ROWENTA Precious Curls CF3460 Krultang

Precious Curls CF3460 Krultang
Prachtige, verzorgde krullen voor ieder haartype.

FANTASTISCHE KRULLEN, OPTIMAAL BESCHERMD HAAR

Premium Care Precious Curls krultang: nog nooit waren prachtige krullen en beschermd haar zo gemakkelijk. De innovatieve functies maken stylen gemakkelijk: instellingen voor elk haartype, een timer die oververhitting van je haar voorkomt, en een exclusieve Kasjmier Keratine-coating met arganolie voor perfect gekruld haar.

Artikelnummer : CF3460F0

€ 48,991 EUR 48.99
1. Consumentenadviesprijs

ULTIEME VERZORGING EN SCHITTERENDE KRULLEN

Voor perfecte krullen. Premium Care Precious Curls biedt eindeloze stylingmogelijkheden en optimale verzorging. 3 Care-programma's maken voor elk haartype de ideale combinatie en krultijd mogelijk voor schitterende, gezonde krullen. Snel en gemakkelijk krullen terwijl het haar optimaal beschermd blijft. 3 tijdsinstellingen maken elke look mogelijk: van golvende, losse krullen, tot stevige, springerige krullen. De exclusieve Kasjmier Keratine-coating met arganolie en de ingebouwde timer voor de krultijd zorgen voor prachtige krullen zonder risico op oververhitting. De temperatuur wordt nauwkeurig aangegeven op het lcd-scherm. Premium Care Precious Curls: de perfecte krulset voor ultieme verzorging en een schitterend resultaat.

Technische specificaties / vergelijking

RESULTAAT/ GEBRUIK
Temperatuurinstellingen 8  
8  
Coating Cashmere Keratin  
Cashmere Keratin  
Functies Krullen  
Krullen  
Diameter van de cilinder (mm) 25  mm
25  mm
Vorm Rond  
Rond  
Regelbare krultijd Yes  
5s / 8s / 10s  
Regelbare temperatuur (°C) 130-200  °C
130°C to 200  °C
BESCHERMING VAN HET HAAR EN ERGONOMIE
Doeltreffend bij lage temperatuur    
N.v.t.
Temperatuurinstellingen naargelang het haartype    
N.v.t.
Cooltip    
   
Temperatuurinstelling "Respect"    
   
Stoomfunctie    
   
ERGONOMIE/GEBRUIKSCOMFORT
Automatische uitschakeling YES  
YES  
Display Lcd  
Lcd  
Verwarmingsindicator    
   
Opwarmtijd 45  s
45  s
Ophangoog    
N.v.t.
Vergrendeling voor instellingen    
N.v.t.
Geïntegreerde timer Automatisch  
Automatisch  
Geluidssignaal "krullen gereed"    
   
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Voltage (V) 110-240  V
110-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1.8  m
1,8  m
360°-snoer    
   
Type verwarmingselement Aluminium  
N.v.t.
Kleur Snow white & metal cinnamon pink  
White and metalized pink  
Type stekker EUR  
N.v.t.
Curling    
N.v.t.
Tight curl    
   
Curl    
   
Loose curl    
   
Wave    
   

Documentatie

FAQ

Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Om brandwonden te vermijden, kun je dit het best doen wanneer het apparaat koud is. Druk op de 'lipjes' op de zijkant van de platen en schuif ze eruit. Wanneer je de platen er weer insteekt, schuif je ze zo ver mogelijk. Controleer of ze goed vastzitten zodat ze niet loskomen.
Gebruik altijd hetzelfde deel van het apparaat wanneer je de haarlokken er rond draait. Probeer niet de hele lengte te gebruiken. Houd het koude uiteinde vast met je vrije hand.
De cilinders van de krultang worden tijdens gebruik heel heet. Wees dus voorzichtig: vermijd contact met de huid en zorg ervoor dat het snoer nooit in contact komt met de hete onderdelen van het apparaat.
Als je eenmaal de gewenste instelling hebt geselecteerd, zul je nog 1 of 2 minuten moeten wachten voordat het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt.
Gebruik de grote borstel voor algemeen stylen en de kleine borstel voor finishing touches (sterkere krullen, naar binnen of naar buiten).
Je haar moet schoon, droog en ontklit zijn, anders kun je het beschadigen.
Trek de stekker altijd uit het stopcontact en laat het apparaat in zijn veiligheidsstand afkoelen. Als het helemaal koud is, veeg je de cilinder af met een vochtige doek. Opgelet, er mag geen water of andere vloeistof in de handgreep komen!
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Nee. Gebruik geen chemische haarproducten. Breng deze aan nadat het haar volledig afgekoeld is en de sessie voorbij is na het stylen. Gebruik het apparaat ook niet op synthetisch haar zoals extensions of pruiken.
Ja. Leg het haar aan de wortel tussen de lepel en cilinder, en sluit de lepel om het haar zo vast te klemmen. Schuif de krultang voorzichtig naar de haarpunt om zo glad, steil haar te krijgen.
Ja. Wikkel het haar rond het apparaat en wacht ongeveer 20 seconden voor u de lok loslaat. Herhaal dit over het hele haar. Borstel het haar pas als het volledig afgekoeld is om een meer natuurlijke gegolfde look te krijgen.
Gebruik lokken die niet breder zijn dan 2-3 cm.