua Boost HU4020 Luchtbevochtiger
Aqua Boost HU4020 Luchtbevochtiger
Aqua Boost HU4020 Luchtbevochtiger

Aqua Boost HU4020 Luchtbevochtiger

Ref.: HU4020F0

Verkocht door : Rowenta Shop

Slimme luchtbevochtiging gedurende dag en nacht

 • Kindvriendelijk: Het grote waterreservoir met een inhoud van 2,5 liter biedt een looptijd tot 12 uur. In combinatie met een ultra stil ontwerp (30 dB(A)) op minimale snelheid en koude nevel, zorgt het voor een perfecte nachtrust voor je kind.
 • Krachtige bevochtiging: De krachtige neveluitstoot van 380 ml/uur zorgt voor een snelle bevochtiging, terwijl de 360 ° richtbare luchtuitlaten voor een gelijkmatige werking in de kamer zorgen. Hierdoor is hij geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes, tot wel 50 m2.
 • Slimme bevochtiging: Er zijn 3 modi beschikbaar om het vochtigheidsniveau te beheren: automatische comfortmodus (optimale vochtigheidsgraad volgens het temperatuurniveau van de kamer), nachtmodus en handmatige modus (vochtigheidsgraad van 30% tot 70%).
Ontdek alle functies
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Rowenta Aqua Boost: Perfecte luchtvochtigheid voor in huis

Als het om droge lucht in huis gaat, heeft Rowenta de oplossing: de nieuwe Aqua Boost luchtbevochtiger. De sterke nevelafgifte in combinatie met de 360 ° luchtuitlaten zorgen voor een snelle en homogene bevochtiging om in een mum van tijd de gewenste luchtvochtigheid in huis te bereiken. De nieuwe top filler zorgt ervoor dat je het apparaat in één keer kan vullen en zorgt voor gemakkelijk onderhoud. De antibacteriële werking zorgt ervoor dat 99,9% van de bacteriën in de waterdruppels worden gedood * - wat zorgt voor een schonere nevel. Deze luchtbevochtiger voor thuis biedt een bereik tot wel 50 m2 en beschikt zelfs over een slimme vochtigheidsregeling die automatisch het optimale luchtvochtigheidsniveau handhaaft - een perfecte oplossing voor een kinder- of babykamer. En last but not least: het ultrastille ontwerp en de hoge autonomie zorgen voor een krachtige luchtbevochtiging gedurende de hele nacht, zonder er wakker van te worden!

undefined

Voordelen van Aqua Boost HU4020 Luchtbevochtiger

Kindvriendelijk 

Het grote waterreservoir met een inhoud van 2,5 liter biedt een looptijd tot 12 uur. In combinatie met een ultra stil ontwerp (30 dB(A)) op minimale snelheid en koude nevel, zorgt het voor een perfecte nachtrust voor je kind.

undefined

Krachtige en snelle bevochtiging

De krachtige neveluitstoot van 380 ml/uur zorgt voor een snelle bevochtiging, terwijl de 360 ° richtbare luchtuitlaten voor een gelijkmatige werking in de kamer zorgen. Hierdoor is hij geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes, tot wel 50 m2.

undefined

Slimme bevochtiging met warme en koude nevel

3 modi beschikbaar om het luchtvochtigheidsniveau naar eigen inzicht te beheren:

- Automatische comfortmodus: handhaaft automatisch de optimale luchtvochtigheidsgraad in overeenstemming met het temperatuurniveau van de kamer.

- Nachtmodus: verlaagt de lichtintensiteit van het scherm voor een ongestoorde nacht, terwijl het product nog steeds naar wens kan worden ingesteld.

- Handmatige modus: selecteer handmatig het vochtigheidsdoel (van 30% tot 70%, met de continue modus beschikbaar).

undefined

Schone nevel

De warme nevelfunctie doodt 99,9% van de bacteriën in de waterdruppels *, wat zorgt voor een zuivere nevelverspreiding en totale gemoedsrust voor jou en je gezin.

undefined

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

In tegenstelling tot de meeste luchtbevochtigers op de markt, is de Aqua Boost uitgerust met een vulopening aan d bovenkant. Giet het water direct erin en hij is in één keer probleemloos gevuld!

De watertank is gemakkelijk toegankelijk om schoon te maken.

undefined

Handige features

Deze luchtbevochtiger is voorzien van een digitaal LED-display, een hygrometer, een timer (tot 12 uur) met automatische uitschakeling en geïntegreerde handvatten voor gebruiksgemak.

undefined

Kenmerken

Technologie

Toebehoren

Veelgestelde vragen

* Bestrijdt de groei van ziektekiemen in het waterreservoir van het apparaat, verwijdert tot 99,9% van de Escherichia Coli en Staphylococcus Aureus-bacteriën die de meeste bacteriën vertegenwoordigen waarvan bekend is dat ze bestaan na 30 minuten gebruik van een warme nevelpositie - onder normale omstandigheden van gebruik. Tests uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.