ROWENTA PREMIUM CARE STEAM CF3810 STOOMKRULTANG

PREMIUM CARE STEAM CF3810 STOOMKRULTANG
Krullen met zichtbaar meer veerkracht en het behoud van gezond haar.

Rowenta Premium Care stoomkrultang: veerkrachtige krullen met behoudt van gezond haar. Met de Premium Care stoomkrultang van Rowenta krijg je veerkrachtige en soepele krullen in een handomdraai. De hydraboost technologie garandeert een geleidelijke en constante stoomverspreiding over de volledige haarlengte, zodat de natuurlijke hydratatie van het haar tot 98%* wordt behouden. Het haar is gezonder en de krullen zijn mooier dan ooit tevoren. * bij 170°C / 10s met stoom

Artikelnummer : CF3810F0

€ 65,991 EUR 65.99
1. Consumentenadviesprijs

* bij 170°C / 10s met stoom.

Veerkrachtige en gezonde krullen

De Premium Care stoomkrultang van Rowenta zorgt voor veerkrachtige krullen en gezond haar. Dankzij de Hydraboost technologie en een timer die de krultijd bijhoudt voor perfecte krullen zonder risico op oververhitting, terwijl de natuurlijke hydratatie van het haar behouden blijft*. De Premium Care stoomkrultang beschikt over drie krultijden (5 s/8 s/10 s) afhankelijk van haartype en gewenst resultaat: kortere krultijd voor losse krullen, langere krultijd voor stevige krullen. De krultang is uitgevoerd met een exclusieve cashmere keratin en arganolie coating, een LCD-scherm en biedt 8 temperatuurinstellingen. De doorsnede van de krultang is 25 mm en zorgt voor natuurlijke ogende krullen. De krultang heeft een automatische veiligheidsuitschakeling als het gedurende een uur niet is gebruikt en een korte opwarmtijd van slechts 45 seconden.  

Technische specificaties / vergelijking

RESULTAAT/ GEBRUIK
Temperatuurinstellingen 8  
8  
Coating Cashmere Keratin  
Cashmere Keratin  
Functies Krullen  
Krullen  
Diameter van de cilinder (mm) 25  mm
25  mm
Vorm Rond  
Rond  
Regelbare krultijd 5s / 8s / 10s  
Yes  
Regelbare temperatuur (°C) 130°C to 200  °C
130-200  °C
BESCHERMING VAN HET HAAR EN ERGONOMIE
Cooltip    
   
Temperatuurinstelling "Respect"    
   
Stoomfunctie    
   
ERGONOMIE/GEBRUIKSCOMFORT
Automatische uitschakeling YES  
YES  
Display Lcd  
Lcd  
Verwarmingsindicator    
   
Opwarmtijd 45  s
45  s
Geïntegreerde timer Automatisch  
Automatisch  
Geluidssignaal "krullen gereed"    
   
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Voltage (V) 110-240  V
110-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1,8  m
1.8  m
360°-snoer    
   
Kleur White and metalized pink  
Snow white & metal cinnamon pink  
Tight curl    
   
Curl    
   
Loose curl    
   
Wave    
   

Documentatie

FAQ

Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Om brandwonden te vermijden, kun je dit het best doen wanneer het apparaat koud is. Druk op de 'lipjes' op de zijkant van de platen en schuif ze eruit. Wanneer je de platen er weer insteekt, schuif je ze zo ver mogelijk. Controleer of ze goed vastzitten zodat ze niet loskomen.
Gebruik altijd hetzelfde deel van het apparaat wanneer je de haarlokken er rond draait. Probeer niet de hele lengte te gebruiken. Houd het koude uiteinde vast met je vrije hand.
De cilinders van de krultang worden tijdens gebruik heel heet. Wees dus voorzichtig: vermijd contact met de huid en zorg ervoor dat het snoer nooit in contact komt met de hete onderdelen van het apparaat.
Als je eenmaal de gewenste instelling hebt geselecteerd, zul je nog 1 of 2 minuten moeten wachten voordat het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt.
Gebruik de grote borstel voor algemeen stylen en de kleine borstel voor finishing touches (sterkere krullen, naar binnen of naar buiten).
Je haar moet schoon, droog en ontklit zijn, anders kun je het beschadigen.
Trek de stekker altijd uit het stopcontact en laat het apparaat in zijn veiligheidsstand afkoelen. Als het helemaal koud is, veeg je de cilinder af met een vochtige doek. Opgelet, er mag geen water of andere vloeistof in de handgreep komen!
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Nee. Gebruik geen chemische haarproducten. Breng deze aan nadat het haar volledig afgekoeld is en de sessie voorbij is na het stylen. Gebruik het apparaat ook niet op synthetisch haar zoals extensions of pruiken.
Ja. Leg het haar aan de wortel tussen de lepel en cilinder, en sluit de lepel om het haar zo vast te klemmen. Schuif de krultang voorzichtig naar de haarpunt om zo glad, steil haar te krijgen.
Ja. Wikkel het haar rond het apparaat en wacht ongeveer 20 seconden voor u de lok loslaat. Herhaal dit over het hele haar. Borstel het haar pas als het volledig afgekoeld is om een meer natuurlijke gegolfde look te krijgen.
Gebruik lokken die niet breder zijn dan 2-3 cm.