ROWENTA Hot Air Brush CF7830

Hot Air Brush CF7830
Voor perfect droog haar en schitterende kapsels

VOOR PERFECT DROOG HAAR EN SCHITTERENDE KAPSELS

De haardroger van Rowenta combineert elke stijl met perfecte resultaten. Onmisbaar voor het stylen van het haar. Met de vijf accessoires worden alle kapsels mogelijk. Met een vermogen van 1200 W creëer je een snel resultaat. Het ionische effect wordt gecombineerd met een Kasjmier Keratine-coating voor zacht haar met een stralende glans.

Artikelnummer : CF7830F0

€ 51.951 EUR 51.95
1. Consumentenadviesprijs

GLAMOUREUZE LOOKS EN PERFECTE STYLING

De Rowenta krulborstel combineert een perfect droogvermogen met eindeloos stylen. Het vermogen van 1200 W garandeert een snel en efficiënt resultaat. Dankzij de verschillende standen en de bijbehorende, vijfdelige accessoireset, voorziet dit onmisbare stylingproduct elk haartype van de perfecte look. De keramische borstel van 38 mm droogt het haar snel. Met de clip wordt nat haar steil gedroogd, terwijl het zijn volume behoudt. De volumizer, kam en concentrator maken nog veel meer kapsels mogelijk. De ionen-functie zorgt er samen met de Kasjmier Keratine-coating en arganolie voor het dat het haar glad, beheersbaar en glanzend blijft. De twee standen voor temperatuur en snelheid, en de koude luchtstand garanderen dat het kapsel lang in model blijft.

Technische specificaties / vergelijking

Vermogen 1200  W
1000  W
Snelheid / Temperatuurinstellingen 2  
2  
Koude luchtstoot    
   
Coating Cashmere Keratin  
Cashmere Keratin  
Functies Verwarmen en blazen  
Verwarmen, blazen en draaien  
Soorten borstelharen Synthetisch  
Natuurlijk  
Vrijgavefunctie krullen N.v.t.  
N.v.t.
Diameter van de cilinder (mm) 38  mm
40-55  mm
Verschillende diameters N.v.t.  
   
Vorm Rond  
Rond  
Regelbare krultijd NO  
N.v.t.
Automatische rotatie    
   
Accessoires 1: Ceramic brush and Straightening brush  
N.v.t.
Accessoires 2: Root lifter  
N.v.t.
Accessoires 3: Comb head & Concentrator  
N.v.t.
Ionengenerator    
   
Ophangoog    
   
Voltage (V) 220-240  V
220-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1.8  m
1.8  m
360°-snoer    
N.v.t.
Kleur snow white & cinnamon pink metal  
Metal cinnamon pink & White & Aluminium  

Documentatie

FAQ

Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Om brandwonden te vermijden, kun je dit het best doen wanneer het apparaat koud is. Druk op de 'lipjes' op de zijkant van de platen en schuif ze eruit. Wanneer je de platen er weer insteekt, schuif je ze zo ver mogelijk. Controleer of ze goed vastzitten zodat ze niet loskomen.
Gebruik altijd hetzelfde deel van het apparaat wanneer je de haarlokken er rond draait. Probeer niet de hele lengte te gebruiken. Houd het koude uiteinde vast met je vrije hand.
De cilinders van de krultang worden tijdens gebruik heel heet. Wees dus voorzichtig: vermijd contact met de huid en zorg ervoor dat het snoer nooit in contact komt met de hete onderdelen van het apparaat.
Als je eenmaal de gewenste instelling hebt geselecteerd, zul je nog 1 of 2 minuten moeten wachten voordat het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt.
Gebruik de grote borstel voor algemeen stylen en de kleine borstel voor finishing touches (sterkere krullen, naar binnen of naar buiten).
Je haar moet schoon, droog en ontklit zijn, anders kun je het beschadigen.
Trek de stekker altijd uit het stopcontact en laat het apparaat in zijn veiligheidsstand afkoelen. Als het helemaal koud is, veeg je de cilinder af met een vochtige doek. Opgelet, er mag geen water of andere vloeistof in de handgreep komen!
Een Categorie I-apparaat moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-apparaat hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Nee. Gebruik geen chemische haarproducten. Breng deze aan nadat het haar volledig afgekoeld is en de sessie voorbij is na het stylen. Gebruik het apparaat ook niet op synthetisch haar zoals extensions of pruiken.
Ja. Leg het haar aan de wortel tussen de lepel en cilinder, en sluit de lepel om het haar zo vast te klemmen. Schuif de krultang voorzichtig naar de haarpunt om zo glad, steil haar te krijgen.
Ja. Wikkel het haar rond het apparaat en wacht ongeveer 20 seconden voor u de lok loslaat. Herhaal dit over het hele haar. Borstel het haar pas als het volledig afgekoeld is om een meer natuurlijke gegolfde look te krijgen.
Gebruik lokken die niet breder zijn dan 2-3 cm.