ROWENTA FOR ELITE Fashion Stylist CF4512 3-in-1 multistyler

Fashion Stylist CF4512 3-in-1 multistyler
Eén apparaat, oneindig veel verschillende looks

Fashion Stylist is het antwoord op al je hairstyling-behoeftes! Het is een stijltang, een krultang en wafeltang in één. De Fashion Stylist past zich aan waar jij zin in hebt, voor perfecte en trendvolgende looks. De Fashion Stylist is eenvoudig in gebruik, uitgerust met een ionengenerator voor gladde en glanzende resultaten, voorzien van een keramische coating zodat je makkelijk door het haar kunt glijden en heeft een mooie afwerking.

Artikelnummer : CF4512F0

€ 48,951 EUR 48.95
1. Consumentenadviesprijs

Rowenta Fashion Stylist Multistyler: Stijltang , krultang en wafeltang: eindeloze looks in één multistyler!

Laat je individuele stijl de vrije loop met de Fashion Stylist Multistyler! Een stijltang, krultang en wafeltang in één: je hebt vanaf nu nog maar één apparaat nodig voor meerdere trendy stijlen. De multistyler past zich aan aan jouw wensen met 2 geïntegreerde kammen voor het effectief steilen van je haar, een grote diameter van 35 mm voor losse krullen en een wafeltang. Een ionengenerator vermindert statische elektriciteit en houdt je haar pluisvrij voor gladde, glanzende resultaten. De keramische coating zorgt voor een perfect glijvermogen en een zijdezachte afwerking. Twee temperatuurinstellingen maken een goede behandeling voor elk haartype mogelijk. Een 360°-draaibaar snoer en praktische functies zorgen voor eenvoudig gebruik en maken de multistyler gemakkelijk om op te bergen.

Technische specificaties / vergelijking

RESULTAAT/ GEBRUIK
Vermogen 66  
46  
Temperatuurinstellingen 2  
1  
Snelheid / Temperatuurinstellingen 2  
1  
Coating Keramisch  
Keramisch/toermalijn  
Functies Multistyling  
Multistyling  
Vrijgavefunctie krullen N.v.t.  
   
Diameter van de cilinder (mm) 35  mm
16 en 32  mm
Verschillende diameters    
   
Vorm Rond  
Rond  
Automatische rotatie N.v.t.  
   
Regelbare temperatuur (°C) 170/200  °C
180  °C
Accessoires 1: Wafelplaat  
Verwarmingselementen  
Accessoires 2: 2 kammen voor steilen  
Afneembare accessoires  
Accessoires 3: Krultang  
4 clips, 2 Elite-haarspeldjes  
BESCHERMING VAN HET HAAR EN ERGONOMIE
Doeltreffend bij lage temperatuur N.v.t.  
   
Cooltip    
   
Temperatuurinstelling "Respect" N.v.t.  
   
Ionengenerator    
   
ERGONOMIE/GEBRUIKSCOMFORT
Hoes    
   
Stylinggids N.v.t.  
   
Geluidsarm N.v.t.  
N.v.t.
Verwarmingsindicator    
   
Opwarmtijd 45  s
N.v.t.
Afneembaar raster N.v.t.  
   
Ophangoog    
   
Borstelhoes N.v.t.  
   
Vergrendeling voor instellingen N.v.t.  
   
Geluidssignaal "krullen gereed" N.v.t.  
   
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Voltage (V) 110-240  V
110-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1,80  m
1,8  m
360°-snoer    
   
Type verwarmingselement Aluminium  
Aluminium  
Kleur Black & pink  
Zwart  

Documentatie

FAQ

Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Om brandwonden te vermijden, kun je dit het best doen wanneer het apparaat koud is. Druk op de 'lipjes' op de zijkant van de platen en schuif ze eruit. Wanneer je de platen er weer insteekt, schuif je ze zo ver mogelijk. Controleer of ze goed vastzitten zodat ze niet loskomen.
Gebruik altijd hetzelfde deel van het apparaat wanneer je de haarlokken er rond draait. Probeer niet de hele lengte te gebruiken. Houd het koude uiteinde vast met je vrije hand.
De cilinders van de krultang worden tijdens gebruik heel heet. Wees dus voorzichtig: vermijd contact met de huid en zorg ervoor dat het snoer nooit in contact komt met de hete onderdelen van het apparaat.
Als je eenmaal de gewenste instelling hebt geselecteerd, zul je nog 1 of 2 minuten moeten wachten voordat het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt.
Gebruik de grote borstel voor algemeen stylen en de kleine borstel voor finishing touches (sterkere krullen, naar binnen of naar buiten).
Je haar moet schoon, droog en ontklit zijn, anders kun je het beschadigen.
Trek de stekker altijd uit het stopcontact en laat het apparaat in zijn veiligheidsstand afkoelen. Als het helemaal koud is, veeg je de cilinder af met een vochtige doek. Opgelet, er mag geen water of andere vloeistof in de handgreep komen!
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Nee. Gebruik geen chemische haarproducten. Breng deze aan nadat het haar volledig afgekoeld is en de sessie voorbij is na het stylen. Gebruik het apparaat ook niet op synthetisch haar zoals extensions of pruiken.
Ja. Leg het haar aan de wortel tussen de lepel en cilinder, en sluit de lepel om het haar zo vast te klemmen. Schuif de krultang voorzichtig naar de haarpunt om zo glad, steil haar te krijgen.
Ja. Wikkel het haar rond het apparaat en wacht ongeveer 20 seconden voor u de lok loslaat. Herhaal dit over het hele haar. Borstel het haar pas als het volledig afgekoeld is om een meer natuurlijke gegolfde look te krijgen.
Gebruik lokken die niet breder zijn dan 2-3 cm.