ROWENTA FOR ELITE CF4132 multistyler

CF4132 multistyler
Elke dag een andere look

De Rowenta for Elite Unlimited Looks 14-in-1 Multistyler hair straightener helpt jou bij het vinden van de perfect stijl; met 14 accessoires en 7 verschillende looks voor elke dag van de week een andere stijl. Van prachtige krullen tot perfect stijlen; geavanceerde functies en een prachtige glans zorgen voor ultieme styling.

Artikelnummer : CF4132E0

€ 54,991 EUR 54.99
1. Consumentenadviesprijs

ROWENTA ELITE 14-in-1 MULTISTYLER HAIR STRAIGHTENER: EEN PRACHTIGE LOOK VOOR ELKE DAG VAN DE WEEK

De Rowenta for Elite Unlimited Looks 14-in-1 Multistyler hair straightener is uitgerust met een uitgebreide selectie aan accessoires, zodat je elke dag van de week een nieuwe stijl kan uitkiezen. Deze dynamische stylingtool biedt een uitgebreide selectie aan opties; steil je haar perfect of maak krullen in alle soorten en maten. Een krachtig verwarmingssysteem zorgt voor een constante temperatuur van 180° C voor perfecte resultaten. De keramische coating voegt extra glans aan het haar toe. Rowenta for Elite Unlimited Looks maakt het stylingproces snel en veilig, met een Smart Switch waarmee je de platen voor het wafelen of stijlen van je haar in een handomdraai klaarzet. Unlimited Looks 14-in-1 straightener: een perfecte look, elke dag van de week.

Technische specificaties / vergelijking

RESULTAAT/ GEBRUIK
Vermogen 46  
66  
Temperatuurinstellingen 1  
2  
Snelheid / Temperatuurinstellingen 1  
2  
Coating Keramisch/toermalijn  
Keramisch  
Functies Multistyling  
Multistyling  
Vrijgavefunctie krullen    
N.v.t.  
Diameter van de cilinder (mm) 16 en 32  mm
35  mm
Verschillende diameters    
   
Vorm Rond  
Rond  
Automatische rotatie    
N.v.t.  
Regelbare temperatuur (°C) 180  °C
170/200  °C
Accessoires 1: Verwarmingselementen  
Wafelplaat  
Accessoires 2: Afneembare accessoires  
2 kammen voor steilen  
Accessoires 3: 4 clips, 2 Elite-haarspeldjes  
Krultang  
BESCHERMING VAN HET HAAR EN ERGONOMIE
Doeltreffend bij lage temperatuur    
N.v.t.  
Cooltip    
   
Temperatuurinstelling "Respect"    
N.v.t.  
Ionengenerator    
   
ERGONOMIE/GEBRUIKSCOMFORT
Hoes    
   
Stylinggids    
N.v.t.  
Verwarmingsindicator    
   
Afneembaar raster    
N.v.t.  
Ophangoog    
   
Borstelhoes    
N.v.t.  
Vergrendeling voor instellingen    
N.v.t.  
Geluidssignaal "krullen gereed"    
N.v.t.  
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Voltage (V) 110-240  V
110-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1,8  m
1,80  m
Andere 14 accessoires  
N.v.t.
360°-snoer    
   
Type verwarmingselement Aluminium  
Aluminium  
Kleur Zwart  
Black & pink  

Documentatie

FAQ

Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Om brandwonden te vermijden, kun je dit het best doen wanneer het apparaat koud is. Druk op de 'lipjes' op de zijkant van de platen en schuif ze eruit. Wanneer je de platen er weer insteekt, schuif je ze zo ver mogelijk. Controleer of ze goed vastzitten zodat ze niet loskomen.
Gebruik altijd hetzelfde deel van het apparaat wanneer je de haarlokken er rond draait. Probeer niet de hele lengte te gebruiken. Houd het koude uiteinde vast met je vrije hand.
De cilinders van de krultang worden tijdens gebruik heel heet. Wees dus voorzichtig: vermijd contact met de huid en zorg ervoor dat het snoer nooit in contact komt met de hete onderdelen van het apparaat.
Als je eenmaal de gewenste instelling hebt geselecteerd, zul je nog 1 of 2 minuten moeten wachten voordat het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt.
Gebruik de grote borstel voor algemeen stylen en de kleine borstel voor finishing touches (sterkere krullen, naar binnen of naar buiten).
Je haar moet schoon, droog en ontklit zijn, anders kun je het beschadigen.
Trek de stekker altijd uit het stopcontact en laat het apparaat in zijn veiligheidsstand afkoelen. Als het helemaal koud is, veeg je de cilinder af met een vochtige doek. Opgelet, er mag geen water of andere vloeistof in de handgreep komen!
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Nee. Gebruik geen chemische haarproducten. Breng deze aan nadat het haar volledig afgekoeld is en de sessie voorbij is na het stylen. Gebruik het apparaat ook niet op synthetisch haar zoals extensions of pruiken.
Ja. Leg het haar aan de wortel tussen de lepel en cilinder, en sluit de lepel om het haar zo vast te klemmen. Schuif de krultang voorzichtig naar de haarpunt om zo glad, steil haar te krijgen.
Ja. Wikkel het haar rond het apparaat en wacht ongeveer 20 seconden voor u de lok loslaat. Herhaal dit over het hele haar. Borstel het haar pas als het volledig afgekoeld is om een meer natuurlijke gegolfde look te krijgen.
Gebruik lokken die niet breder zijn dan 2-3 cm.